Zpetná vazba Diskusia: Znamenie Chaosu

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 7/5/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. citace smazaná

Nikde tu nic není...

Naposledy upraveno moderátorem: 13/5/26 v(e) 4:54 PM
  2. [​IMG]

Přímo nad nad tvym postem to je.

3. *SATKO*

*SATKO* User

Skoda,mam tuto akciu celkom rad.Zrejme na to maju dôvod,tak sa to snad nejako utrasie.

4. *SATKO* Ahoj vynechání akce bude ten stejný důvod jako osekání čínského nového roku

*SATKO* tohle ocenil(a).
  5. *Firefox1*

*Firefox1* User

Jak mám vyrobit 2 GGEU z montážní linky pomocí solidusu ?

6. ZOHAN

ZOHAN User

*Firefox1*, Ahoj pilote. Zadal jsi asi příliš těžkou otázku a ani já netuším, kde máš problém?
    Co konkrétně ti nefunguje, nebo nemáš uridium, nebo solidus?
    A na jakém serveru ti to nejde?

7. *Firefox1*

*Firefox1* User

citace smazaná

ahoj, CS 2 Mám vše urko i solidus jen nikde nevidím způsob jak to provést - misi Jak přežít smrt pomocí solidusu. V(stavební plán GGEU v počtu 2 ) nabídce je jen poslat přinašeče za urko nebo kredit.
    Prostě nevim co mám udělat abych splnil tuto misi ?

Naposledy upraveno moderátorem: 13/5/26 v(e) 4:55 PM
  8. ZOHAN

ZOHAN User

*Firefox1*, Nevím, jestli nejsi cizinec, ale možná je znění zadání úkolu nesrozumitelné tak jednoduše :
    vyrob v montáži 2 x ggeu a vyzvedni( je to v doplňcích, dole máš screen, jak to tam vypadá.)
    https://ctrlv.cz/YAJP

*Firefox1* tohle ocenil(a).
  9. *Firefox1*

*Firefox1* User

citace smazaná

diky za pomoc, já tam tu jednotku GG v montáži neviděl měl jsem zapnutý čas.omezený filtr a tak jsem to zkoušel přes donašeče:rolleyes:

Naposledy upraveno moderátorem: 13/5/26 v(e) 4:55 PM