Diskuze: Akce k 10. výročí

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Jessie, 30/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zasa4

zasa4 User

Zvladnute s Golikom :)

2. Almáreon

Almáreon User

3. No tak vie už niekto prečo nejde narodeninová brána ? (teda aspoň mne nejde) ..zoberiem misiu ale na žiadnej mape nemám portál.. aspoň kedy to opravia ak to smiem vedieť

4. Almáreon

Almáreon User

†TROUBŁEMAKER† stačí se podívat do jiného tématu.Je tam chyba,která je hlášená

5. Zdravím, práve som dokončil ice wawe easy..... Tak len ma zaujíma , bude aj ice wawe hard ? Lebo v ulochach nič nevidím .

6. Almáreon Len ja sa tu moc neviem orientovať , vedel by si mi poslať link ? ďakujem pekne

7. Almáreon

Almáreon User

8. Ďakujem , ušetril si mi nervy :)

9. Mám pocit, že to bylo podle lvl. Takže může být, ale nemusí.
    Díky, já ho nemohl najít v garáži, tak jsem myslel, že je to jen plánek do montáže. Už jsem ho našel.

*pursuer* a -baghira2- tohle ocenili.
  10. *Firefox1*

*Firefox1* User

Naposledy upraveno: 11/12/16
  11. Enriqe-XXX

Enriqe-XXX User

Od 16. sa začínajú ďalšie zimné misie, budem ich môcť plniť aj keď dovtedy ešte nedokončím poslednú misiu v prvej časti (so zbieraním plazmidu)?

12. no vidím, že BP to opäť nezvládlo ako každú akciu a opäť neprekvapilo.....viacerým neukazuje bránu Trhlina a nechápem tomuto oznámeniu na domovskej stránke Refrakcie: Prvá medziserverová zóna je už otvorená ....keď do hry to zjavne ešte pridané nebolo, pretože tam chýba to trojuholníkové logo, cez ktoré sa hráč dostane na tú mapu

-baghira2- tohle ocenil(a).
  13. *pursuer*

*pursuer* User

Ta brana bude dostupna do 31.januara aj s ulohami,ak sa nemylim,ci?

14. -baghira2-

-baghira2- User

A kedy bude tá studená (narodeninová) brána opravená?
    Chápem, že je to dosť pálčivý problém pre BP.
    Ale takto sa prezentovať na 10 výročie DO? Rozum zastane.

- Veľmi jasne vidno, že oni to dokážu odprezentovať ešte horšie, než sa to dá.

Btw. malo to byť dnes, 11 decembra 2016 na 10 výročie darku. Ale takto?
    Fakt si to môžu, s prepáčením strčiť za klobúk. Rok čakám aký je dlhý, na
    ľadovú bránu so Skollom na konci. A načo vlastne? Aby som ju dnes vôbec nerobil?

Fantastická prezentácia BP, len čo je pravda. Väčšine hráčom ste ju už dnes znechutili viac než dosť!
    - A hlavne, že jesť im chutí!

P.S.: Minulého roku sa dala studená (ľadová) brána prijať a urobiť až do 31 decembra. Pokým viem.

15. Peti-195

Peti-195 User

dufam ze hracom (ako ja) ktorim sa nezobrazila brana tak ju budu moct prejst aj zajtra

-baghira2- a M.e.g.a.n1 tohle ocenili.
  16. *pursuer*

*pursuer* User

Neviem ako to bolo minuly rok,ale tusim,ze do konca roka sa dala spravit aj ulohy vziat,ale ozaj si nepamatam uz.

17. M.e.g.a.n1

M.e.g.a.n1 User

preesne a souhlasim.hra jde hrat jen ráno,odpoledne jsou lagy že to ani nelze už hrát a večer se už ani nemam šanci přihlasit.naposledy jsem se přihlašoval 1h.proste hrozne zklamani,clovek se tesi na akce a nakonec nic nefunguje.je to skoda jelikoz jsem hru hral uz od 2006 do 2011 kdy jsem z techto duvodu prestal.ted jsem zacal znovu v 2014 a vidim ze zadne zmeny,naopak je to horsi.mrzi me to jelikoz me hra bavi a je plna akci,ke kterym se diky lagum a neprihlaseni se do hry vubec nemohu dostat.rekl bych ze nejen ja jsou hraci letos zklamani.ani bych tak nevkladal usili do toho aby ve hre bezelo nekolik akci najednou a tim nesla hrat jako aby vymysleli aby sla hra vubec odehrat.dekuji

.filip.marko. a -baghira2- tohle ocenili.
  18. Lidem co to nezobrazuje narozeninovku: Nevím, čím to je ale něco mi říká že to je tím, že ji lidi dělali ještě dřív než meli když už tubyla od začátku akce... ale mohu se plést, kdo jí nemá, dělali jsem jí tento mesíc nebo ne?

edit: tak já jí mam z minulého roku, tu chyba není

19. ˜™¤†»ЯΔÐÐΘ«†¤™˜₁₄ bránu jsem dneska zkoušel tento měsíc dělat poprvé. Zkusil jsem vybrat nejdříve easy, ale port se na mapě neobjevil, tak jsem zkusil hard a zase nic. Takže v tom bych tu chybu neviděl.

M.e.g.a.n1 tohle ocenil(a).
  20. Může mi někdo vysvětlit proč je na fóru CS/SK oznámení, že je chyba na Ledovou bránu nahlášená a téma je uzavřené? Přitom na anglických a amerických serverech je otevřené vlákno kam hráči co ji nemají píší svoje ID a server.

-baghira2- tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.