Diskuze: Akce k 10. výročí

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Jessie, 30/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -baghira2-

-baghira2- User

Veľmi dobrá otázka.

Uvidíme ako na to zareagujú tunajší moderátori.

cz/sk komunita je bohužiaľ taká, že tu sa k takýmto informáciam
    dostávame fakt ako poslední. Potom mi to tu, vážne pripadá ako v nejakom "kocúrkove" :):D

Naposledy upraveno: 11/12/16
  2. A ještě za tuto situaci BP děkuji, protože mi dne skončí premium, které jsem měla mít právě ještě na tyto brány :(.

-baghira2- tohle ocenil(a).
  3. svi1

svi1 User

Nemáš pravdu. Mě se nezobrazuje brána vůbec. Naposled jsem dělal bránu minulý rok. Letos ne. Tím to tedy úplně nebude.

4. *SATKO*

*SATKO* User

myslím si,že funkčná nie je žiadna brána. Syn skočil do alfy a koniec už sa nevie prihlasit.Zaujímave je to,že vybava z tej lode sa dá preložit do ostatných a dokonca sa môže normalne nalogovat aj hrat

5. Borat

Borat User

Pokiaľ dôjde k oprave brány tak to bude globálne a určite nie po jednom. Pokiaľ 3/4 hráčov nemá bránu a mali by to pripisovať ručne tak to by mal dotyčný na podpore roboty na celý deň minimálne. K oprave dôjde asi až zajtra keďže je nedeľa alebo možno aj dnes keďže DO slávy tie narodeniny.

*SATKO* bol som dnes v bránach a všetko išlo v poriadku. Pokiaľ sa dá presúvať výbava tak na hre určite nieje. Skúšal použiť napríklad iný prehliadač či ho to náhodou neprihlasi na mapu?

*SATKO* tohle ocenil(a).
  6. *SATKO*

*SATKO* User

Borat dakujem za radu, po necelej hodinke sa nalogoval do GG a už o dušu hrá.Omluvam sa za svoje nepodložene informacie

7. No tak ja som mal stastie a obe brany (easy aj hard) uz mam spravene. I ked, pravdupovediac, neboli az take super. Halloweenska brana sa mi pacila viac :) Ale aspon som si zarobil na srdce :)

8. Osobně jsem znechucen jen z části. Na cz1 jsem bránu měl, ale na cz3, ga5 ne. Snad bude někdy do konce roku. :D

-baghira2- tohle ocenil(a).
  9. smradoch1

smradoch1 User

Prostě GE1 je nehratelná několik týdnů,jakákoliv akce nejde se přihlásit.Přihlašuju se přes x prohlížečů a nic.

10. Drift1

Drift1 User

*Irenka49•™*-to co je na anglickém foru to tam je...pokud tě to zajímá tak se tam zeptej proč to tak mají...jinak všichni co tu pláčou o nehratelnosti máte internet na hnědý bobek.

11. jaritko

jaritko User

Tak si skús večer zahrať GE1, keď si taky chytrý.

12. a to sa chystajú pridať do hry ešte to pripojenie na tu novú PVP mapu.....a keď do tej hry pridajú ešte demanery, tak vy na GE1 tu hru ani nezapnete :D a nám ostatným to tu bude fajnovo lagovať ako vždy, keď pridajú niečo nové do hry :D.....potom to budú 2 týždne opravovať a predĺžia akciu o 3 dni.....BP rules :D už si pomaly na to začínam zvykať :D

Naposledy upraveno: 12/12/16
  13. -baghira2-

-baghira2- User

Svatá pravda.
    To sa už ani len nedá inak nazvať, len ako: "Medvedia služba!"

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  14. Co tu furt fnukate. No tak nemate branu. Pride vam zajtra. To je taky problem? Pri citani tohto fora si obcas fakt predstavujem bandu ufnukancov. Mne hra funguje bez problemov (resp. s mensimi problemami obcas). Kupte si poriadne PC a rychly internet a pojde to dobre aj vam.
    A co sa tyka tejto akcie, podla mna bp vysla. Par ludi sice nedostalo branu ale okrem toho z mojho pohladu vyslo fakt vsetko. A... Uvedomte si uz konecne, ze nic sa nezaobide bez komplikacii. Nadavate na neschopnost bp ale oni vlastne tu branu ani dat nemuseli. Budte radi, ze vam vobec pride, i ked trochu neskor.

Sorry za OT ale uz ma fakt s*** citat to vase fnukanie.

rkerni tohle ocenil(a).
  15. kto tu fnuka?.....my si akurat robime z toho uz srandu.....a milujem takych mudrlantov ako si ty.....kupte si lepsie PC a podobne, pritom je vseobecne zname ze nepriklad GE1 vobec nejde normalne a tak isto kazdy tu ma lagy, ked pridaju nieco nove do hry.....ci zabudol som, tebe ide vsetko bez problemov, ty mas ten najvykonnejsi komp a internet, co vsetko utiahne :D.....aj lagy, ktore su sposobene hrou tvoj komp a net ignoruju :D

a je pre mna az nepochopitelne ako dokazu vzdy hodit nove veci do hry, ktore nefunguju.....keby sa to stalo raz, dvakrat, tak OK.....ale stava sa to pravidelne kazdu novu akciu a vzdy polku akcie trva, kym to opravia.....

16. No nevím jak dlouho dark hraješ že tu píšeš o lidech že fnukají :) já ji těch skoro 10 let hrál až na poslední cca rok a půl kdy to aspon podle mě de vše do kytek. Ale psal sem to už na akci na halloween že s tim budou akorát problémy protože co si tak pamatuju tak že by BP vyšla nějaká akce bez větších problémů se nestalo už asi 2 roky. Píšeš tu taky že tu bránu dát nemuseli ... jistě nemuseli ale taky o ní nemuseli psát že bude a ještě že bude od konkrátního dne. A to že máš super rychlej internet a PC věř že nejsi sám ale asi nehraješ na GE1 :)

17. smradoch1

smradoch1 User

Tyhle rady opravdu miluju,kdo nehraje na GE1 by se v tomhle vlákně neměl vůbec vyjadřovat.

Odyssea na jakým servru prosimtě hraješ?

™|Aegis|™|THC|™ a *SATKO* tohle ocenili.
  18. K-A-R-E-L

K-A-R-E-L User

Ahoj,
    nevím jak kdo se k tomu staví, ale to že nějaká hra v dnešní době oslaví 10 narozeniny a ještě jí někdo hraje je úctihodné.

Proto je až zarážející že v dnešní konkurenci si to majitelé neuvědomí že s tímto přístupem hráčů bude spíše ubývat než přibývat.

*SATKO* tohle ocenil(a).
  19. to je tym ze novinky sa musia este dodatocne ladit. Tak to je so vsetkym a vo vacsine hier. Je jedno ako dlho to budes testovat, proste vzdy az realne pridanie do hry odhali zopar bugov a chyb. Ako programator (nepracujem v BP) to viac menej chapem. Niekedy je fakt tazke vsetko nahodit spravne. A pocita aj s ludskym faktorom. Ono... jak to jeden covek nahadzuje na vela serverov tak obcas nieco zabudne.
    A ako celkovo... myslim si ze Darkorbit neni napisany prave najkrajsie, pretoze fakt niekedy ie fail su dost podivne a nepochopitelne, ale tak... snazia sa co uz.

Btw/ toto je slovenske forum a prispevky tu moze pridavat kazdy. ;)

P.S. na GE1 nastastie nehram. Nevravim ze to vsade slape ako hodinky ale tam kde som ja sa tiezc ludia casto stazuju na lagy, pricom ja som ich dlhodobejsie postrehol iba pocas halloweenu.

peace

20. jen me zajima kdy (tedy ci bude )narozeninova brana dik

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.