Diskuze: Bitva o vliv

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Belgam, 22/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Bambino

Bambino User

To si ma pekne pobavil za to ti nedam palec hore teda ani náhodov,ale celu nohu hore ako ked som sa smial pritom a utieral slzu.Vydarené videjko tak ako to s tím klanom NCR snad ešte lepšie.No smiechu bolo dost je to naozaj na zaplakanie,kedže nemožeme čakat ani čestnu hru na olympjádach,tak ako možeme čakat koniec koncou počestnost hráčou v online hrách,kde za podvody oproti olymjáde nedostanu utrum od hry na vždy a zverejnosti sa nestiahnu a budu sa ešte chválit:ano som to ja.Bitva o vliv je dobrá akcia ktorej som sa ale nezučastnil kvoli zjedneho takeho to dovodu a dalších tiež ktore tu nechcem moc rozmazavat,lebo aj tak tí slabosy čo sa schovavaju za masku frajera totu akurat rozotru.Jedna pripomienka ešte k tomu videu a to tá že by to mali vidiet ludia z bp čo maju nastarost tuto hru,abych to riadne naštartovalo,praskli by postole,vystrelily by zo sedu a povedali by DOST.

-baghira2- a ∞-Ămorîn©-∞ tohle ocenili.
  2. Borat

Borat User

Čo je v tomto príspevku k akcií? Aha len prvá veta :rolleyes:

3. |Oromë|

|Oromë| User

123812 Toto bola len dalsia rychla uprava akcie, inak to teraz nejde. Programy sa riesit budu, spominali to aj v stremoch a aj v nasej internej komunikacii, zozbieravaju sa postupne informacie a pripravuje sa vacsie opatrenie.

Velmi dobre vedia co aktualne lieta na x-7 mapach a podobne, nezostane to tak. A ako ste si vsimli pri poslednych bugoch ako seprom, ulohy a podobne, tentoraz nebudu tresty take mierne ako v minulosti...

123812 a -baghira2- tohle ocenili.
  4. A ta věta s botama? Ta taky nepatří k akci že? Jenom se kvůli zombienautům upravují narychlo pravidla akce že? A video? Tam bylo úplně vše. I když je to pár let staré, tak i tak je to stále aktuální. Mazání příspěvků ti jde skvěle Borat!

-baghira2- tohle ocenil(a).
  5. Borat

Borat User

∞-Ămorîn©-∞ "Hra je tak hodně negativně ovlivněna zombienautama a všemožnýma prográmkama, že je hra o ničem!"

No tak toto k akcií vôbec nieje. A takto. Už nebudem len mazať, ale za každý off topic budú patrične udelené body ;). Aspoň sa tu niekto naučí diskutovať k danej téme.

• Predošlé príspevky sa necituju!
    Citát zmazaný

At si tu každý udělá obrázek sám. Pokud to nejsi schopný pochopit tvoje věc. Je mi jasné, že některé věci se nehodí zmiňovat, buGy,botky,makronauty. Nezapomeň mi dat černý puntík ;-)

Naposledy upraveno moderátorem: 3/6/17
  6. Borat

Borat User

∞-Ămorîn©-∞ tu na fóre to je zakázané o tom diskutovať a viac sa na túto tému baviť nebudem.

7. -baghira2-

-baghira2- User

"Zmazané"

K tomu čo bolo, sa vracať rozhodne nebudem. Event dobrý.
    Akurát mi na tom vadí, že keď už vymazali body za misie; mali rovno vymazať aj všetké body za točenie GG,
    ako som to predtým uvádzal. V tom sa takisto podvádza, zneužíva toho vo veľkom a znehodnocuje to úplne
    celý rank bodový systém. Ak už. ;)

Až potom by to bolo úplne spravodlivé, keby zostali platné body len za zostrel nepriateľských hráčov, nakoľko
    je to výlučne firemný vplyv aj podľa názvu. Ak už. ;)

"Zmazané"

P.S.: A posledná otázka ku prebiehajúcemu eventu. Čo má vôbec spoločné točenie GG s firemným vplyvom?

Ani tvoja polovica textu tu nepatrila. Ďalej to už radšej nekomentujem.

Naposledy upraveno moderátorem: 3/6/17
    Marvel-Black-Panther tohle ocenil(a).
  8. vies co sa tyka zostrelenie hracov.. na CZ 2 da su dva kalany a v jednom je MMO,EIC a VRU takze vsetky 3 firmy jednom klane skvor by som eeste preveril takych hracov co davaju do jedneho klanu vsetky firmy .,..

9. Borat

Borat User

I_love_you_Metiu pokiaľ vieš, že niekto využíva Pushing tak stačí ho nahlásiť na podporu hry.

10. "Počínaje prvním dnem akce bude navíc k dispozici jedna epická mise, která musí být dokončena před koncem akce."

Která mise to je? Tým snů?

11. Brouk666

Brouk666 User

Dobrý večer.
    Stejně je zajímavé, že se v průběhu akce mění podmínky...., njn, banky taky mění úroky... :p

A před chvílí jsem na CZ3 na 4-5 sestřelil hráče - a vliv nikde - již podruhé, zas změna podmínek?

12. TRIXT

TRIXT User

Brouk666: Nevšiml jsem si změny podmínek. Před chvílí jsem dodělal úkol na 5 hráčů na 4-4 a za všechny jsem dostal body vlivu. Ti hráči, které jsi střílel nebyli náhodou war se stejnou firmou?

Marvel-Black-Panther a -baghira2- tohle ocenili.
  13. Warden

Warden User

Brouk666: Asi máš pravdu, vypadá to, že na 4-5 body vlivu nepadají. Vyzkoušeno na CZ1. Dej vědět, kdyby se to opakovalo.

Naposledy upraveno: 6/6/17
  14. Mě naopak body na 4-5 za spače co tam lítají jsem dostal , takže chyba někde nahoře :)
    A ještě by mě zajímalo jestli BP vubec smazal bug seprom / promerko nebo to byla lež a lítají si se vším ? :mad: kdyz jsem narazil na hrace ktery ma snad tisice promerka po asi 5-6 sestrelu jsem to radeji nesbiral .

tady jeho profil pilota https://cz3.darkorbit.com/index.es?profile=BJoB8&profileCheck=M5zIp&lang=cs

15. TRIXT

TRIXT User

PaRazZziTeK,Brouk666: Ještě k tomu připisování bodů za vliv, nemohlo by to být např. tím, že dříve toho hráče nastřelil někdo jiný, a body za vliv se připsaly někomu jinému nebo pokud nebyl již na mapě, pak propadly systému?

Marvel-Black-Panther a -baghira2- tohle ocenili.
  16. Borat

Borat User

17. S přítelem lovíme autíčka na x-2 a občas se stane že se připočte 15 bodu mě , ikdyž přítel ho nastřelí první a střílí ho do puknutí .
    Ahoj Borat děkuji , bylo to nějaké podezřelé tak jsem to sem musel hodit , a pokud bude problem to promerko tak ho klidne odstante z pohonu a raket ;) Pěkný den

18. to sa stalo už aj mne 2 krát strielal som prišiel mi pomoc jeden a dalo ho jemu

19. Myslím si, že body vlivu dostane ten člověk, který hráče dostřelí.
    Nezáleží na tom kdo ho naklikne a vystřelí první. :)
    Právě jsem to několikrát vyzkoušel a mělo by to fungovat takhle.