Diskuze: Brána Kuiper - FAQ

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem =Marvin=, 24/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Taky jsem ocitovala cast, ktere se to tyka - logdisky a bilou asi pocitat nemuzou, ze :) ja se na odmenu neptala.. to Drift1 se pozastavoval nad chybejicim infem.

P.S.: Ta kocka uz z te krabice preci davno utekla :)

2. Korben

Korben User

3. Korben však ano, nechci to vůbec zpochybňovat, jen mi to nejdřív nebylo úplně jasné, tzn. nesprávně jsem si vyložil tu větu:)

P.S. Little_Tali pokud je ale mrtvá, tak utéct nemůže;)

4. Ahoj, ja by som sa chcel opýtať ako bude tá brána fungovať, pretože som zo začiatku pochopil že to má byť k P.E.T akcii :) ... Moja otázka znie bude tu tá brána na trvalo alebo to bude fungovať ako narodeninová brána?
    Ďakujem za odpoveď.

Naposledy upraveno: 25/9/15
  5. Nějaký odkaz na tu strauner gg Prosím ? Nikde nemohu nic najít

6. Máš ho na prvej strane tohoto tejto témy :)

7. Jo ale nic moc o tom tam není jen diskuse ze odměna je nějakých 200k ur a designy což s mi zdá jako nějaka kravina ze by odměna byla takova .jinak nic vic sem tam nezjistil

8. Všetko čo teraz vedia je tam ešte sa to bude meniť.
    A dá mi niekto odpoveď na moju otázku alebo sa o to aspoň pokúsi :D :)?

Naposledy upraveno: 26/9/15
  9. Jedna brána se týká akce a má být dostupná 27.9., u té odměna ani NPC ani cokoliv dalšího známého není. A potom tu je Streuner GG - nová brána, která zůstane permanentně.

Btw., !W!A!N!T!E!D! svůj dotaz ohledně akční brány bys měl směřovat sem:Nova brana toto je diskuze ohledně Streuner GG.

!W!A!N!T!E!D! tohle ocenil(a).
  10. |Oromë|

|Oromë| User

Òņđūşą~Ċź~ммø Skus si to FAQ este raz pomaly precitat, ziadna kravina tam nie je, len citaj a PORIADNE. Klikni na tento odkaz Streuner GG - FAQ

PET brana bude dostupna zajtra v ramci ulohu, tato brana nema s strauner gate nic spolocne.

!W!A!N!T!E!D! tohle ocenil(a).
  11. Aha O.K :) diki moc :D kus mimo som :D

12. Ta brána bude jen do konce eventu nebo pořád ?

13. sufuzky

sufuzky User

Bude navždy(permanentná) podobne ako alfa, beta, gama, zeta...

14. =Marvin=

=Marvin= Guest

π=TÊRöRÍTÄ=π tato brána s PET eventem nijak nesouvisí. Bude se jednat o novou bránu, podobnou těm ostatním, čili bude ve hře natrvalo.

15. AlfaRomeo

AlfaRomeo User

Kdy bude, Streuner GG k dispozici..? :):rolleyes:

●Şкyℓinę● tohle ocenil(a).
  16. =Marvin=

=Marvin= Guest

AlfaRomeo všechny známé informace jsou ve FAQ, na ty co tam nejsou ti spolehlivou odpověď nikdo nedá. Až bude vývoj brány hotový, tak ji vydají.

17. nechci adminy otravovat ale uz vite neco o odmenach k nove GATE strauner gg?

18. »AĐMIRAŁ•AEЯO«†Łv16† to myslíš vážně?! Nechceš otravovat, ale zeptáš se na něco, co zaprvé už stojí ve FAQ a za druhé - stačí si přečíst předešlý post od =Marvina=:

:rolleyes:

Little_Tali tohle ocenil(a).
  19. =Marvin=

=Marvin= Guest

»AĐMIRAŁ•AEЯO«†Łv16† az budeme mit nove informace, tak se je dozvite, no zatim plati co jsme psali vyse, ze vse zname je ve FAQ.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.