Diskuze: Brána Kuiper - FAQ

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by =Marvin=, Sep 24, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SΛRIN

SΛRIN User

Pusat stoji 250k Uridia takže by musel ešte došetriť a nie že mu ešte zostane :)

2. Sarin.. existuje zlava za 2 eura 25 % existuje premko 5% zlava a ešte počkať na zlavu na dizajny a kupiš to za 175.000

3. Foяmi

Foяmi User

Když bude v obchodě sleva, tak ti ještě zbyde.
    A s výrokem, že je PUSAT na nic nesouhlasím. Lítám na něm nonstop, sestřelím s ním i hráče v top 10, kteří jsou např. na goliathovi a jeho rychlost a palebná síla je nesrovnatelná s ostatníma loděma.

4. SΛRIN

SΛRIN User

Ja viem ja píšem o základe bez premka a ostatných zlav,ale to už je OT tak ku téme.

5. (GRIBAR)

(GRIBAR) User

Kde v mojom príspevku vidíš nespokojnosť?

6. |Oromë|

|Oromë| User

Foяmi Pusat je rozhodne dobry a rychly dizajn, no je urceny skor na necakane utoky z masky, proti plne vybevenemu uber goliathovi ale nema sancu, teda ak ten goliath nema oslabene HP a stit. Neviem ako je to u vas na serveri, ale mna ked stretne osamoteny pusat vacsinou to konci tak, ze ho nahanam ja. :D

Trosku tu uz vsetci odbacame od temy, tak poprosim vratit sa k kuiperke. :)

7. ako vam to pada teraz?...mna akosi opustila stastena posledne 6 brany a nic :D oni to vazne stale menia? :D

8. Zdravím, tak mi v bráně nastal docela problém .. Rozhodl jsem se, že si konečně bránu dostřílím .. Ale po sestřelení Emperora a Turret (poslední NPC) cca 7:20, mě to nevykoplo na základnu s odměnou, ale zůstal jsem vyset v bráně bez odměny ..

Prosím o rychlé rady .. Děkuji

EDIT: tak jsem to po hodině a půl vzdal, vletěl do radiačky a musí znova, snad už to víde, poslední život mám ..

Last edited: Dec 5, 2015
  9. Badmaniak

Badmaniak User

Taky by mě zajímalo, zda se dozvíme, když změní šance v bráně.
    A zda jsou stále stejné, jako byly před dvěma týdny.

10. |Oromë|

|Oromë| User

Badmaniak A preco by sa tam malo nieco menit? Po prvom dni sa opravila chyba ked padalo kazdemu ucko a odvtedy je brana stale rovnaka, nie je dovod tam nic menit.

Osobne mi vychadzala po prepocte odmena cca z kazdej 2.-3. brany. kedze casovo je to na urovni alfy, tak bran som robil dost a odmeny stale pekne padaju.

11. Orome u mna to je tieš tak každa 3-4 brána, síce ich mam len 9 ale dneska idem 10, štvrtú od poslednej odmeny, tak dúfam že to výjde

12. lorduriel

lorduriel User

Ahoj rad bych se zeptal jak to vypada s kompenzaci denniho bonusu ? myslim zda bude soucasti denního bonusu i casti brany Kuiper nebo se od teto varianty opustilo? dlouho jsem zde na toto tema nevidel smysluplne info jen bezduche breceni ze cloveku ze 2 udelanych bran nepadlo urko :D
    dekuji

13. =Marvin=

=Marvin= Guest

14. Badmaniak

Badmaniak User

Orome: Myslel jsem to tak, že tak jak to ted padá je fajn, ale aby se to pak nezměnilo bez toho aby o tom hráči byli informovaní. Nebo prostě pokud se něco změní (jako to bylo u Zet), tak se to prostě zjistí až časem tím, že zjistím, že mi padá až z každé sedmé a podobně. :)
    Nic, to neřeš. :)

Kompenzace už byla, a dílky na bránu už v Loginu nebudou, jak sjem pochopil.

15. -xghost-

-xghost- User

Jasně že dílky z loginu už nebudou. Vždyť už máš jinou akci a i login jiný (vánoční). Kompenzace hezké, akorát bych ocenil, kdybych o ní věděl (aspoň že se chystá) více dopředu. Měl jsem 99/100, tak sem využil jen 1. Možná bych rozjel i druhou na 97.

16. |Oromë|

|Oromë| User

Badmaniak A co take sa zmenilo v zete? Pokial viem, tak havoc tam pada odzaciatku nahodne. Tebe nepadlo 7x, lenze to je len smola a nie, na zaciatku to nepadalo lepsie. Napriklad, na starom ucte som mal dost zlu statistiku ked sa zeta dala do hry a na aktualnom odost novsiom mam 21 zet a 11 havoc. jedina zmena v zete bola akurat ta, ze devouver ma vacsiu dmg..

-xghost- 1 dielik hore dole, nie je to jedno? Mne teda tych par dielikov v nicom nepomohlo, bol to len taky symbolicky bonus.

17. TRIXT

TRIXT User

|Oromë|: S tím, že dílky z denního bonusu moc nepomohly bych nesouhlasil. Když jsem věděl, že se dodatečně budou připisovat dílky Kuiperovy brány, postavil jsem 94/100 dílků a zbývajících 6 jsem obdržel od BP. A musím ti říct, že jsem si ušetřil spoustu EE, neb ty poslední dílky bývají nejdražší. Samozřejmě, pokud bych obdržel prvních 6 dílů ze sta, pak by to opravdu bylo o ničem.

18. -xghost-

-xghost- User

Přesně. Sice kliky, které by byly pro těch posledních 6 dílků nejsou vyhozené, dostanete za to muni, ale přecijen do GGG chodíme hlavně kvůli branám :) Ale nějak mě to netrápí. Je to prkotina.

19. |Oromë|

|Oromë| User

TRIXT Pomohli, no len trosku, hlavne zaciatocnikom. Ked som videl kolko ee si hraci zadarmo nazbierali, tak tych par dielikov hore dole do kuiperky je vazne drobnost. ;)

20. sakra včera 10 kuiperka, a už 4 mi nič nepadlo :D

Thread Status:
Not open for further replies.