Diskuze: Chyť si svého admina

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Belgam, 13/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ddavidd11

ddavidd11 User

Za mě co sem viděl se tým moderatoru a adminu choval slušně,sem tam se střílelo a sem tam se nechaly i puknout schvalně což usnadnilo práci,pár sestřelu se mi podařilo což sem rád,admin mi dokonce pomohl sundat jineho hráče když se do mě pustil což ocenuju :D a pořád psaly na chat at se nestřílíme mezi sebou což evidetně někteří neviděly nebo neumí číst :rolleyes:
    Co se týče chovaní hráču na to nemám slušných slov...:confused: to že na CZ3 neumí zustat pár minut v klidu na fotku a musí pod sebe házet mini k tomu nemám co říct.

2. Warden

Warden User

PanMajster, -baghira2-: Snažili jsme se střílení se navzájem netolerovat, ale někdy bylo těžké si v tom chumlu všimnout, kdo koho střílí. Pokud jste ale dosáhli alespoň jednoho sestřelu, pak to pro vás vlastně dopadlo dobře a není si proč stěžovat.

PanMajster: Jinak osobně jsem potkal pouze hráče Pan.Majster, ale zjevně jsi to ty nebyl.

Jinak dle mě byla akce opravdu vydařená. A opět jsem si dovolil hodit do fotogalerie akce pár obrázků, viz Fotoalbum akcie - Chyť si svojho admina. ;)

bhagira22 a -baghira2- tohle ocenili.
  3. PanMajster

PanMajster User

hráče Pan.Majster poznám osobne ale nejsem to ja, mas pravdu :D ono to ale neni umyslne toto moje meno na forum, kdyby to slo nejradeji bych si ho zmenil na to co mam ve hre ale to asi nejde.

4. coolmen

coolmen User

Ahoj Korbene.Napsal jsem tedy na podporu a dopadlo to dobře,Dominik mi to připsal ručne těch 200 EE.Tímto mu dekuji i za rychlost a tobe taky.Zatím ahoj.

5. Mamina71

Mamina71 User

Ahoj Warden děkuji za úplné vysvětlení. Vypadá to, že už je tedy (i pro mně) na čase si pořídit nějaký ten smartfoun o_O, byť jsem se mu až do teď bránil. Moje Nokia 6230i totiž pořád velice dobře funguje :D.
    No je pravda, že naše děti se za mně stydí a prosí mně abych ten telefon (když jsme někde spolu na veřejnosti či před jejich kamarády) nikdy nevytahoval z kapsy... Pro mně to však dosud nebyla otázka financí, ale postoje k věci.

A tak se tě dovolím zeptat, byť by to asi mělo být v jiném tématu - jaký telefon, resp s jakým operačním systémem je na DO použitelný ? Psal jsi bez podpory flashplayeru - a on nějaky mobil flashplayer podporuje ? Nějaká verze Androidu, nebo iOS ? Nebo je to věc doinstalování nějaké konkrétní aplikace, či prohlížeče ?
    Předpokládám, že Windows Mobile je mrtvá větev a že Lumie už nemá cenu kupovat ani o ní uvažovat.

6. Ako osobne som sa len nahneval počas tejto akcie!! Kolko krát som stretol admina tak ten hneď do mňa mix a ahoj.... Tak hádam že 20x ma pukli a to som nikoho nestrieľal a nerobil ani problémy proste 10 hráčov okolo mňa a admíni stále po mne... A to som bol max hodku na mape počas akcie....Ale asi zo 2x sa mi aj nechal jeden odstrelit ale to bolo vše ...

7. *Firefox1*

*Firefox1* User

Můj názor : Včechny mob.programy android jsou jen nedokonalá náhražka progr. Windows ...
    Mamina71 jedinný prohlížeč pod Android 4 který svěže podporoval FP (na DO) byl Puffin tím že předehrává data.

Naposledy upraveno: 22/12/17
  8. Warden

Warden User

Mamina71: Platforma Androidu je výrazně levnější. ;) Přímo v žádném systému na mobilu není implementována podpora FP. Pokud bys ji nutně potřeboval, musíš si nainstalovat prohlížeč s integrovanou podporou FP. Na Androidu to je např. Photon, ale určitě budou i další. Lítat se na tom ale moc nedá. Pro vyzvednutí zmíněného login bonusu, ale FP nebyl zapotřebí, stačil jakýkoliv prohlížeč a přihlásit se na hlavní stránku.

bhagira22, Mamina71 a -baghira2- tohle ocenili.
  9. VHK_Vsetin

VHK_Vsetin User

Osobně si myslím, že do budoucna by měla akce probíkat tak, že admin bude udělovat plošný DMG např mina smártky a podbně. Nikoliv přímí DMG jako doposud. Následně se CZ podpora vyhne negativním názorům na akci. Chce to aby admin byl něco jako Kubikon s velkým množstvím HP a uděloval DMG plošně jako Cuba.

Pozitivum vidím v této akci, že se razantně zvedl počet Online hráčů a i chat se probral.

-baghira2- tohle ocenil(a).
  10. Warden

Warden User

Proč se nejdříve nepřesvědčíš v deníčku, zda jsi opravdu nikoho nesestřelil, než zde začneš takto psát. Pokud se jedná o CZ3, mám dojem, že zrovna tebe sem nechal, abys mě sestřelil. Jaký nick máš ve hře?

Zajimavá myšlenka, ale ani Cuba ve výsledku nedává plošné poškození, spíše to odnese 1 hráč. ;) Osobně jsem se snažil, aby mě pokaždé sestřelil jiný hráč a ne pořád ten stejný. ;)

bhagira22, *Firefox1* a -baghira2- tohle ocenili.
  11. SunRîse

SunRîse User

Byl jsi někdy na "Cubovi" ?

12. svi1

svi1 User

Zdarec Mamina71 zkus pohledat na fóru. Už o tom bylo několik témat, abychom tohle nezanesli něčím jiným ... DO na android

Mamina71 a Warden tohle ocenili.
  13. VHK_Vsetin

VHK_Vsetin User

Omlouvám se za nepřesnost myslel jsem Protegity když je kubikon mrtev. O nastavení admin lodi vím jen málo, ale CD na minách smártkách by neměl být problém stejně jako ISH a dosah lze také zvednout. Bylo by to více férové pr hráče a možná také i kooperativnější. Někteří hráči měli takto více kill a někteří byli ničeni. Myšlenka s cargo boxem by se mohle okopírovat od SB více boxiku lepší jako 1 box

14. Warden

Warden User

VHK_Vsetin: APS je jen loď se skvělými statistikami, nemá možnost speciálních boxíků (např. více boxíků jako na SB). Smartky by byly vhodnější, to je pravda, ale zase by ten souboj byl více méně statický. Myslím si, že se všichni moderátoři i admini snažili, aby je pokaždé sestřelil někdo, kdo ještě sestřel nemá, ale v té záplavě hráčů to bylo velmi obtížné. Musíš si uvědomit, že APS řídí lidé stejně jako jiné lodě na DO a člověk holt může udělat chybu. Ostatně si myslím, že na podpoře nás nepochválí a doufáme, že BP na nás nezanevře, protože těch lodí, které dosáhly sestřel bylo opravdu hodně. To znamená, že podpora se zblázní než všem připíše odměny a BP se asi nebude stačit divit, co vše zadarmo rozdal. ;)

15. jan42

jan42 User

Tak máme po akci a myslím že toto je dle mého názoru nejlepší akce v roce :) Za celou akci ze všech serverů jsem posbíral tyto krásné trofeje do sbírky :)
    CZ1
    19.12.2017 - 18:46 Sestřelil jsi astronauta Punisher[BA] (VRU).
    19.12.2017 - 19:21 Sestřelil jsi astronauta Marvin[FM] (EIC).
    19.12.2017 - 20:33 Sestřelil jsi astronauta Vibe[TM] (VRU).
    CZ2
    20.12.2017 - 18:38 Sestřelil jsi astronauta Alf[CM] (VRU).
    20.12.2017 - 19:06 Sestřelil jsi astronauta Jessie (EIC).
    20.12.2017 - 19:30 Sestřelil jsi astronauta Kindly[CM] (EIC).
    20.12.2017 - 20:17 Sestřelil jsi astronauta Warden[SFM] (EIC).
    20.12.2017 - 20:34 Sestřelil jsi astronauta Gloom[CM] (VRU).
    20.12.2017 - 20:42 Sestřelil jsi astronauta Cartman[CM] (EIC).
    20.12.2017 - 20:55 Sestřelil jsi astronauta Korben_BA (EIC).
    CZ3
    21.12.2017 - 18:51 Sestřelil jsi astronauta Raziel_BP (VRU).
    21.12.2017 - 19:03 Sestřelil jsi astronauta Minerva[CA] (VRU).
    21.12.2017 - 19:29 Sestřelil jsi astronauta Marvin[FM] (EIC).
    21.12.2017 - 20:04 Sestřelil jsi astronauta Warden[SFM] (VRU).
    21.12.2017 - 21:21 Sestřelil jsi astronauta Callisto[FM] (VRU).

Já jsem spokojen :D a jak se líbila akce vám ?
    PS: na CZ1 mám nejméně sestřelů asi kvůli tomu že po celou tu dobu jsem měl chat ban :D

16. Chuck

Chuck Guest

jan42 a mňa si kde nechal? :D

21.12.2017 - 18:33[​IMG]Byl jsi zničen uživatelem jan42 (EIC).

17. jan42

jan42 User

Hele :D vím o tom že sem tě pukl dostal jsem odměnu hodilo mi to lvl up :D ale pak lagg vypnu zapnu hru a najednou mam zase o lvl méně a v deníčku nic :D vím že v okamžiku když jsem tě sejmul sem pukl tak nevím co to je za chybu ...
    https://ctrlv.cz/6uuL deník

Ale je zajímavé, že ty mě v tom deníčku máš ale já ne

18. =Marvin=

=Marvin= User

Možná chyba v matrixu, i to se může stát když se na mapě objeví tolik APS. :D

bhagira22, -baghira2- a jan42 tohle ocenili.
  19. jan42

jan42 User

Hele, ale i tak by mě zajímal názor na to když to uvidíte na videu :D

Když jsem umřel a byla tam tabulka mohli jste vidět lvl 10 :D a pak ? lvl 7 znovu
    Takže se Chucku omlouvám, ale bohužel jsem tě nevynechal umyslně :D ale připsat tě nemužu když tě v deníčku nemám :D

Naposledy upraveno: 22/12/17
    -baghira2- a bhagira22 tohle ocenili.
  20. misiu2203

misiu2203 User

Dobrý den poprosil bych o kontrolu odměny za sestřel admina

20.12.2017 - 19:46[​IMG]Obdržel jsi 2100000 BZ
    20.12.2017 - 19:46[​IMG]Obdržel jsi 8640 cti
    20.12.2017 - 19:46[​IMG]Sestřelil jsi astronauta Cartman[CM

20.12.2017 - 19:37[​IMG]Obdržel jsi 2100000 BZ
    20.12.2017 - 19:37[​IMG]Obdržel jsi 8640 cti
    20.12.2017 - 19:37[​IMG]Sestřelil jsi astronauta Minerva[CA] (VRU).

nějak ji nemohu dohledat .

id 62857969

cz 2

díky misiu2203