Diskuze: Denní přihlašovací Bonus

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Sid, 13/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. *Firefox1*

*Firefox1* User

nemám slov ... zapomněli na vysokofregvenční kabel :rolleyes:

Naposledy upraveno: 1/3/24
    -baghira2- tohle ocenil(a).
  2. Tento kalendář je opravdu dno, kam ještě může tato hra ještě klesnout?

-baghira2- a *brutus* tohle ocenili.
  3. neneman321

neneman321 User

Nechce BP raději ty kalendáře zrušit ? odměny samý odpad a pořád to samé, ani mě to neláká k tomu abych se pravidelně logoval na mapu. K čemu mě budou lf-4 nebo obyčejný štít jakožto full hráči s prometheusem ? :confused: BP by měl zamakat a přijít s něčím novým, něčím co bude stát za nalogování, nemluvně o věčně se opakujících akcí měsíc co rok stejný. Jediné co stojí za nalogování jsou denní úkoly, jinak je ve hře nuda. :D

4. *brutus*

*brutus* User

5. ZOHAN

ZOHAN User

*brutus*,?? K čemu se takto krátce vyjadřuješ?
    Tento měsíc tam máme oreo a za premko dokonce lf-4ku. já jsem spokojen.:)

6. 555stein

555stein User

Kalendar je uplny ale ze uplny odpad,najvacsia "odmena" je lf4ka a ak si zaplatis premko,dostanes dve! Vysmech,ani flaxacom sa lf4ka nehodi.

7. ZOHAN

ZOHAN User

555stein, Tak si tu hru musíš nějak oživit a zpestřit sám. Udělej si ''denní'' challenge ne? Prodej každý den jednu lf-4ku a uvidíš na konci měsíce, kolik budeš mít nakonec kreditů.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

555stein tohle ocenil(a).
  8. ..VECTOR..

..VECTOR.. User

No ke kalendáři nelze nic jiného napsat než ,,Jdu blejt velebnosti ,,

9. Karlosray

Karlosray User

škoda že treba nemaj 2 tipy kalendaře kalendař pro zacatečniky a pokročile

10. Odměny z kalendáře jsou bonus a i když jsou někdy spíš úsměvný, furt je to bonus. Ale dát jako dodatečnou odměnu ZA PRÉMIUM, o to mi jde, LF4, to je jako fakt úlet, ne? Ve srovnání s tejdnem slevy minulej měsíc (nebo kdy), je tohle vyloženě výsměch.

Jsou věci, který reálnej hráč sbírá roky (Cerebrusy, Kavkazy, ten poslední novej lejzr, x lejzr a štít pro PET atd) a to bych v tom dodatečnym chlívečku rád viděl. Ne LF4, kterejch mám několik stovek.

-baghira2-, *SATKO* a *brutus* tohle ocenili.
  11. *brutus*

*brutus* User

ZOHAN jestli ty jsi jako majitel prémka spokojený s lf4 tak já teda rozhodně ne a podle reakcí nejsem jediný

12. ZOHAN

ZOHAN User

*brutus*, Nejsem majitel premka, proto jsem s kalendářem spokojen. Nemusím čistit hangár od zbytečného smetí z kalendáře pak.:cool: