Diskuze: FAQ - Promo kód

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Belgam, 8/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kubino

Kubino Guest

Hľadaj to v sekcii Urídium => Získať urídium, ako keď ideš urídium kupovať. Samozrejme si treba dobre prečítať text, ono to platí len ak si ešte urídium nekupoval.

2. jojo díky :)

3. Je to tam ještě teď jak se to předělalo to nikde nevidím ...
    ty kody vidím ale uplatnění jich je ?

4. »vojta«

»vojta« User

u výběru metody platby, nahoře je políčko pro uplatnění.

Naposledy upraveno: 6/12/14
  5. =Marvin=

=Marvin= Guest

OT smazane.

6. Neviete proco mi nejde vygenerovat titul ,,lord of likes´´ ?
    Lebo ked som hladal ako ho získat tak som na wiki nasiel ze to treba poukazkou ILIKEDARKORBIT.

7. Korben

Korben User

No to bude preto, lebo je už daná poukážka neaktuálna. Avšak táto téma je o niečom inom.

8. jisap123

jisap123 User

hejtmus-prvy: Musíš odlišovat kupóny od promo kódů. Kupóny se uplatňují v sekci uridium -) kupony , ovšem promokód se zadává přímo v paymemtu a poskytuje výhradně slevu, což kupón ti poskytne vybavení, lodě, titul, apod. Kupón se posílal v emailu, nebo je někdy uveřejněn na FB. Ovšem zpozoroval jsem "modernější" metodu, kde ti v emailu nastaví spec. unikátní odkaz a odměnu přidělí automaticky.

9. matlakos

matlakos User

Dobrý chcel by som sa spýtať na ten promo kód.

Neviem kde nájsť panel na aktivovane promo kódu ako je vyžšie obrázok ten rám tam nemám.

Platbu som ešte nepoužil ani cez SMS platbu.

Za vopred odpoveď Ďakujem.

10. Sentiero

Sentiero User

matlakos a máš nějaký promo kód?

Jinak všimla jsem si, že se mi všechny promo kody smazaly, mohlo by to být i tím, že byly staršího data, ale tabulku pro uplatnění promo kódu jsem taky nenašla, dívala jsem se i na nový účet, kde nebyla provedena žádná platba..Je možný, že by funkce uplatnění promo kodu, byla ze hry odstraněna?

11. matlakos

matlakos User

Bola pravdepodobne odstranena lebo pri prvej platbe kreditnou kartou mi vola automaticky pridelená odmena 10% z nákupu len som musel potvrdiť že budem použivať fastpay.

12. Belgam

Belgam Guest

Promo kody jsou uz pekne dlouho zruseny.

13. =Marvin=

=Marvin= Guest

Neaktuální diskuze, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.