Diskuze: Formace bezpilotních letounů

Discussion in 'Diskuze o hře / zpětná vazba' started by Leon, Nov 22, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Sirpierre*

Sirpierre* User

Dobrý večer, mám dotaz ohledně formace F-14 RG (KRUH) Hodnota štítu je zvýšena o 180%.....

180% Bude přidáno pouze z letounu nebo i z lodě?

2. |Oromë|

|Oromë| User

3. Někdokdoby mi odpověděl pls?

-baghira2- likes this.
  4. Bylo to ze soutěže, která spočívala ve sdílení videa z hraní na test serveru, tohle byla odměna. Lidi ti na to neodpovídají, protože je to poněkud OT.

-baghira2- likes this.
  5. Foяmi

Foяmi User

Chtělo by to do popisu formace "Vrtačka" připsat, že 20% bonus na laserové poškození nefunguje při ničení modulů stanice. Před malou chvílí jsem to odpozoroval. DMG se mi nijak nezměnilo po nasazení formace.

-baghira2- likes this.
  6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Foяmi kontroloval jsi i zda ti treba mezitim nedosly kameny v laserech nebo boostry? Ja uz stanici s Vrtackou strilel, a myslim ze bonus se pocital, ale jiste si ted nevzpominam. Kdyztak zkusim vecer otestovat, pokud najdu vypnutou stanici. :)

-baghira2- likes this.
  7. Foяmi

Foяmi User

Kontroloval jsem to. Potom jsem si sestřelil několik lordakií a dmg skákalo nesrovnatelně výš.

-baghira2- likes this.
  8. This formation has a special look for the 3D client.

Doplní tvou řídící jednotku letounů o formaci X.

Poskytuje 1% bonus k laserovému poškození a 5% bonus k získané zkušenosti v režimu PvE; body života jsou zvýšeny o 8%. Pozor: Žádné body cti a žádné laserové poškození v režimu PvP.

Za předpokladu, že máš 4 nebo více letounů, můžeš tuto formaci po zakoupení používat dle libosti.

Dobry den, kupil som a skusil tuto formaciu na mape 2-3.
    Zvlastne bolo, ked mi nepricitavalo cest napriek tomu, ze vo formacii sa zakazuje v rezime PvP.
    Mohol by mi to niekto objasnit?

EDIT: Pardon, riesenie som nasiel na predoslej strane.
    EDIT2: Kamaratovi zas tato formacia pridava normalne cest ale menej.

Na cz2 spoluhráč vytiahol na 4.008.000 (posledne tri čísla si nepamätám ale určite tam boli 4 milióny)

Last edited by moderator: Jul 12, 2015
  9. gery2020

gery2020 User

zdravim, ako je na tom formacia X? nejake nove spravy o jej oprave?

-baghira2- likes this.
  10. Kubino

Kubino Guest

Môžem sa spýtať aký problém je v tej formácii?

11. Například to, že laserový dmg do hráčů není nulový. Je brutálně snížen, ale nějaký tam přesto je.

-baghira2- likes this.
  12. Kubino

Kubino Guest

A máš to aj podložené nejakým testom?

13. Ano mám, klidně nahraju video a předvedu.

-baghira2- likes this.
  14. |Oromë|

|Oromë| User

No prave som ju skocil testnut a skutocne tam mala dmg je, z 14000 sa znizila na 1500, cize cca o 90% nizsia.

-baghira2- likes this.
  15. Na PvE mapách mi zmenšuje česť.

-baghira2- likes this.
  16. To je pouze problém překladu, ne té formace přímo, už se to tu řešilo.

-baghira2- likes this.
  17. A aky je spravny preklad?

-baghira2- likes this.
  18. Foяmi

Foяmi User

-baghira2- likes this.
  19. A jak je teda BP na tom s tím řešením... bud je verze spatného překladu... čož myslím moc času nezabere a nebo chyba u cti kde se to omylem povedlo nastavit i na PVE kde by to asi trvalo o trochu déle?

-baghira2- and BlackChris13 like this.