Diskuze: Maškaráda 2016

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Belgam, 12/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TRIXT

TRIXT User

-baghira2-: Pokud jsi četl příspěvek nad tvým, máš tam návod od ChuckNorri, jak to udělat sám. Zní:

2. Belgam

Belgam Guest

Uloha bude behem chvilky opravena, prave probihaji restarty serveru.

Koudy-OP, Enriqe-XXX a Aθηνa*SK tohle ocenili.
  3. Badmaniak

Badmaniak User

Nazdar, je tu někdo co udělal dvě a víc kronosek během akce? :)
    Já si říkám jestli to má vůbec cenu kvůli dvoum či třem designům co vlastně daj jen vzhled, dělat kronosky jak blázen...

4. Belzebuba

Belzebuba User

Dá sa to zvládnuť aj samostatne. Pritiahnete si lordakiu na portál potom pri portovaní pustíte raketomet a skočíte na jednu z x-6 máp a pripočíta vám ju domisie.

5. TRIXT

TRIXT User

Badmaniak: Znám člověka co má již všech 10 črvených designu Enigma. Vypadá to skvěle, ale je to dřina. Osobně to nedám, neb to vyžaduje opravdu hodně velké nasazení. Takže smekám před těmi, co to zvládnou.

6. Korben

Korben User

Ja nesmekám, len závidím, že majú čas :)

7. TRIXT

TRIXT User

Korben: Ano, čas ... to je velké dilema. Většina z nás má koníčky, sport, práci či školu, někteří rodiny, jiní si zase hledají životní partnery a určitě se u každého z nás najdou i nějaké další povinnosti, bez kterých to nejde, takže ten čas na DO je velmi omezen. ;) A i když nás DO baví, udělat 4 kronosky za čtrnáct dní vyžaduje opravdu docela dost času. I na akci Kronos je potřeba udělat 13 bran + Kronoska. I kdyby mě každá trvala jen 45 minut včetně stavění (to průměrný hráč dle mě nedá), je to 10,5 hodiny. Potřebuji 4, takže 42 hodin, to znamená průměrně 3 hodiny denně. Dá se to udělat, ale člověk musí opravdu pořádně zabrat. :) Kdo to dá, má můj obdiv.

8. Pořád to trošku nechápu..ty designy mění jen a pouze vzhled..nedávají žádný praktický bonus ve hře..kvůli tomu dělat xxx bran se mi nezdá moc přiměřené, to ten čas či uridium vrazím radši do něčeho jiného :) Prostě sou tu akce, dobré akce, které mě chytnou a dělám je rád (BP palec nahoru)..ale sou tu akce, u kterých rozum zvítězí a rovnou je vypustím, protože se nevyplatí, v podstatě nic užitečného nepřinášejí a tudiž je rovnou ignoruju ;)

Naposledy upraveno: 23/2/16
  9. TRIXT

TRIXT User

Lord_Scorpion: I krása má své kouzlo. Nemusí jít jen o něco praktického. V životě pro krásu lidé udělají mnohé. ;)

10. V životě možná Trixte , ale pro hru tohle určitě neudělám , to se radši budu věnovat opravdovému životu a rodině, ne dělání kronosek , kvůli "kráse" , která mi nedá nic než jen uspokojení z promarněnýho času hraním pro... - vlastně pro nic ;)

11. Manofeic

Manofeic User

už aby ta kravina skončila :D divím se,že se tolik lidí nechá zlákat BP na akci,která je k ničemu,vlastně stavíte kronosky úplně na nic,když ten desing nepřidává žádný bonus

***SAK∑.feat.CR∑Đ*** tohle ocenil(a).
  12. Korben

Korben User

Manofeic, Vyjadruj sa tu ako v slušnej spoločnosti a nie ako na družstve. Nepáči sa ti akcia? Tak ju ignoruj. Ak si si nevšimol, tak v stíhačkách je slot aj na dizajny, ktoré nepridávajú žiadny bonus, tak že ich treba aj využiť a sú hráči ktorým sa akcia páči, lebo hra nieje monotónna a nie len o sedení na paladku.

13. TRIXT :) Uba neřeším..a na Kronosku je potřeba 13 dílů (při dvojnásobku) a na plný počet letounů (10) pokud se dají nabrat 3 dílky max (a to jen s doublem, protokoly a PP jak se tu psalo a to taky nemá kde kdo) to máme 4 Kronosky * 13 = 52 bran během trvání akce..mno..neříkám, že se to nedá zvládnout, ale to chce asi fakt pevné nervy a hromadu času a uridia :D a výsledkem je pouze kosmetická úprava. Já když např. dělal Halloweenskou bránu, modlil sem se aby mi padl Demon :) ..protože zbytek je opravdu spíš tak na okrasu, max to člověk využije, když se oddělil design od praktičnosti teď ve slotech, jinak by v boji bylo sice hezké, že krásně svítím, ale šel bych dolů o to rychleji :D Ale přeci jenom uznávám že to může mít alespoň něco z taktiky (odhadnutí respektive zamaskování síly soupeře);)

14. *Firefox1*

*Firefox1* User

15. TRIXT

TRIXT User

Lord_Scorpion: On je problém, že někteří v této hře dosáhli prakticky skoro všeho, takže se věnují i takovým detailům jako vzhled. Osobně bych též uvítal něco užitečnějšího, třeba úkoly pro levely 22 či 23 nebo nové mapy, ale momentálně těm hráčům nezbývá nic jiného než se věnovat designu, hodnosti či pozici v žebříčku, což někteří hráči považují za zbytečné. ;) Buďme rádi i za takové akce, jinak by to byla nuda. :D

16. tak ukol je opraven a lordki jsou hotove super muzete se do toho pustit ;)

17. =Marvin=

=Marvin= Guest

A teď si tu spoustu bran přepočítej zpátky na uridium, BZ, čest a výsledné ranky, přidej si k tomu jako bonus odměny z kronosky, zohledni cenu a náročnost stavby bran během slev a akce Kronos, přidej boostery pro maximální efektivitu a máš skutečný význam a výsledek celé akce. ;) Je jasné že ten kdo hledí stále jen na jednu věc, nebude spokojený nikdy; ten kdo to bere komplexně, většinou alespoň nějaká pozitiva najde, pokud nehledá jen a pouze to špatné.

Mimochodem kosmetické designy nemají s taktikou nic, designy s bonusy jde jednoduše poznat podle barvy písmenek letounů.

18. TRIXT =Marvin= Však já neříkám, že tyhle akce jsou špatné a sem za ně rád :) ..prakticky vždy si tam alespoň někdo něco najde, u mě to momentálně u Maškarády jsou bonus boxy, Npc a nové mise, jak sem psal už dříve ;) (jsou bohužel i lidi ta takzvaná "elita", co nejsou spokojení nikdy a představují si jako odměnu bůhví co, což už se tu řešilo také také :oops:) Jenom seskládat těch 52 bran (a u některých jich musí být i více) a udělat je navíc během 14 dní a mít za to pouze vzhledovou úpravu (+ běžné věci z bran), jde mimo mě (pouze můj osobní názor) :)..brány samo dělám, odměny mě těší, ale pěkně v klídečku, z nasbíraných EE a né hrrr a za uridium :D navíc pouze okrasný design není dostatečná motivace k tomuto, ale spíše mi jde o praktičnost, alespoň já to tak mám :). Mmimochodem sem si zatím nevšiml, že by na mapách lítalo nějak moc odesignovaných letounů, max Herculy, Havocy a z Hallowen brány Demony, Lebky atd. takže touhle cestou asi moc BP netrhne si tak říkám..navíc jsou (a to se na mě nezlobte) ty designy opravdu nehorázně předražené na to že nic neumí.

-baghira2- a .KanaK. tohle ocenili.
  19. TRIXT

TRIXT User

Lord_Scorpion: Máš pravdu, je to v podstatě tak jak píšeš ...

P.S.: Pssst, nikomu to ale neříkej, aby se mi nesmáli, ale na svém hlavním účtu jsem si koupil jedny zelený. Jsem VRU a dík Surgeonovi jsem teď krásně zelený jako žabička. ;)

PetriCZech™ tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.