Diskuze: Maškaráda 2016

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Belgam, 12/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, chcel by som sa opýtať na kalendár o zľavách či mi vie niekto hodiť link. Na predošlej zimnej som podobný kalendár videl len som ho nenašiel ja :)
    Ďakujem.

2. Manofeic

Manofeic User

proč ? normálně si postav na slevě brány zadarmo a pak si jen počkej na booster na čest :) brány ti nikam neutečou

3. nevim jak vy ale jestli bude opravdu nějaka mega sleva na GG tak stočim kappy dokud mi nepadne herkul chybi mi posledni a uz 15kapp nepadl ale po herkulu bych nedelal kronosky ale asi ABG protoze by se na tom dalo brutalne zarobit

4. PLPolish-legion-FX- taky budu právě točit Kappy, a chci z toho dostat co nejvíce cti když mi chybí herkuly.
    Manofeic no jo, jenže Kappy postavím jen 2 já chci za ten den jich udělat tolik ať už jsem full herkul, pak budu dělat A,B,G zřejmě.

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

!W!A!N!T!E!D! rozpis akcí máš ve FAQ na které je odkaz na první straně. Tam jsou veškeré informace které známe.

6. tak sleva na brány 12% což je celkem nic moc, ale doufám a věřím v to že budou větší slevy.

7. No ja som čakala aspon tie dieliky z boxov ako boli minulý rok ak sa dobre pamatám. síce pri inej akcii ale bolo to super. Teraz som zbierala boxy a nič..myslím ,že teda z boxov padat nebudú :( . Akcia teda na Kronos nie celkom dobre dopadne....

8. |Oromë|

|Oromë| User

»[T]r•a•v•i•s« Je prvy den akcie, to si vazne cakal zlavu 30% na klikanie uz dnes? :rolleyes:

Je viac nez pravdepodobne, ze ta velka klikacia zlava moze byt cez vikend, bud prvy alebo druhy, tak ako v minulosti.

9. k 1. ukolu.... ty lordakie... ted celkem nemužné udělat kvuli (budu slušný) arogantním bl*ům co ty lordakie nedostřelují takže se nové prostě neobjeví...aspon ne hned, navíc bych upravil že ty škody lordakiim je nutné zpusobit s laserama... z raket se nezapočítávají

Naposledy upraveno: 15/2/16
  10. Úprava kronosky aby ty designy na letouny padaly už na pořad a ne jen teď těch 14 dni by jen prospěla pak by se člověk i snad někdy k té kosmetice dopracoval. No dělat 10 kronosu za 14 dni u mě nepředstavitelné to by mi už asi muselo fakt hrabnout;)

11. mě by zajímalo proč ten ukol v nyxu nemám

tak jo už jsem ho našel nevěděl jse. že je mezi normalními misemi

12. Selendix

Selendix User

to s temi lordakiemi je na p.d. Malý lag a jedete od nuly :-(

13. jedina sanca ako tu ulohu robit je ze kolega nastreli lordakiu raketou a ty ju sundas ina cesta neexistuje , bo pride aky sudruh a zacinas odznova

Koudy-OP tohle ocenil(a).
  14. TRIXT

TRIXT User

Selendix: Pokud jsi sám, pak používej jen rakety 2026 bez formace a nesmí být nikdo kolem, aby ti lordakii nedorazil.

15. raketovy dmg to nepocita ne?
    no...aspon že už ten ukol mám už hodku hotový... až se nahrnou lidi bude to strašný

16. TRIXT

TRIXT User

˜™¤†»ЯΔÐÐΘ«†¤™˜₁₄: Aha, tak to jsem nevěděl, neb úkol jsem ještě nedělal. Díky. S návalem hráčů ale dle mě problém nebude, neb úkol se dá plnit několik dní, než se objeví další.

GMDK tohle ocenil(a).
  17. Selendix

Selendix User

Anattik©™Pally©™☼Ҝع☼ to je asi nejbezpečnější. Mimochodem, myslím, že už to jedu po páté :D

18. pecko

pecko User

fakt uloha :) uz ju robim 3x prv som sam znicil lordakiu a potom mi k tomu niekto dopomohol oprava 4x a týmto končím so snahou, dúfam že bude reštart s opravou.

19. |Oromë|

|Oromë| User

pecko Preco by mal byt restart? :rolleyes: V ulohe chyba nie je, hold proste chce to trpezlivost a stastie.

Su len 3 ulohy cez akciu, tie dalsie 2 budu pravdepodobne este horsie ako tato prva.

20. »OLDBOY«

»OLDBOY« User

Me jen mrzí, že jsou ve slotech pro normální ukoly, takže budu muset jeden z dlouhodobých budto zrusit, nebo dodelat...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.