Diskuze: Maškaráda 2016

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Belgam, 12/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. K-A-R-E-L

K-A-R-E-L User

Ahoj,
    ten první úkol je celkem na dlouho, myslím ty lordky, rakety se do ukolu nezapoctou a tak jen pár laserů do lodi (cca 3) a střílet postupně. Nicméně co střílet když je celá mapa (všechny mapy kde jsou) plná malých lordek s minimum HP a nikde další a nikdo kdo by to dorážel že .... (a nedej bože když by jí někdo dorazil a ještě se přičetla tomu kdo ji nastřelil).

2. no tak to se me prave stalo a byl to od toho hrace umysl takže zas par jedincu tu akci ostatnim kazí. Nechapu proc to delaji

3. Enriqe-XXX

Enriqe-XXX User

TRIXT, ty odkiaľ vieš že misiu je možné plniť len do odomknutia ďalšej?

4. Korben

Korben User

Že by čítal FAQ? :rolleyes:

Kto nečíta, ten nevie.;)

5. Enriqe-XXX

Enriqe-XXX User

FAQ som čítal, no z informácie "behem akce budu spristupnene 3 misie" a ich datumy spustenia mi odpoveď na otazku nie je jasna.

6. Korben

Korben User

No jasne že ti to nedáva zmysel, keď si to poriadne neprečítaš a nepozrieš si dobre tabuľku.

7. Tak ta úloha má celkem jednoduché řešení ;) U Lorkadii stačí vyhodit z jedné konfy i letounů skoro všechny lasery a nechat si tam jeden slabý a můžete jít na to :)

Koudy-OP tohle ocenil(a).
  8. TRIXT

TRIXT User

Enriqe-XXX: Já nenapsal, že "že misiu je možné plniť len do odomknutia ďalšej". Myslel jsem tím, že bude trvat několik dní než se objeví další úkol, takže je spousta času a prakticky každý tu úlohu splní, než se objeví ta další. Pokud tě to zmátlo, pak se omlouvám, nezamýšlel jsem ten text tak, jak jsi ho pochopil. ;)

9. Manofeic

Manofeic User

Ta úloha je na nic,i když splníš lordky musíš si dávat pozor na škody,takže jí plnit fakt nebudu,není ani pořádně ohodnocená uridiem a ctí

10. Korben

Korben User

Manofeic, Ale veď ťa nikto nenúti aby si úlohy robil, to je predsa každého slobodná vôľa a to že to napíšeš na fórum, nemá pre fórum žiadny prínos. ;)

11. Manofeic

Manofeic User

Korben celá tato akce je stejná jako minulé a zaměřená zase jen pro flaxe,ale že by dal BP akci pro elitu to ne,nedivím se,že hra je mrtvá a hraje jí pár lidí na cz2,když BP není schopen udělat akce pro elitní hráče,nedokáže zabanvoat podvodníky a všechno dává jen do nováčku,kterých jen ubývá,sem hodně znepokojen chováním BP vůči lidem co mají full výbavy,rpto ty nehne ani prstem,ale hlavně že flaxákovy narvou všechno,hra pak nemá smysl ani hrát

12. Manofeic a další takovej, to už se tu řešilo i při minulé akci :rolleyes: Na co si pořád ta takzvaná elita stěžuje? Vždyť už všechno máte né? Nebo chcete úlohy za desítky tisíc urídia, premium a bůhví co všechno? Aby ste místo silní byli mega silní? Aby ste místo na pět ran dali slabou loď na dvě rány? A až budou prázdné mapy (protože co téhle hře škodí ze všeho nejvíc, jsou sestřely slabé lodi silnou, proti které nemá téměř žádnou šanci, občas jí ani nestačí zahlédnout, jak jde rychle dolů) tak budete dělat co? Bude se střílet jen pár topek mezi sebou, na prázdných mapách? :rolleyes:..To Vás asi brzo přestane bavit. Buďme rádi, že BP dělá tady tu hromadu akcí a slev pro všechny hráče, které lákají novou krev a ani stávající hráči nepřijdou zkrátka..rovná šance pro všechny :) nevím, proč by si na tom mělo namastit kapsu jen těch pár nahoře..a pokud se někomu zdají úlohy nedostatečně ohodnocené..tak ať je nedělá..a počká si, až se ve hře objeví zase něco, jako třeba Halloween brána..je to jeho naprosto svobodná volba ;)

Naposledy upraveno: 15/2/16
  13. Manofeic

Manofeic User

jenže je to o ničem,když vidíš jak jsou akce jen pro slabé,za nás BP nic nedělal a taky jsme se vyexpili,tak proč bych se měl dívat jak jim nyní BP podstrojuje ? kdyby aspoň dal BP těžký úkol třeba na víc dní aby ta mise byla a pořádná odměna za ní a ne pár drobáku za 3 cuby,pro mě je hra nezáživná když není žádná pořádná akce třeba ve stylu pvp střílet hráče a už vůbec nechápu logiku speciálních boxíku,akorát tím nahrají zase podvodníčkum

14. Manofeic no já teda na CZ2 zatím vidím, jak Eliťáci mohutně střílej ty Flaxáče, kteří se snaží splnit úkol. Takže nevím, na co si stěžuješ.

15. Korben

Korben User

Manofeic, Radšej rovno napíš, že si sa pokúšal tú úlohu urobiť a nejak ti ju nejde dokončiť. ;)

Koudy-OP tohle ocenil(a).
  16. nechce sa mi citat cele , ale na prvu ulohu a tie lordakie ... spoluhrac nastreli najslabsou raketou lordakiu staci potom ked je seda napalit x3 za 53k dmg a hotovo

Aθηνa*SK tohle ocenil(a).
  17. Spartakus

Spartakus User

Ten první úkol byl fakt horor... Zabil jsem tím celý večer. :/ Dělal jsem ho na 3x... Podruhé mi u lordek nějaký exot z mojí firmy lordku dostřelil přibližně u 22000 škod. Udělal to schválně. Až ho na mapě znova potkám, udělám s ním rychlý proces. Udělal na na X2 mapě, takže jsem na něj nemohl. :mad: Za ten úkol by mohla být odměna tak 3x vyšší, pak by měl cenu.

18. Tak první úkol trošku zabral času na cz2 cca 40 minut a hotovo. Na boxik s designem v kronosce zřejmě funguji dably kolega dostal 2 designy z boxu. Teda jestli nekecal... Muze to jeste nekdo potvrdit?

19. Manofeic

Manofeic User

Korben já ten úkol nedělám,nejsem spokojený stím,jak se v DO všechno narve flaxum a elita nedostane nic,jednou za čas by taky mohl BP dát úkoly jen pro level 20 a víš a nějaký pořádný třeba sundej 500 cubikonu,500 über krystalonu,500 lodí a dát za to pěknou odměnu ,elpší než létat na podřadné mapy na dolních s flaxem a nám taky Bp nic nedával,když jsme začínali takže raději bych nedělal žádné akce,než akce jenom pro flaxe,elita do této hry vrazila nejvíc peněz a tudíž by akce měli být jen pro elitu,než pro flaxe co nemá ani na premko

20. Spartakus

Spartakus User

Na škody si musíš dávat pozor až na X4 na konci úkolu. Jinak nechápu, že to ještě hraješ, když tě to nebaví. BP nedělá akce pro elitu, aby si nahrabala, ale aby hráči byli na mapách. Uberkrystalony a si můžeš střílet i tak. Je tam i úkol na 400. Na lodě je tam taky úkolů dost. Akce účel plní, hráči jsou na mapách, takže si elita může zastřílet do aleluja... A ten úkol si zkus. Půjdu na mapu a budu ti dostřelovat lordky a uvidíme, jak ten úkol uděláš ty ELITO. :D :D

Koudy-OP, -baghira2- a svi1 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.