Diskuze: Maškaráda 2016

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Belgam, 12/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Belgam

Belgam Guest

Jedine tak fixou na monitor lze pripsat. Maximalne priste si udelat uzlik na kapesniku, aby nezapomnel. On totiz neni jak pripsat.

2. Kluci od modů... mimo téma k tématu... :D ten box z evil you je vzhledově totožný s tím ,,letním boxem,, jak byl ,,nedávno,, před pár lety? :D

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

Tak odpoledne jsem trochu hledal a testoval Kronosky, opravdu je možné obdržet až 3 designy.

Na box platí stejné bonusy jako na obyčejné bonus. boxíky.

V základu obsahuje jeden design. Maximální počet se všemi bonusy následující:

1*1,2*1,36*2=3,27.
    Profil pilota (20%)
    Pet s maximem záchraných protokolů
    Dvojnásobek

Takže pokud má hráč jen bonus z profilu pilota, sebere jeden design. Pokud má bonus z PP a box sebere Pet s alespoň 9 protokoly záchrany, už to budou 2 designy. S balíčkem dvojnásobek a alespoň 9 záchranými protokoly 3. Teoreticky tedy na 10 designů stačí i 4 Kronosky. :)

Poslední věc týkající se boxíku, určitě pamatujte na to jej hned sebrat, jakmile proskočíte portem do další vlny, box zmizí a máte smůlu, design je pryč.

˜™¤†»ЯΔÐÐΘ«†¤™˜₁₄ ano je stejný, ostatně obrázek co jsem sem dal je právě obrázek boxíku z oné letní akce.

4. marvi, ok dík :D
    No pěkný... takže vlatně stačí 4 kronosky místo 10...celkem rozdíl :D

5. jetecha

jetecha User

6. Manofeic

Manofeic User

jetecha a to jako chceš,aby tě za tvojí blbost někdo něco dával ? :D ty sám sis nesebral boxík a teď tu pláčeš a domáháš se náhrady,která tě dána beztak nebude,prostě si postav další kronos a nezapomeň sebrat boxík,za blbost se platí,aspoň se z toho poučíš

Λрø_ıѕ_Psycђø tohle ocenil(a).
  7. jetecha

jetecha User

8. mal by si byť rad padol ti dizajn a tie dizajny na stihy nemajú žiadny bonus tak neviem čo plačeš ja som robil kronos 3 krát a nič a neviem či mi padne dizajn zo 4 a ty ho máš s 3 bud rado_O

9. paráda a další otazka mam šanci ziskat i saturna desing z kronosky z tehle brany? při tehle akci??

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

small-fighter samozřejmě, designy na letouny jsou jenom bonus, jinak je vše pořád stejné. Vždyť tu i spoluhráč nad tebou psal že mu padl Saturn.

EDIT:

OT smazané, o odbanování požádej v sekci Chat podle Vzorový příklad vkládání o řešení bannů na chatu

11. prosím vas ukol jmenem Sponzoruje Masque číslo dve se neda dodelat pac chtej abych sestrelil lordakie na mapach 1-6/2-6/3-6 ale tam lordakie nikdy nebyli tak nevím

Naposledy upraveno: 20/2/16
    -baghira2- a *Łαđy♥Кucį* tohle ocenili.
  12. zdravím.mám stejný problém s lordakiema a úkolem.špatně umím číst,nebo je to chyba DO?

-baghira2- tohle ocenil(a).
  13. THORAS

THORAS User

no opravu lordek v úkolu si budeme muset počkat po víkendu páč v reichu se určo přes víkend nerobí :

14. Belgam

Belgam Guest

A nezkousel jste nekdo tu ulohu delat na x-5? Mozna je jen opet problem v prekladu.

15. strilel jsem je na 2-5 a nepřipíšou se do ukolu

16. THORAS

THORAS User

Zkusil jsem proletět všechny mapy kde jsou lordíci a nikde to nejde , takže čekat :):)

17. Belgam

Belgam Guest

Tak problem je nahlasen na BP, kdy bude oprava nevime. A hlavne jsou to ulohy, ktere zustavaji i pri skonceni akce ve hre.

18. MikihikO

MikihikO User

Ani na 2-2, 2-3 a 2-4.

19. THORAS

THORAS User

akorát je hloupé, že jak tě smahnou a máš ten úkol rozdělaný - máš smůlu začínáš znovu :):)

20. FLEXI

FLEXI User

při dokončení kronos brány je max počet skin dizajnu na letouny 3. Stačí mít dabl a profil pilota, nebo dabl a 12 protokolu záchrany3 v petovy a brát petem.

3 jsou tedy maximum, jenž lze sebrat. Jelikož pokud má někdo PP i protokoly včetně dablu zustane na 3 dizajnech.

Obě varisnty jsme zkoušely v klanu. nad 3 jsme se nedostaly.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.