Diskuze: Maškaráda 2016

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Belgam, 12/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fishf

fishf User

Čus, nikde jsem to tu nenašel.

v novym úkolu"Sponzoruje M.A.S.Q.U.E." máme zabít lordky na x-6 mapách. Jak toho máme docílit?
    Děkuji

2. A co si takhle precist stranu zpet,pak bys treba vedel vic.

3. fishf

fishf User

to jsem z toho zmatenej když jsem to přidával tak jsem tu předchozí stránku nenašel asi jem slepejš každopdáně díky deborko :)

Naposledy upraveno: 20/2/16
  4. Pak že to nejde :p:D

[​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 20/2/16
  5. Vsetko ide, len treba zapnut tu okrasu na krku:D. Myslim ze BP chce aby sme prisli sami na novinku ktoru zaviedol do hry. A mozno je v hre uz davno, len sme o nej nevedeli.

6. angelexit

angelexit User

Ze by to melo co docineni z wizkama? :)

7. no nevím těch jsem vypatlal asi 50 a nic

8. angelexit

angelexit User

a povedla se ti lordiakie?

9. jedna ,ale nenapsalo se to

10. -wariot-

-wariot- User

ako mam dat 40 lord na x-6 ? sibelonity som dal na x-5 ale s lordami to iste nejde

11. pecko

pecko User

tak poraď ako na to :) nenechávaj si to pre seba :)

12. Enriqe-XXX

Enriqe-XXX User

Ak v tej misii nie je bug, tak ozaj neviem ako ju mám spraviť. A vzhľadom k podmienke "Nesmieš zahynúť", sa do nej púšťať ani nebudem. Za tú odmenu to ozaj nestojí.

Prvú misiu som dal na prvýkrát, stačilo prísť ráno keď tu bolo málo ľudí. :)

-baghira2- tohle ocenil(a).
  13. pecko

pecko User

no nieje to tak, ako si myslíš, mňa už pukli a tú úlohu mám stále, takže to bude asi až pri UBERnpc

Enriqe-XXX tohle ocenil(a).
  14. Enriqe-XXX nastřel lordku na x-5 přeportuj a nech kolegu ať ti jí doklepne započítá se ti do úkolu....

Enriqe-XXX tohle ocenil(a).
  15. TRIXT

TRIXT User

Nevyjde to vždy, takže jich člověk musí nastřelit poněkud více, ale dá se to udělat. :)

16. nevím,že by v zadání úkolu bylo psané něco o tom,že je pro tebe a přítele.pokud je to pravda,tak se mi osobně přístup DO vůbec nezamlouvá.hráč by měl vědět,za jakých podmínek je úkol splnitelný a sám se na začátku rozhodnout,zda ho přijme,či nikoli a ne až má úkol splněný ze dvou třetin zjistit,že bude na někom závislý.není to tedy zrovna moc férové jednání a to mě mrzí.

17. to ale preci nejde jakmile preportujes tak tim padá osvojeni NPC ne.kdyby to byl umysl od BP tak jich da jen treba 5kusu a ne 40 neveřím tomu to jsou zas nejake klicky jak obejit system

18. a pak že to nejde ! :)))

Úspěšně jsi splnil úkol "Sponzoruje M.A.S.Q.U.E.".
    Obdržel jsi 924.000 bodů zkušenosti.
    Bylo ti započítáno 1000 bodů za čest.
    Obdržel jsi 480.000 kreditů.
    Obdržel(a) jsi 1.500 jedn. uridia.

19. THORAS

THORAS User

kdyby jste nemachrovali a raději nám poradili jak jste ten úkol tedy udělali

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.