Diskuze: Maškaráda 2016

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Belgam, 12/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bylo to tu řečeno jak se to má udělat !

2. tak podle vseho musite bejt dva jejda ja jsem vlk samotar nemam komu rict o pomoc tak asi bude ukol pro me navzdy zavrenej

-baghira2- tohle ocenil(a).
  3. -xghost-

-xghost- User

Tak WIZky nefungují. Teď jsem to zkoušel, lordka se mi povedla a nic. Ale nic jiného jsem nečekal, neb WIZka nemění samotný cíl, ale jen jeho vzhled (název zůstává). Střílení ve 2 těsně po proskoku portem - na to fakt nemám náladu a doufám, že to nebyl záměr a že úkol bude opraven.

4. Střílení ve dvou kdy jeden nastřelí lordakii a potom portne a druhý jí dorazí nelze..nepřipíše se do ukolu ani jedna..takže zase samí spekulace a bláboly..Nejlepší je stejně čekat na oficiální vyjádření od BP..

5. Tá akciová misia .. Sponzor je M.A.S.Q.U.E. lordakie na 1-6,2-6,3-6 ? jak to mam spravit ked to sa neda keď tam žiadne lordakie niesu

6. Koudy-OP

Koudy-OP User

Být ve skupině, nastřelit lordky, přeportovat a tvůj "friend" ve skupině je dostřelí za tebe. Jiný způsob nevidím.

7. dracice28

dracice28 User

Zkoušeli jsme to několikrát , musíte být ve skupině, nebo ne jako u toho prvního ukolu??

8. Koudy-OP

Koudy-OP User

Jde o počet sestřelů, ne o počet způsobené dmg, takže ano, musíte.

9. Belzebuba

Belzebuba User

To sa bude dať asi s tými wiz raketami, že premeníte npc na lordakiu a potom ho puknete.

10. Koudy-OP

Koudy-OP User

Taky pravda.. jen je to pomalejší způsob, podle mě. .)
    EDIT: Tak s WIZ rozhodně nepočítej. Pouze jako skupina můžete něco udělat.

Naposledy upraveno: 21/2/16
  11. Nad čím tu furt spekulujete ?! Jasně že musíte byt dva jinak ten úkol neuděláte !! Žádná wiz je přeci jasny že si musíš nastřelit raketkou lordku rychle portnout a kolega jí musí sestřelit , ale pozor né pokaždy se to povede !!!

Úspěšně jsi splnil úkol "Sponzoruje M.A.S.Q.U.E.".
    Obdržel jsi 924.000 bodů zkušenosti.
    Bylo ti započítáno 1000 bodů za čest.
    Obdržel jsi 480.000 kreditů.
    Obdržel(a) jsi 1.500 jedn. uridia.

12. Zřejmě se tu spekuluje o dvou úkolech zaráz a je z toho teď zmatek ;) :D
    První úkol (to nastřelení lordek, ale jejich nezničení) má řešení dvě..buďto si sami do lodi do jedné konfy vezmete jen jeden laser a opatrně si ty lordky nejslabší municí bez raket a raketometu nastřílíte (ale nezničíte) a budete doufat, že Vám je nějaký kazisvět nedorazí během toho a nebo Vám jí někdo nastřelí raketou a vy jí smahnete a dorazíte za největší Dmg co máte (nesmíte být ve skupině, jinak se Vám započítá taky).

No a druhý úkol ty lordky na 1-6,2-6,3-6 popravdě nevím jak na to, zkusil sem více způsobů..pokud to není chyba v úkolu (překlad apod.) tak to asi řešení má, protože to někteří lidi už (údajně) udělali..ale machrují jen s tím tady na foru a nepodělí se :p Takže..buď počkat, až se někdo o postup podělí (očekával bych to třeba od Adminů či Modů :D;)), nebo na to zkusit přijít sami..nějak, zatím nevím jak :)

Ps: Snad ten postup není tak, že si jí nastřelíte na X-5 portnete se na X-6 a někdo na X-5 ji stačí za Vás dorazit, dokud je ještě od Vás zaměřená, i když už ste na jiné mapě? o_O

Alyctro a Koudy-OP tohle ocenili.
  13. přesně tak to je

14. KAPŘÍKKOI[ĐĐS] Tím pádem by ale mohlo fungovat i to, být s někým ve skupině, jeden je bude likvidovat na X-5 a druhý bude lítat na X-6..pokud by se to teda započítávalo..no ale každopádně tenhle úkol je fakt.. :rolleyes::D

15. no tak to nefunguje prostě musí být tvoje

16. Koudy-OP

Koudy-OP User

Nám to šlo, že jsem několik nastřelil, odletěl na x-6 a kamarád je mezitím dostřelil. Jiný způsob ani nešel, takže tak. :)

17. my sme to skúšali ale nepripisovalo to , tak neviem,budeme asi musiet počkat,inak to nepojde

18. jak už je tu psáno. nastřelit lordku na x-5 mapě...mně se osvědčuje sab.... a pak portnout...kolega ve skupině musí lordku dorazit....dělal jsem to s několika lidmi a úspěšnost připsání po proskoku tak 70%...záleží na okamžiku doražení.

19. Alyctro

Alyctro User

co ten druhy ukol masque ?, svieti mi to tam a koli lordkam na 1-6 neviem jak dalej , chyba ja v hre ??? alebo to len neviem dokoncit. nikde žiadne info len co citam na chate.jeden hovorí tak druhy inak :) ale v podstate už nepotrebujem koment , kaslem na taký ukol , ani odmena za to nestoji . podla zlý vtip od bp

20. TRIXT

TRIXT User

Znovu popíši postup jak sestřelit Lordakie na x-6:

Předpoklad: Musíte být dva bez skupky nebo se skupkou (se skupkou je to jednodušší).

1) Ten co plní úkol, nastřelí Lordku na x-5 pomocí sab50 (rakety a raketomet vypnout) a dotáhne ji k portu na x-6
    2) Jakmile je u portu proskočí na x-6
    3) Jakmile proskočí, jeho parťák lordku na x-5 dostřelí

Vysvětlení proč sab50. Lordakii je potřeba dotáhnout k portu a střílet ji tak dlouho než proskočím, aby se lordakie připsala. U rakety je větší riziko, že ji zabiji a nebo že ztratím zaměření a že se připíše tomu co pomáhá.

Pozor: Pokud vystřelí ten co pomáhá brzo, lordka se nepřipíše. Pokud vystřelí pozdě, Lordka se připíše tomu co zůstal na mapě x-5. Úspěšnost připisování jsem měl asi 80%, ale komunikovali jsme spolu na TS. bez komunikace asi bude úspěšnost nižší.

Koudy-OP tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.