Diskuze: Nový systém hangáru

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem =Marvin=, 23/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. nevíte někdo kdy maj vypustit lodě mimesis a tu druhou taurius nebo jak se jmenují

2. a ztratil se mi z hangaru design na golika razer(razor),ktery jsem před updatem normalne vlastnil ostatní desgny goliak mi zůstaly.

3. TRIXT

TRIXT User

[†Marquez†]: Ach jo, nečteš. Ne, neztratil. Razer není nová loď, ale jen design k obyčejnému Goliathovi. Nemění totiž vlastnosti a proto zústal jen vzhledovým designem. Viz obrázek:

4. byla jsem odkázána do této sekce, tedy :
    Ach jo ! Je mi fuk, jestli se teď projevím jako naprostý pitomec, ale tohle už je snad přes čáru o_O
    Že když se chci nalogovat na mapu, několikrát mi naskočí okýnko "nové spojení - logaut" , dobře,
    když chci poslat skylab do prázdný lodičky, naskočí "..nedostatek nákl.prostoru", takže znovu, než je
    "přesun do lodě zahájen", dobře,
    že to trvá věčnost, než seberu zdroj či boxík - tedy POKUD se boxík po NPC vůbec ukáže (!), dobře,
    ale že jsem si p r a c n ě zřídila hangáry a lodě a mám najednou VELKÉ NIC , tak to už je snad přes čáru !
    Hraju už léta, ale to, co se s hrou děje poslední dobou začíná být až moc n e s m y s l n ý :(o_O
    Vážně si pohrávám s myšlenkou přestat hrát - a to se o mě ví, že jsem si postavila víc lodiček, takže asi mě to bavilo, ne ? A teď ?? Nesmysl za nesmyslem podávaný jako bůhvíjaké v y l e p š e n í = a hra je čím dál víc
    n e h r a t e l n á o_O:(
    Komentáře o "odškodňování" jsou k ničemu, když si nemůžu kdy chci jak chci na kteroukoli lodičku, aniž bych ji musela pracně hledat a vybavovat a .........pročpak si asi našinec ty hangáry a designy pořizoval ?!
    Kliknu a mám !-a teď ?!?
    Možná jsem baba nerudná, ale "otrávili" jste mi celý hraní - a jak to tak sleduju, nejsem sama :confused:o_O
    Co bude dál ? Sjednotí se levly ?,nebo všichni zpět na startovní čáru ?, - zní to nesmyslně ??
    Zní !! Ae to i ty "novinky" !!o_O (v obecných dotazech jako "Změny ?...no to už je přes čáru")

..následovala odpověď od JESSIEho, kde jsem vyšla jako hysterický hlupák a vlákno bylo zamčeno.

abyc mohla vůbec odpovědět,založila sem "dvojku" a :
    tak Jessie tam (v 1.vláknu) ze mě udělal naprostýho neschopnýho hlupáka a pro jistotu jste vlákno uzamkli ?
    TO je řešení ?
    takže : "drž klapačku a buď hraj nebo nehraj " ??
    jestli tohle vyplývá ze změny majitele BP, tak to v tom případě "zlatej ten minulej" !!
    krom toho ony problémy se nedějí jen mě, takže těžko za to může můj PC, že ?
    (můj je pročištěný atd., a teprve pak se ozývám)
    ovšem tady není snaha o komunikaci ale dogmaticky dané změny
    (včetně "nepochopení rozčilení " z toho, že se o něco ROKY snažím a pak o to přijdu !!)
    tahle hra tedy bude jen pro ty, kteří do ní "sypou" peníze, a ti co do toho dávají "jen" svůj volnej čas
    a'ť si třeba "škubnou" ??!!??
    začala jsem hrát abych se vlastními silami někam "prohrabala", no po č t y ř e ch letech
    nula nula nic . . . .​
    ...a další LOCK

milý MARVINE,
    já jsem celkem klidný člověk, a byť hraju 4 roky, NEJSEM závislák. Dokonce ani hysterka, co se musí zklidnit.
    Jen nesnáším ŽÁDNOU NESPRAVEDLNOST a toto mi nespravedlivé přijde. Toť vše.

Apropo, tak mi tak napadá, když jsou hráči i pro původní "pořádky", i pro ty nové,
    proč to neuděláte VOLITELNÉ, jako je třeba volitelné 2D či 3D ? ;)

(teď -12.17 h -jsem 8x (!) musela prokliknout "obnovit spojení"......a za portem znovu o_O:))​

Naposledy upraveno: 28/5/16
  5. TRIXT

TRIXT User

**rozárka**: První tři připomínky nesouvisí s tímto update.

Co se týká hangáru, jak jsem psal dříve, není prakticky rozdíl v tom, jak jsi ho používala dříve a jak ho budeš moci používat teď. Ty jsi naštvaná a nesnažíš se do nového systému proniknout. Věř mi, změny jsou z mého pohledu víceměné kosmetické. Došlo jen k nápravě nesmyslných kroků typu vegeance a pusat. To že byl pussat jen design, byl holý nesmysl. To byla úplně jiná loď. Totéž platí o surgeonovi. Dnes je systém průhlednější. Lodě se od sebe odlišují některými vlastnostmi a designy u těchto lodí mění jen jejich vzhled. Důležitá je pro tebe skutečnost, že ty své lodě si musíš zařadit mezi oblíbené. Ty se ti pak zařadí na začátek, mezi nimi pak přepínáš pomocí lišty vedle tlačítka hangár a mezi nimi pak i warpuješ na mapě. To jsou vlastně ty tvé původní hangáry.

Věnuj chvíli čas průzkumu nové funkcionality a zjistíš, že to tak hrozné není. Věř mi. ;)

6. MagazineR

MagazineR User

Rozárko, hezky napsané.
    Leč jsi si jen ulevila a to ještě na chviličku. Za ta léta bylo takových novinek a pro to vím, že se nic nezmění.
    Už je to uděláno, už je to hotovo.
    Kupředu levá, kupředu nová technologie.
    A ty tam dole ticho, zvykej si nebo jdi .......
    Prd aby to spral.

7. TRIXT

TRIXT User

MagazineR: Tyto odpovědi ničemu nepomohou. Je to jen OT. Raději pomoz ostatním s pochopením nové funkcionality, neb její využití ve hře je prakticky stejné jako dříve, jen hráči si to neuvědomují. Jediné v čem je změna je to, že vše se výrazně zlevnilo.

P.S. Jinak už jsi našel svůj design Razer?

8. angelexit

angelexit User

nevim jestli toto souvisi s novejma halama a nebo s montazni funkci, ale vcera jsem si opravoval letouny, prosel jsem 2x alfa, 1x beta a 1x kuiperka a letouny mam stale na 5. V hale mi to ukazuje pocet bodu do dalsiho lvl 1600 :-D. Skody se pocitaji dobre, co se ale stane az budu mit lvl 1 na maximalnich skodach, kdyz se nedaji expit? :)

-baghira2- tohle ocenil(a).
  9. TRIXT

TRIXT User

angelexit: Bohužel je to nově zavlečená chyba ve hře. Letouny se skutečně nedají expit. Chyba je již hráči hlášena a musíme počkat na opravu od BP.

P.S.: Jessie sespsal pár informací ohledně nového hangáru (skvělá práce). Pokud je Vám něco nejasné, zkuste se tam podívat. Viz.

10. TRIXT,,chápu,že jsem "stará konzerva",ale nemáš tak úplně pravduo_O
    lodičky jsou prázdný, nejsou tam, co byly, ve všem je chaos a nic nefungue, jak by mělo :(
    ve hře i "pod" hrou.....

11. TRIXT

TRIXT User

**rozárka**: Rozárko, takto nic nevyřešíme. Popisuješ problém moc povrchně a v příspěku toho "semeleš" moc najednou. Pojďme spolu probrat jednu věc po druhé. Co znamená, lodičky jsou prázdný? Měla jsi snad více např. aegisek? Zkus to trochu vysvětlit, třeba najdeme odpověď.

12. Trixte to zakladniho golika mam ztmavlého,to jako že ho musím napřed koupit,aby se mi tam ukazalo v tom panelu moznost přepnuti na razer??

13. pecko

pecko User

zistili ste ako je to so surgeon? a výbavou?

14. =Marvin=

=Marvin= Guest

pecko pokud myslíš přesouvání výbavy do surgeona, tak tam přesouvat nejde z toho důvodu že má jiný počet slotů než ostatní goliathy. Jestli se to nějak upraví, nevíme.

15. TRIXT

TRIXT User

[†Marquez†]: Ano, musíš. Ale nekupuj ho, zkus ho vydražit. Když buděš trpělivý, vydražíš ho levně.

16. hummel

hummel User

Trixt ale on to asi myslel tak že toho základného gola mal už pred akciou a teraz ho jednoducho nemá, preto sa čuduje že ho musí kúpiť znova, keď ho už vlastnil.
    to isté mám aj ja a asi kopa dalších hráčov a nejedná sa len o lod goliath ale aj o aegis, citadelu atd. Jednoducho pred upgradom sme ich vlastnili a teraz ich už nemáme, tak preto je divné si kupovať niečo čo som už mal a mám mať.

17. TRIXT

TRIXT User

hummel: Předpokládám, že to tak nemyslel. Toto již [†Marquez†] ví. Problém s chybějícími základními loďmi aegis, citadel, spearhead a goliath tu byl již zmíněn opravdu mockrát a to prakticky na každé stránce této diskuze. U goliatha ale není třeba čekat na řešení od BP, dá se docela levně vydražit. Jakmile tak [†Marquez†] učiní k designu Razer se dostane.

18. TRIXT, jsi hodnej, ale nechci tě okrádat o čas :)
    (prázdný = nevybavený, kde vidim, kde je mám ? na který mapě ?,...,mno,mám v tom hokej;))
    něco jako OBLÍBENÉ jsem nenašla
    juknout do AUKCE je taky vzrůšo
    atd.atd. :)
    inu, buď přeperu já dark, nebo on mě - a pak to balim.....

19. **rozárka** k těm aukcím, na GA5 jsou vidět všechny lodě, na CZ3 jen dvě. To si sedne, za pár týdnů. Taky mám pocit, že mě to brzo přepere a vybodnu se na to. Chci přijít z práce, hodinku si zahrát, ne se 20 minut učit FAQ a 20 minut učit znova všechno ovládat. Za to hraní jsem byl ochotný i zaplatit, ale proč dávat do něčeho co už měli dávno opravit?

Podívej se sem, možná tu najdeš odpověď:

Nový systém hangáru SHIP Expo Lookz

-baghira2- a **rozárka** tohle ocenili.
  20. TRIXT

TRIXT User

Rozárko, držím palce, aby jsi přeprala DO ty a né on tebe. Jinak oblíbené lodě jsou velmi důležité. Ovládáš je následovně:

Zkus si prostudovat návod, co napsal Jessie: Nový systém hangáru SHIP Expo Lookz

Oblíbené jsou snad jasné, co ty prázdné lodě, tomu pořád nerozumím?

P.S.: Pokud máš lodě v oblíbených, tak zjistíš kde je údplně stejně jako dříve. Viz, obrázek: