Diskuze: Nový systém montáže a upgradů

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem =Marvin=, 14/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. =Marvin=

=Marvin= Guest

Drift1 ne, v uridiu je cena za nákup, kredity dostaneš za prodej.

2. 123812

123812 User

=Marvin= Škoda :) Za ty kr by to zas bylo moc levné no.. Teď tu zase bude tolik lidí psát jak jsou ty suroviny drahé.. :D Už to vidím..

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

123812 mně se zdá cena docela přiměřená, vzhledem k tomu že většina lidí půjde stejně jen po šrotu kvůli surgeonovi, a to cenou téměř odpovídá původní ceně tohoto designu.

4. Polas

Polas User

ahoj chci se zeptat má vliv na to sleva 25% na nákup

5. Drift1

Drift1 User

6. Bude možnost použít i slevák na věci při tomto prodeji zdrojů?
    plus sleva 25% a 5% premium půjde to?

7. |Oromë|

|Oromë| User

Logicky kedze ide o vec v obchode za Ucko, bude sa na to vztahovat aj 30% zlava.

-baghira2- tohle ocenil(a).
  8. BloCZek

BloCZek User

Může mě někdo vysvětlit, co je to za zkratku LSČ? "Od tohoto pátku (0:00 LSČ) až do soboty(23:59 LSČ)." Není tím myšleno náhodou Středoevropský čas SEČ?

9. A kdy budou ty suroviny v obchode?

10. jisap123

jisap123 User

Hele nevím jak ostatní, ale já tuto akci prozatím "vzdal" a proto se ptám - jde někde "vypnout" padání těch surek, aby padaly jen carga/boxy ? Ono pak je to celkem otravné u BVK a VK kde to padá skoro 100%...

11. anozase su suroviny v obchode jak vzdycky....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

12. jisap123 myslim ze vypnut sa nedaju.. asi ti neostava nic ine ako ich zbierat :) vsak stale bude nieco nove v montazi na co ich mozes pouzit, iked moznost vypnut by nebola odveci :D tiez to nezbieram-len nahodne ;)Ale to asi nieje mozne :)

13. TRIXT

TRIXT User

BloCZek: LSČ - Letní Středoevropský Čas

14. Jessie

Jessie User

Môžu byť kľudne pridané počas dňa, nepoviem ak by si v nedeľu došiel sa sťažovať že bolo oznámene že budú od piatku a neboli a že prečo, ale ešte len začal deň a ty už sa sťažuješ, napadlo ťa, že to môžu dať kľudne počas na niekedy? Že možno ešte niečo kontrolujú?

Nie je to jedno či to kúpiš teraz, či to kúpiš večer o 5 alebo zajtra?

Zatiaľ o tom nevieme, ale musím povedať, že aj mňe to prekáža v bránach ak mi z krys budú padať len tie suroviny, ktoré aj tak na nič využívať nechcem.

15. BloCZek

BloCZek User

TRIXT: Akorát že LSČ zkratka neexistuje tak mě to bylo divné :D pro Letni Středoevropský čas se používá SELČ.

16. jisap123

jisap123 User

No, založil jsem vlákno na úpravu nastavení, kde by to šlo vyřešit. Tak snad :D

17. DJ-METRIX

DJ-METRIX User

Ahoj všem,

ti z vás kteří chtějí vyrobit všechny předěty z Montáže, mají teď příležitost získat zdroje přímo z nabídky v obchodě.

Protože vás tolik žádalo, dáváme suroviny potřebné pro montáž do obchodu od tohoto pátku (0:00 LSČ) až do soboty(23:59 LSČ).

Ceny surovin jsou následující:

Cena za kus - Nákup; prodej

• Mucosium: 50 Uridium; 300 Credits
    • Plasmid: 375 Uridium; 900 Credits
    • Šrot: 85 Uridium; 200 Credits
    • Prismatium: 2000 Uridium; 1000 Credits

Kromě nákupu v obchodě můžete stále sbírat suroviny ve hře, a stihnout tak vyrobit všechny předměty až do skončení úvodní akce.

Váš
    DarkOrbit Tým

Toto píšou v of. oznámení, JESSIE,tak se nediv,že se hráči ptají:) Půlnoc davno byla:))

EDIT velmi mě fascinuje zkratka LSČ docela bych rád věěl význam zkratky:-D
    (dle mého udělali soudruzi překlep:-DDD )

Naposledy upraveno: 27/5/16
  18. Jessie

Jessie User

Suroviny sú v obchode pod položkou Doplnky

19. DJ-METRIX

DJ-METRIX User

Jessie týýýjo to bude radosti:-D
    A počkej...ted nkteří budou prskat,že se jim to nevyplatí koupit jak to vyhází draze apod:-DDD