Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. coolmen

coolmen User

Ja jsem zkusil jinou lod a slo me to tak jsem dal warp na lod kterou chci a slo to jen chvilinku.Takze zase nic.

2. Viper[UNS]

Viper[UNS] User

A aj tak o pár týždňov, keď tá hra pôjde, tak do toho nasypeš peniaze, takže neviem čo je cez čiaru, či to čo robia vydavatelia alebo hráči :rolleyes:

3. ENDY1913

ENDY1913 User

CZ3 zas nefunguje kašlem vam aj na taku hru!!!!!

4. ___B___

___B___ User

také se vám nedaří přihlasit do hry? mě to nejde ani v klientovy ani v prohlížeči:(

5. Skus se přihlásit na loď , kterou máš zaparkovanou mimo základní mapy X-1, X-2

6. ___B___

___B___ User

lítám jen s jednou lodí :(

7. Jak už jsem psal, mám v hangáru 14 lodí v oblíbených. Asi 6 lodí na 2-1 se nepřihlásím. Na lodě na 2-4, 2-8, 5-2 se normálně přihlásím, a můžu dát i warp a loď si z 2-1 vytáhnout. Doporučuji neskákat na 2-2, 2-1,(X-2, X-1) pak se to zas sekne.

8. ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► spravyl som ako si napisal ale ked som preskocil s x-1 na x-8 skoncil som ani po rest. uz sa nenalogujem ale ani nezmenim lod.

9. Nejsem odborník, ale snažím se pomoci, popisem, jak to fungovalo mě. A zkoušel jsem to několikrát.

10. *Firefox1*

*Firefox1* User

Jak jsem už psal ... oni se prostě nepoučí a vrazili do toho ještě Agatusy 08:00 až 16:00 (8 hodin) a 18:00 až 23:59 (6 hodin) a to je výsledek :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
    Tak šance snad od 16:00 do 18:00 a pak až po půlnoci :cool:

11. UMBALUMP

UMBALUMP User

Tak chvilku jsem lítal, než mě napadlo se portnout. Od té doby nic. Ani jiná loď nepomohla.:mad:

12. taky jsem to zkusil se prihlasit na jinou lod jde to ale musite zustat na mape kde jste se prihlasil jak chcete jinam konec a uz to nejde ani z jinym hangarem takze nejde nic skoda cllovek ma trochu volna chce si zahrat a nemuze:(

13. -PanNikdo-

-PanNikdo- User

taky to nejde se přihlásit.Boha už ten trapný kolotoč vypněte.Vždyť to je něco strašnýho ,co se tady poslední dobou děje.

14. ENDY1913

ENDY1913 User

uš by to mohli opravyt !!!!!

15. ZOHAN

ZOHAN User

Tak proč to asi nefunguje na všech serverech kromě PvE?
    Protože už botuje samotný santa.
    https://ctrlv.cz/w9Pd
    Na PvE serveru není žádná ''zimní akce'' a server funguje? Zajímavá věc ne? Kde asi bude chyba?
    Asi málo platíme, protože jsme pro BP pouze ''drazí'' hráči.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
    A kdy to opraví?
    Vzhledem k datumu 28.12.2020 si myslím, že se to opraví samo a jen se už těším na ten kupon na farmeramu.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Monika2020 a cernakockanapepri tohle ocenili.
  16. UMBALUMP

UMBALUMP User

Tak jediná loď, na kterou se přihlásím, je leon na 5-2. Ale cesta odtamtud není. Budu si je asi muset do budoucna rozházet po všech mapách, ať mám šanci. Že se ale dočkám takové megakvality hry, to jsem opravdu nečekal.

17. *MILIMETR*

*MILIMETR* User

Čekal bych tady vyjádření moderátora k nefunkčnosti hry ale není.Takže pro všechny co jim to nejede - re-odpověd z podpory - Dobrý den,
    velice se Vám omlouvám za způsobené komplikace, ale bohužel jsou svátky a ve hře je o to větší návštěvnost. Na technickém problému se již pracuje, ale bohužel Vám nedokáži říct přesnou hodinu, kdy k opravě dojde.
    Jinak Všem Přeji krásné svátky :)

18. komedie a výsměch podpory v přímém přenosu. Jaká větší návštěvnost, vždyt nemůžu hrát poslední 3 měsíce.
    Směsné a ubohé, nikdo nic nepracuje.
    Payment funguje, a tohle je celé komedie. Řešení vypnout servery, dát kod na farmeramu, a bye

19. ENDY1913

ENDY1913 User

Návštěvnost ale to misleli asi boterov nie hračou:D:D:D:D:D

20. nehorší je že jsou svátky, upřimě komu se chce do práce o svatcích a ani bych to nikomu nepřál Je to škoda a velká smula že zrovna o svatkách se to takhle podělá tak co svět se kvuli tomu nezhroutí a Tím to Vám Všem Preji krásné svátky klid a pohodu;)