Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. *Firefox1*

*Firefox1* User

Když tu podáváte info o hře dávejte k tomu i jaký server hrajete jinak je to k ničemu

2. Svata pravda Velebnosti . šak to nejede

3. Edit:
    Tak abych se taky přidal ... od rána se mi nedaří přihlásit na mapy Česko 1. Na serveru Globální Evropa a Globální Amerika nemám problém. Bohužel můj hlavní účet je právě na Česku.
    Ještě doplním, že nějaké bonusové kalendáře nemají smysl, když se mi v měsíci nedaří několik dní ani přihlásit na mapy.

Naposledy upraveno: 25/12/20
  4. přidám se, hra nefunguje celý den, svatý bože, mám balíčky.
    Je to celé o ničem, LOCK a nic víc, už mě to nebaví.
    Strčte si celý dark někam !!!!:mad::mad::mad:

Směsné, klient nikde, hrát tuto hru přes klienta, jdu hrát radši jinou hru.
    Konec hry totálně :mad::mad::mad::mad:

5. Davekk

Davekk User

Doplnění.
    Po zkoušce tří dalších lodí, po hádání se s hangárem o přesunu výbavy se mi podařilo přes tu poslední nalogovat ale opet při skoku abych mohl plnit denní úkoly se to seklo a padlo to. Paráda

6. rad bych timto podekoval vsem kteri maji nastarosti funkcnost teto hry a preji jim stejne krasne svatky jak tato hra posledni dobou funguje . tak hodne stesti

7. Mezisupy

Mezisupy User

Ahoj,
    Byla by opravdu paráda aby ta hra fungovala. Zajímavé je, že platební sekce funguje super na tom si dají záležet. A co se týče hry to už je jiné kafe. Stále to nefunguje jak má. A to už je opravdu do nebe volající. Já jenom doufám že když jim to nejde takovou dobu tak se budou nějak angažovat. Ale myslím si že se nebude nic dít protože přesně to mají psané v pravidlech.
    Tak jenom doufám že to dají brzo do pořádku a bude vše v pohodě.

8. Mezisupy

Mezisupy User

Dostat se mi ro ruky ten člověk co dává do kupy tuhle hru tak se o něm patřičně postarám. Je vidět že jim jde jenom o peníze a o nic jiného. A dokuď se do téhle hry budou cpát peníze tak to bude stále stejné. Je mi jasné že je to nemožné ale kdyby se tak dalo se všema lidma dohodnout aby už jim nic neposílali tak by mě zajímalo co by se dělo.
    ale to je nereálné. Tak nám zase jenom zbyde si tady stěžovat a čekat jestli se něco změní.

9. Davekk

Davekk User

Osobně nechápu, jak za takovou funkčnost může někdo platit

10. Mezisupy

Mezisupy User

11. Mezisupy

Mezisupy User

Minimálně premko a když se to sečte kolik to stojí a kolik lidí tohle hraje tak je to slušný balík ne?

12. tušič99

tušič99 User

ge2 portnem sa lagne to ... vypnem zapnem uz sa nenapojim jedine co tak ked zmenim lod ide to potom ako sa znova portnem lag ...

13. Davekk

Davekk User

Neříkám že není.
    Jen osobně nechápu, jak může někdo platit takhle "funkční" hře, vždyť to vypadá, jak kdyby to měly každým dnem položit..
    Člověk by zauvažoval o nějaký koupi ale takto fakt ne. To si radši koupím karton čokolády.

14. rodriego

rodriego User

Zase sibelon přes půl mapy, heh co člověk nadělá :)
    Každý den přijdu v průměru od 10K uri/den kvůli tomu, že se snažím nějak nalogovat a nějak střílet NPC...
    Bravo

15. KutasJ

KutasJ User

Takový hezký dopis na podporu. Kdo se mnou souhlasí?

Hepčík.. Konichiwa. Takhle už mě to nebaví a nebaví to další spousty lidí jak tahle hra nefunguje. Hrajou to jen podpůrné programy.. ale skuteční hráči nemají šanci. Já chápu, že se na tom pracuje, alespoň těm vývojářům vyřiďte ať nepřidávají (s prominutím) doprdele nějaké hovadiny, ale ať opraví základní chyby v té hře. Jestli chtějí nadále vydělávat peníze, tak by to měli udělat tak ať je to pro všechny stejné. Já platím tak ať mi to funguje...kdybych neplatila tak čekám..ale už v tom nějakou tu výplatu mám.. a očekávám určitý standard každý den. Za to jak jim to nejde, mi rupla ethernalka dneska. ČEKÁM ODŠKODNĚNÍ JAK V PODOBĚ BOOSTERŮ KTERÉ MI VYPRCHÁVAJÍ, TAK V PODOBĚ VRÁCENÍ ETHERNALKY.. JAKO OPRAVDU 140WAVE JE HODNĚ A JÁ CHCI POKRAČOVAT A NEJÍT OD ZAČÁTKU.. Tákže jim vzkažte, že jim sice přeji krásné svátky, ale ať to (znovu s prominutím) příští rok už do prdele funguje!
    Klidně můžete vzkázat ať mě kontaktujou, ráda si promluvím!
    Vaše Potvůrka

16. za celých 10 let jsem nezažil, že by na tom byla tak hra.
    Je to hnus ze strany BP, že jen peníze, a hra je nezajímá.
    Smutné a ubohé, nakopat těm s BP.
    Víc nemám slov, je to pohřeb :mad::mad::mad::mad::mad:.
    Payment funguje, na to takové kraviny jsou tam čas, ale, že by hra sere se to.

I s klientem ubohé. Jako ani mod neumí položit dotaz na BP.

Už mě to nebaví, hnus toto. Kde může zajít touha po penězích do hrobu.

A sakra ty BOTKY, klikačky hnus chce se blít velebnosti !!! :mad::mad::mad:

17. ENDY1913

ENDY1913 User

Ja si platim len premko ale aj nato sa im asi vyseriem:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

18. ja se ani nenaloguju dam start a cekam na spojeni. KATASTROFA...

19. JackJap

JackJap User

uz mne to ale zacina srat mam 10000000 procent tam zajit osobne a sehnat si minimalne aspon 1 kilo C4 a odbouchnout servery a byl by klid nebo lip jit tam jako spravce site ( i kdyz bych moc asi neudelal) ale udelal bych vic jak oni a jestli to bude cist nejaky spravce tak at bere na vedomi ze uz toho zacinaji mit plne zuby tak miliony hracu takze jestli chteji mit nejaky vydelek a propad akcii tak at s timhle uz se neco dela to je tak nejak vse

PS: sezente mi nekdo kontakt na hlavniho admina nebo na generalniho reditele a asi mu to uz vysverlim

20. Mezisupy

Mezisupy User

A další věc. Já teda nevím jak vám ale ani se nedá nic napsat na podporu. Teda aspoň mě to nefunguje. To aby je lidi asi neotravovali.
    Už jsem jim tam chtěl napsat ale bohužel. No ať čekám jak čekám tak stále ta hra nejde. Je mi jasné že dnes už to nepůjde. A když se tady zmíním o modech či adminech v chatu tak to je epizoda sama o sobě. To je jeden *** než druhej. Dělají úplně ***** a jenom se vymlouvají jak oni s tím nic neudělají a jak nic neví. Tak proč tady vlastně jsou? Jooooo vlastně oni jsou tady pouze jenom aby mohli lidem dávat ban za vulgární slova. A to opravdu nevím proč, protože tady už člověk nemůže psát slušně. A tak si na nich leští ego jaký jsou to vlastně šéfové.