Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Mezisupy

Mezisupy User

Ahoj, nevysvětlíš o nikomu protože tady vlastně nikdo nic neví a nikdo nic neumí. Taky mě to sere ani nevíš jak moc. Ale BP asi vede nějaký ***** který podle mě o tomhle ani neví. Hlavně že mu na účtě cinkají peníze. A zase se vrátím k adminům to je parta sama o sobě.

2. tady to je důsledek diletantství, totální ignorace ze všech stran.
    Ani na jednoduchou otázku kdy bude klient OS, nedostanu odpověď. Je to ubohé, směsné, jsem pro uzavřít tuto hru.

A strčte si někde ty vaše kupony jako kompenzaci.

Jenom ojeby na hráče, a nic sere mě to. Před pár dny jsem byl zase svědky kolotočů, klikaček, hnus. A pak to nefunguje.
    A podpora mlčí, forum na nic.

Jen cinkaní penez, nic víc. Tohle není hra, to je děs a poděl na hráče :mad::mad::mad::mad::mad:

Furt se ví, že bude konec flashplayeru nic. Nekončící payment.

Dojebaná vánoční akce, nejhorší vánoční akce hnus, kdybych měl blít jdu před práh těm nulám z BP.

Minulý rok byla brána na 1-4 fajn akce, tento rok poděl, hnus, nudný kupon.

3. Mezisupy

Mezisupy User

Poradím vám jednu věc. Chce to si prostudovat pravidla této hry. Nebo třeba jestli máte někdo známého právníka. Já vím je to jenom hra ale jestli už jsou v tom nějaké peníze už je to jiná věc. Stačí potom zajít na Policii a to budete koukat jak to jde. Mě před časem někdo ukradl účet změnil email a já sem nemohl nic. Tak sem psal na podporu a byl jsem slušný a udělal vše co po mě chtěli a byl tam nějaký frajer který mě prostě odpálkoval že mam smůlu a že to už nejde vyřešit. Tak sem to předal na policii a hned mi začal psát jiný člověk a bylo to do druhého dne hotové. Tak je to asi jako všude jeden nechce a druhý je v pohodě. Toho človíčka co to řešit nechtěl toho by sem rád potkal. Myslím že by dneska neměl čím mačkat na klávesnici. A před tím druhým by sem smeknul. Tak asi tak nějak.

4. leosacek

leosacek User

Taky se nepřihlásím .. takže rip další kalendář .. kterej si nemůžu vybrat

5. Majitelé jsou Číňani, asi japonsky neumí, říká se nihau. Mě hra celý den jde, na G2 (dříve cz1) a další se dalo přihlásit přes lodě které nebyly na X-1 a X-2 mapách a pak warp. Globál PvE fungoval i tam. Jinak se s tvým příspěvkem, bez vulgarit, dá souhlasit. Návod jsem zde dával, kdyby jste to tu nazahnojili zbytečnými příspěvky, už jsi mohl lítat, tedy asi, každému to nepomohlo.
    Než tady vylévat emoce a vulgarity, snažím se přijít na něco, co by ostatním pomohlo. Lidi, jsou vánoce, osobně nestřílím ani NPC, o vánocích se nemá střílet nikde. Jenom sbírám bedny a boxy.

Naposledy upraveno: 25/12/20
  6. jox28

jox28 User

Zdravím všechny příznivce.
    Taktéž se nemohu přihlásit celý den do hry :( zkouším to co hodinu a výsledek 0 !! Takže nemohu farmit v bludišti, nedostanu dárek z kalendáře a místo toho abych trávil volný čas hraním DO tak čumim na telku, kde vysílají úplné nic :(
    Tak doufám, že bude nějaká kompenzačka :)

7. Tak ona první i druhá světová válka byla dost slušná střílečka. Přesto se našlo pár lidí, kteří neměli v hlavě xxxxxxx, a na svátky vánoční si dali pohov. Chápu, že někteří jste na hře závislí, díky mé profesi, ale když už to nejde, je třeba se s tím smířit a pokusit se dělat něco jiného, v televizi je celkem slušný program a zítra bude popelka.

Naposledy upraveno: 25/12/20
  8. tak jsem zkoušel vše a nejde akorát východní evropa ostatní funguje asi nám kleknul server a na vychod kašlou

9. peza50

peza50 User

přehravač darkorbit pod porovaán jen do prosince 25.122019

10. medvidek62

medvidek62 User

nejde se mi nalogovat herni mapu atale nefunkcni po vsech vycisteni. cz-2--66598184

11. To bude zas banů tady :D doufám že se ozvali boteři a klikačky ať víme kdo má ban oprávněně :cool::D

12. ENDY1913

ENDY1913 User

13. A kompenzace, omluva je kde ?? :confused::confused::confused::mad::mad::mad:
    Pravděpodobně restart hry pomohl, ale kde mám balíčky, kalendář.
    To je ostuda, že se mete vše pod práh !!

14. Ano,Přesně jak Píšeš. Kde je Omluva a Kompenzace za Včerejší Nefunkčnost Hry ze Strany BP. Zase Nic,budou Dělat jako že se Vůbec Nic Nestalo,že o Ničem Neví a Vše Funguje Naprosto Normálně a v Pořádku. A to je Pořád dokola od BP.
    Čekáme na Vaší Omluvu a Kompenzace BP. VY Moderátoři a Administrátoři jim to tam Račte Patřičně Vyřídit a Tlumočit,jelikož Mnoho Hráčů je tu Pořádně Naštvaných.
    A ne,že se tu k tomu postavíte Stylem Vyřešeno Lock. a tím to Hasne.Tak to teda NEEE.

15. Draxianer

Draxianer User

Tak asi jsem divnej, ale mně to pořád nejde :D Globální Evropa 7 :/

16. Práve sa mi stalo že som si spustil dennú misiu, dal som prerušiť lebo som si ju chcel pustiť neskôr a misia mi zmizla zo zoznamu denných misii v riadiacom centre.

17. Draxianer

Draxianer User

Tak problém je asi i u mně.... Teď jsem zkusil přepnout z wi-fi na hotspot přes telefon a na tom mi to jde.. Takže to nejde u mně v domácí síťi, přes data od O2 ano.. Nevíte kde může být problém?

18. Fishbi89

Fishbi89 User

ódva je asi nejhorší net pro tuhle hru,pokud nejsi někde ve větším městě a ještě nemáš modem metr od pc nebo noťasu na wifi

19. Draxianer

Draxianer User

No vidíš a zrovna na něm mi to jde... ale na internetu od místního providera se hra nenačte... :D nechápu

20. zdarec1234

zdarec1234 User

Mně nešla a teď to nemůžu zjistit, protože ani nemůžu hrát. Celé Vánoce si nezahraju. Mohl jsem získat 4000 křemene, 15 tisíc ab-l, několik tisíc rinusku, několik stovek trace a modul štítu x2. Nic z toho nedostanu!