Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Discussion in 'Diskuze o hře / zpětná vazba' started by Punisher, Feb 28, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -Asad-

-Asad- User

Dobry vecer, mam problem s dennim loginem.Nevite prc mi to skkocilo na 1 ? Sem prihlaseny denne.
    21.03.2015 - 07:30[​IMG]Obdržel jsi 62 cti
    21.03.2015 - 07:30[​IMG]Zničil(a) jsi vetřeleckou loď typu Barracuda.
    21.03.2015 - 07:17[​IMG]Obdržel jsi denní Login bonus na 1 den.
    20.03.2015 - 20:57[​IMG]Obdržel jsi 24750 BZ
    20.03.2015 - 20:57[​IMG]Obdržel jsi 79 cti
    20.03.2015 - 20:57[​IMG]Zničil(a) jsi vetřeleckou loď typu Saboteur.
    20.03.2015 - 20:53[​IMG]Zakoupil/a jsi palivo pro P.E.T. (10.000)

2. Kubino

Kubino Guest

Z toho tvojho výpisu nejak neni zrejmé, kedy si dostal posledný a kedy prvý bonus. Každopádne toto sa občas stane a nie si jediný, že to aj pri prihlasovaní skočí na 1. bonus.

3. Korben

Korben User

OT posty zmazané, tu bany na účet neriešime. Otázky k banu na účet, je potrebné smerovať na podporu hry.

4. Kubino,jen opravim,zrejme to z vypisu je,pokud byl na mape 20.3 tak by mel mit 21.3 min.bonus za 2 den,pokud jsem to dobre pochopil.

5. Kubino

Kubino Guest

Deborka[TVL] ja to vyčítať viem, učím ale vkladať hráčov výpisy v správnom tvare, t.j. tuna by sa hodilo vykopírované posledné dni (5. bonus, 5. bonus, 5. bonus, 4. bonus, 3. bonus ... atď) a za tým ten nový čo skočil znovu na 1. bonus, potom by to bolo zrejmé aj pre nezainteresovaného čitateľa.

6. -Asad-

-Asad- User

Dobra, odpoved sem dostal. Jak pise Deborka ,zrejme to je,je pravda, ze sem si mohl dat tu praci s vyhlednim 5 dni po sobe.Jen me mrzi ty 4 logdisky o ktere sem prisel.A jeste dodatek muj dotaz nesmeroval na nezainterosovaneho citatele.

7. K této chybě došlo když mi někdo sestřelil peta a já ho opravil a naučtovalo mi to 2x

8. kiklop81

kiklop81 User

25.3.2015 som cez sms kupil uridko okolo 19.00h. stale ho nemam pripisane. prisla my aj potvrdzujuca sms. DAKUJEM

9. -Asad-, nebyl jsi náhodou přihlášený do hry od 19.3-20.3 přes půlnoc? Protože, jestli si se nenalogoval 20.3. (i když si hrál) pak by ti to skočilo na to první přihlášení. Občas se to hráčům stává.

Last edited: Mar 26, 2015
  10. Korben

Korben User

-Asad-, ani jeden moderátor ti tu nevyhľadá informácie o tvojom účte. Toto môže urobiť len administrátor a tiež by si musel dať tú prácu, vyhľadať informácie o prihlásení.
    Najskôr to bude tak, ako to napísal Cruenta†Ultionem .

kiklop81 Tvoja otázka patrý do inej temy, nie sem.

11. Dobrý deň ,
    chcel by som nahlásiť problém v hre- respektíve problém v Jackpot arene.
    Takže už v prvom kole som nemohol používať rsb ,emp ish atď..... , ale dal som ctrl a začali mi strieľať aspoń ucb, teda 1. kolo som vyhrál.
    V 4. kole sa stalo to isé nemohol som strieľať rsb atď... , toto už som prehrál,
    mal som dosť veĺkú šancu vyhrať Jackpot , tak ako aj iný hráči ...
    Do Jackpotu som si poslal dosť veľa urídia za veĺa peniazi , a takto ste mi to pokazili .
    Na účte som mal 1 000 000 urídia na nano-plášť a na muníciu , teraz mi to je zbytočne.
    Za urídium som staval aj kappy na Multi-booster , musel som ich urobiť 13 abych
    ho dostal..... Teraz mi je ten multi booster na NIč a teda som sa rozhodol:
    Toto není vyhražka, ale musel som to urídium a zľavu kupiť za peniaze
    a Teda prosím o vrátenie 500 000 tisíc urídia , alebo 50€ , inač podam trestné oznámenie !.
    Video dodám na požiadanie !!!!

12. Kubino

Kubino Guest

Počkaj, na hranie JPA si potreboval stavať brány a míňať akékoľvek urídium? To si míňal preto, lebo si chcel nejakú odmenu a tú si dostal. JPA sa nijak kupovať nedá. Kedže bol problém v hre tak môže akciu BP zopakovať, ak máš takú veľkú šancu vyhráš ju nabudúce a je po probléme nie.

Btw. sťažuj sa aj na lampárni, s takýmto prístupom ti nemám ochotu pomôcť. Trestné oznámenie? Dám ti ešte aj adresu.
    Predtým si ale prečítaj VOP :)

Inak vysvetlíš mi ten nick? Nediv sa, ak ti priletí ban na fórum.

Cruenta†Ultionem likes this.
  13. Korben

Korben User

14. zdravim tie šípy co strielam s lode budu na vzdy alebo sa v BP niekto sekol a ten upgrade mal byt na inu hru lebo je to otrasne a ked strielam x4 tak to vobec nic nestriela ....

15. Kubino

Kubino Guest

16. Korben

Korben User

17. dik ja taketo veci neuznavam :p aha minuli rok boli miesto irisiek ovce ..... ci co to bolo

18. Že, díky tomu fóru, sebrali z lodi 100 000 sempromu a promerka beru, ovšem dneska koukám, že mi to do pohonů na cz1 nacpalo zelený šutry a snížila se mi rychlost. To už byla lepší ta 1 minuta. CPU tam bylo, ale nejde tedy o zobrazovací chybu, ale prostě to promerium v generátorech rychlosti zmizelo. Už jen čekám, kdy mi to ukradne i zbytek sempromu, to nebudu posílat týden, ale měsíc.

Last edited: Apr 4, 2015
  19. Kubino

Kubino Guest

Počkaj počkaj, je mi divné, aby ti len tak zmizli suroviny. To si mal v pohone a v štíte 100 000 surovín? Veď to je v reálnom čase, prečo si nepošleš len keď hráš.
    Btw. mal si tam CPU ako píšeš, načo to tam máš keď si to tam aj tak hádžej ručne a v takých veľkých počtoch, zbytočne ti to zaberá slot v CPU.

20. To cpu jsem měl v spearheadu, byly tam nějaké volné sloty, tak jsem tam dal co bylo v hangáru, posílám citadelou, lítám aegisem, za 3 dny tam máš ranec minut. Na vejce jsem vytáhl sperku, ale PET sebralo nějakou kořist a nahodilo mi to tam nějaké zelené šutry. Před tím aprílem jsem tam měl tak žlutých a modrých 110-120 000 minut na štítech i pohonech. Jestli to byl vtip, tak se jim nepovedl, zatím tam pošlu do obou po 50 kamenech, nemá cenu tam cpát po 4000, když to ještě neopravili.
    Když to tam dávám, u štítů mi bliklo cca 110 000 minut, u pohonů jsem to nechytil, ale přes 100 000 to nebylo, vždy dávám oboje najednou, takže u pohonů je 100 000 minut v ...
    Odpověď na tvoji otázku, hraji víc serverů, tak mám v pátek nabíjecí den, posílám do štítů a pohonů a klidně pak hraji kde chci a nemusím se koukat, jestli tam je, prostě tam je. Teda bylo.

Last edited: Apr 4, 2015