Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Už_horod

Už_horod User

Ahoj,a jak bude kompenzace za zesonní body??? když si je nevyzvednu tak zmiznou((( jak toto kompenzujete???

2. *brutus*

*brutus* User

КłŁŁΞЯ-Đ€MON nemůže ti zmizet,máš ho někde v lodi v jedné konfiguraci,koukni do celkovího invenáře,Už_horod pročpak kompenzace když je sezonní permanentka prodloužena do října?Nejdřív čtu!

-baghira2- a *SATKO* tohle ocenili.
  3. Kazy

Kazy User

Zohane, být Tebou, zkusil bych napsat přímo na podporu, protože na zahraničním foru jsem nenašel ani tečku o Tvým problému. Taky jsem musel jít jinam se svým problémem. Tady se vlastně nic nového nedozvíš, píšeš si tu s lidmi, kteří s tím stejně nic neudělají, resp. udělat nemohou a lidé, kteří mají nějakou páku, tak sem nechodí. Jediná zábavná činnost je hledání svých příspěvků, pokud na Tebe není moderátor hodný a nenapíše Ti, že je smazaný.

Dokonce jsem i našel informaci o tom, že by privacy settings mělo být...Nebo teda alespoň jsem to tak pochopil...Opravené. Což byl celkem hezkej meme, když jsem se tím nemohl proklikat, než jsem se zase nemohl ani přihlásit :D:D:D[​IMG]

-baghira2- tohle ocenil(a).
  4. Od odpoledne se všechno tváří, že funguje (hlavní stránka, hangár - lodě můžu přepínat), ale herní okno mi zůstane viset na kalendáři. Dělá to ještě někomu?

A vlastně to ani nesebere odměnu za 25 den...

Naposledy upraveno: 25/8/23
    -baghira2- a Kazy tohle ocenili.
  5. coroner

coroner User

Ať děláme co děláme připojit se nelze. Ještě pár dní budu hrát Maria a kdyby to někdy v budoucnu začalo fachčit, tak zkusím bojovat bez investování reálných peněz nebo výhledově digitální měny do hry.

-baghira2- a Už_horod tohle ocenili.
  6. Ještě jedna chyba k nahlášení, nová. Na mapách nejsou zlaté pirátské bedny vůbec žádné. Mohli by nám je tam dát než půjdou na víkend? Když už je ten Zeus den... Server PvE. (psáno 5:45)

Už je opraveno :D

7. Už_horod

Už_horod User

Sorry,nemyslel sem sezonní pemanentku,a měsični baliček!!! čti!!!

8. TripleSix

TripleSix User

Tak toto tu jeste snad nebylo , v jiných společností vyřeší problemy do par hodin a já se tu pripojim za xxx dní do hry ?
    pokud neco nejde , tak to vypnu .. opravím a nahodím ale tady je ignorace

Asi už tu hru nehraje tolik čistých hráču , tak jim to je vlastně jedno .... ono kdyby tu hrálo 10.000 nebo 100.000 hracu tak to by opravy vypadali uplne jinak.

-baghira2- a Už_horod tohle ocenili.
  9. UMBALUMP

UMBALUMP User

Tak to samé se mi děje od včerejška. Zatím nic. Zkoušel jsem promazávat, restartovat a koukám, že já za to nemůžu.

10. Hral som asi hodinu a zase to spadlo :rolleyes:

11. *brutus*

*brutus* User

tak nevím ale vždy když začne prestiž hra končí

12. coroner

coroner User

za to může 404

13. UMBALUMP

UMBALUMP User

Tak mě se zrovna povedlo vlézt na 1-8 s jinou lodí. Ale to jsem zkoušel už včera. Takže nevím, jestli to je dobrá rada, co s tím.

14. Sygauras

Sygauras User

V hangáru se nic nezobrazuje, v montáži se nic nezobrazuje, teď jsem byla nabrat dení úkoly a nevidím v přehledu co mám dělat a kolik toho mám (nic tam není, jen ve spodní části běží odpočet)
    Skočím z mapy na jinou mapu a vyhodí mi to tabulku že se mám znovu přihlásit.
    Vemu zlatou bednu a je pořád na místě (nezmizí) vezmu ji znovu, vykopne mě to ze hry.
    Trvá i několik vteřin než překliknu z hangáru na obchod, aukci, profil ....
    Kameny do lodě posílám i 5x než mi to ukáže že opravdu posílám (oběví se odpočet)

Asi 5x mi to celé "zamrzlo" po kliknutí na START, kdy musím zavřít křížkem protože na nic nejde kliknout.

15. Opäť to spadlo :D teraz som hral asi 5 minút, zrazu lag a bolo po srande. Samozrejme ešte predtým som bojoval s warpom pretože ani za svet nechcel zobraziť loď ktorá tam vždy je.

16. fakt mi zmizol

17. Přihlašuji se přez URL na server v klientovi a funguje.

18. =U.D.O=

=U.D.O= User

zdravím.jen dotaz-klikám brány a často se zaseknou-alfa-beta-gama a pak již nejde klikat.musím odhlásit a opět přihlásit.A nebude nějaké tlačítko aktualizace?když dostavím Kronos a kliknu připravit skok je stále v mutiplikátoru a stále žlutě vybarvená.nemuzu stavět další alfa-lambda.musim odhlásit aby se to aktualizovalo a nulovalo.tak to uz zůstane?

19. neneman321

neneman321 User

Co to jako má dneska být ? lodě ani NPC se nedokreslují, nejsou vidět zdroje po dolních mapách, na x-1 dokonce nevidím ani svojí loď ani lodě jiných hráčů, jen jména o_O

-baghira2- a Cruenta†Ultionem tohle ocenili.
  20. *brutus*

*brutus* User

=U.D.O= ahoj mě stačí to okno zavřít a znovu otevřít,nemusíš odhlašovat