Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. *SATKO*

*SATKO* User

Brutus,co si myslel tym vojak sa stara atd ,to akoze tym co hra nejde su blbý ? Klinem start a hra sa bud spusti ,alebo nie tak naco tie zbytocne narazky.

-baghira2- tohle ocenil(a).
  2. Huri[23SP]

Huri[23SP] User

zkoušel jsem jine servery Mexiko jede česko2 ne malo platime

3. *brutus*

*brutus* User

*SATKO* žádné narážky,ale hra už mě naučila a já ten start zmáčknu kde to jde a tam hraju když to nejde jinde na mapách,toť celý zázrak

-baghira2- a *SATKO* tohle ocenili.
  4. hra furt nefunguje :rolleyes::rolleyes::rolleyes:, co si o tom myslet.
    Zřejmě se slaví velikonoce a na hru se nějak zapomnělo :eek::eek::eek:.
    Takže milí zlatí, to je na stávku :D:D:D:D.

Goblixx™SvK no nic dostaneš asi banána holt to je život :D:D:D

123zelenina žádné útoky nejsou, jen se musí najít výmluvy no. Stará známá písnička..

5. ZOHAN

ZOHAN User

Chápu, že ty jako pověřený pracovník provozovatele takto poničené hry musíš být loajální je mi zcela jasné.
    Múžeme pouze polemizovat o nějaké fiktivní kanceláři marketingu, nebo nějaké poradě manažerů?
    Kdyby si kdokoliv z nich přečetl komunikaci hráčů na discordu třeba jen za dnešek, tak by v normální firmě v úterý začaly padat hlavy.
    Po vyčíslení úspěšnosti spuštěných MHH o víkendu by měly padat i hlavy v ekonomickém úseku a místo toho údajně padají servery pod ''náporem'' DDoS útoků? Ty servery nejsou v Německu a německá policie má asi taky nějaké útoky na databáze?
    Nebo nic neví? Proč asi....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

A teď vážený technický týme BP, dejte ještě tu o té karkulce.

P.S. Pokud pilot nemá zaseklou lodičku, nebo zničenou lodičku, tak pokud používá všechny možnosti této hry, tak se na určité mapy dostane, jen nesmí potom proskočit portem, cpu skokem, nebo umřít a ani raději relogovat.

6. ZOHAN polemizovat můžeme :eek::eek::eek:. Ale co mi nejde do hlavy je to, že když už jsem dostal na mapu, všude byli auta :oops::oops::oops::oops:.
    Takže mají asi privátní přístup co my nemáme asi.
    Žasnu nad tím, jak to je vše lehkovážně bráno, vlastně nic se neděje furt.
    Zítra nahodíme další event o_Oo_Oo_O.

Jo ale v jiné firmě by vyhodili všechny to je pravda. To je strašný přístup. Přitom tak fajn hra, ale lajdacký přístup o_Oo_Oo_O

7. neneman321

neneman321 User

Bohužel ani po půlnoci se stav nezměnil a stále nejde nalogovat na herní mapu, ani po vyčistění mezipaměti a když naposledy byly Dd'os útoky nešlo se dostat ani na stránky DOčka, což nyní jde, psalo to vždy 503 nebo 504 ,mám pochyby, jestli útoky vůbec jsou a nebo spíše jestli jim to opet nějakou chybou nespadlo a oni neví jen kde ta chyba je, každopádně doufám že prodlouží akci a dají kompenzaci za ušlý dably co sem si koupil na slabsim.

8. To s tým DDoS útokom si dúfam že robia srandu :D prvák na strednej vidí že toto je iba maximálne nezvladnutie vývojarov.

9. neneman321

neneman321 User

ať se jdou bodnout fakt, jsem velmi naštvaný, konečně akce co stála za to, kde padá i zaživý klíč z boxíku a nemusí se kupovat za prachy a oni to po 2 dnech podělají natolik, že nejde hra, že já si kupoval dably a chtěl celý víkend co nejvíc hrát když je čas a hra opět nefunkční, nehledě na tom, že nemohu plnit ani denní úkoly za který mi BP ušlou ztrátu určitě nedá a další hráči nemohou plnit sezonní, víkend GG atd.. a mimochodem kdyby to byl ddos tak by to k ránu a v noci aspoň částečně šlo jako v minulých útocích

EDIT: je nějakých 6:45 a konečně mě to pustilo do hry na PVE, hurá, tak rychle sbírat, než to zase vypadne :D

Naposledy upraveno: 31/3/24
  10. tesaky1986

tesaky1986 User

od vcera me to spojuje a stale nic.ted sem hral 20 minut a zase me to vyhodilo....stale ceka na spojeni...a to mam volno a cas hrat a nemuzu..........

-baghira2- a neneman321 tohle ocenili.
  11. neneman321

neneman321 User

Bravo BP hra jela cca půl hodiny, teď už zase ne, takže po zbytek neděle máme asi zase padla a volno od hraní :D:D achjo

-baghira2- a juro1972 tohle ocenili.
  12. Stav stále trvá.

13. Stav vytváření spojení trvá beze změn. Oni to v pondělí opraví:D

14. *SATKO*

*SATKO* User

Lode na mapach piratov su hratelne.Je tam dost plno,kto tam ma lod môze v klude hrat

15. tesaky1986

tesaky1986 User

doufam ze kdyz to nejde od vcera tak budou kompenzace ...

16. neneman321

neneman321 User

*SATKO* to je sice milé, ale běží akce na velikonoce, plno z nás koupilo dably a chtěli sbírat jen vajíčka, kde je šance na zářivé klíče a zadarmo přijít k odměnám, které jsou pro některé hráče, hlavně začátečníky dost důležité, na piráty je čas po celý rok, na vajíčka jen do 4.4.

17. lukasCZ75

lukasCZ75 User

Když dám refund přes banku, dostanu ban na účet? Nevidím důvod, proč bych měl platit za něco co nefunguje. Každou hodinu jsem zkusil se nalogovat aspon 10x ....

18. *brutus*

*brutus* User

tesaky1986 určitě:D,už měsíc čekám kompenzaci za SP

19. nefunguje to furt, takže hádes nic. Děkuji :mad::mad::mad:.

Víte co mě nejvíce štve, ne, že to nefunguje. Ale namachrovaní borečči co tě sundají, i když jsi uvízl na mapě. Takže bez komentu už. Normálně by 1v1 nedal, ale na prázdnou loď jede. To už mi trhá žíly :mad::mad::mad::mad:
    Hlavně tuna aut na každé mapě :mad::mad::mad::mad:.
    A normální hráč se to hry nedostane.
    Na facku už :confused::confused::confused::confused:.

Prostě neschopní zaměstanci co neví o hrách nic. Proto to nefunguje.
    Takže brány nic :mad::mad::mad::mad:

Je to komedie už ....

-baghira2- a stefan.sv tohle ocenili.
  20. Hra stále nejde už od pátku od večera takže díky moc za vydařenou akci ... fakt člověk má volno že může v klidu hrát a oni nejsou schopný to opravit za skoro 3 dny, tak hlavně že funguje platební brána že jo ...;)

-baghira2-, *brutus* a TI.TA.N tohle ocenili.