Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. vilo68

vilo68 User

dakujem za odpoved clovek to nechce riskovat urka mam len tak tak

2. Helene125

Helene125 User

Ahoj, včera jsem dokončil několik bran (2× α, 1× β a 1× γ). Souběžně s tím jsem měl aktivní úkol „Vliv!“, ve kterém je podmínkou dokončit bránu GG γ. Přestože jsem ji dokončil, ten jeden cíl úkolu zůstává nesplněný (nějak jsem doufal, že by to mohl vyřešit restart serveru). Dnes ráno ale byla situace stejná. Hledal jsem proto v deníku, tam není žádná zmínka o dokončení některých brány. Prošel jsem celou historii záznamů a všiml jsem si, že některé části ze včerejšího dne chybí (dokončení bran β a γ). Do logu se mi zapsala jen informace o získání kupónů na opravu (09.03.2025 - 16:16 Obdržel jsi kupóny na opravu (12)). Nemáte někdo podobný problém?

3. ZOHAN

ZOHAN User

Je hlášena chyba s nefungujícími kontakty klanových členů na mapě na flashi?
    A samozřejmě posílání surovin ze skylabu?¨
    Někomu to jde a někomu to nejde a nikdo neví proč?
    děkujeme

edit 1: nefunguje nova agent na zvětšení nákladového prostoru....
    nákladní prostor cca. 21769 a nejde poslat ani 20000 i když mám jen třeba 1500 sepromu v lodi a jedno palladium...
    pokud chcete screeny, mohu na požádání dodati
    server ge-1 i ge-2

Naposledy upraveno: 10/3/25
  4. Zdravim
    Niesom si isty kde presne napisat o mojom probleme tak pišem tu.. Chcel som si zmenit svoju emailovu adresu z mojho stareho mailu na novy. Po potvrdeni na starej adrese mi prisiel mail na novu adresu kde som klikol na link a v prehliadači mi napisalo že mam zapnut cookies v prehliadaci a skusit znovu ( cookies mam zapnute cely čas takže ). Teraz sa nemožem dostat ku nastaveniu konta stale piše aj v hre to iste o cookies ale cookies mam v pc tiež aktivovane.. takže nemožem napisat ani na support. Vie mi niekto poradit ?

5. pionyr66

pionyr66 User

dnes cele dopoledne opet nefunkcni darkorbit ani na unity proste nikde funkcni neni jim to uz na BP trapne za ty prachy co z toho maji.!!!!!!!!!!

6. ZOHAN

ZOHAN User

pionyr66, Pokud podle tebe je celé dopoledne cca čas od 10:00 až do 12:00, tak je třeba taky občas věnovat pozornost oficiálním oznámením o plánovaných restartech s opravou hry a nahráváním nového upraveného eventu mimesis.
    Nejaktuálnější informace k tomu vždy najdeš s předstihem na of. discordu této hry.

7. pionyr66

pionyr66 User

dekuji ti za odpoved

8. Večer,, nejde si mi připojit do hry..!(opět)!
    Je hezké, že nám BP dává nové možnosti, jak za svůj čas a munici nedostat takřka nic, ale mohly by aspoň fixnout tieto neustle se opakující chyby.. ???

ferjlka[H★G] a PrízrakSVK tohle ocenili.
  9. tak se nám to zase trochu rozbilo

10. ZOHAN

ZOHAN User

To, že si BP neumí udržet v chodu servery při akcích jsme si tak nějak už zvyknuli, ale proč nám opět lžou v bulletinu na hlavní stránce už asi nepochopím no,....
    https://ctrlv.cz/T5fn

11. ahoj vubec se mi nenacte otviraci stranka unity jen se otevre a nic nevite co stim zas je

12. Mě se unity přes ten launcher co rovnou aktualizuje taky neotvírá, ale přes ten druhej ve složce unity se otevře.

Delta-7925H tohle ocenil(a).
  13. Mně to neotevře ani z tý složky.

Edit: Otevře to aplikace DarkOrbit, ten launcher je mimo provoz...

Edit 10:45: už to zase funguje:

Naposledy upraveno: 18/3/25
    Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  14. nejde se opět přihlásit .. ://

15. majka11116

majka11116 User

Zdravicko chcem sa opytat ani vam nepripocitava skore z brany EM kupujem aj booster na skore EM a vobec sa mi nepripocitava uz treti den.

16. ZOHAN

ZOHAN User

majka11116, Pořád je tu možnost se ale zlepšovati? Minimálně ve čtení FAQ k akci a hlavně se zvýšenou pozorností se věnovat zelenému písmu v jeho horní části, kde se píše o změnách v bráně pro tento rok třeba?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

17. majka11116

majka11116 User

ZOHAN ano citala som len som nemyslela ze dalej nebude pripocitavat,mala som na mysli ze dva alebo tri brany budu davat a ostatne nie.

18. ZOHAN

ZOHAN User

majka11116,
    • Body do rebríčka obmedzujeme na 10 najlepších portálov vytvorených hráčmi
    Já tam vidím číslo 10?

19. majka11116

majka11116 User

ZOHAN si ma zle pochopil ja som nepovedala ze tam vidis cislo 10 ale dobre neriesme to.