Diskuze: P.E.T. 10

Discussion in 'Diskuze o hře / zpětná vazba' started by Neya, Nov 22, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. S tím souhlasím, on taky nebyl pet zamýšlen, aby sám sbíral, ale jen jako pomocník. Vydraž rychlou loď, třeba spearhead vydraž generátory rychlosti a uvidíš, kolik se dá nasbírat, a toho maličkého drobečka ti sestřelí jen člověk bez citu. Osobně se mi pet v 0 lvl a sběrač 1 lvl zaplatil za dva týdny sbírání na 4-x, ale musíš lítat.

2. |Oromë|

|Oromë| User

Cruenta†Ultionem Stale zastavam to, ze tato hra je strielacka a nerobi mi problem zostrelit hraca a aj jeho PET.

PET je na 15ke efektivna hlavne v premium mode, tam su totiz opravy zadarmo a naklady na palivo moc U nezoberu.

-baghira2- likes this.
  3. |Oromë|, od doby, kdy se přestalo za opravu lodě platit 500U, je sestřel peta jediný způsob, jak tě může protihráč nějak poškodit v herní měně. A 90 U je méně než 350 U (9 vs. 15 lvl pet) a efektivita sběru je srovnatelná. Mimochodem, taky někdy střílím pet, ale 15 lvl.

4. tak jasně Cruento, ale na 9. levlu taky nemá 10 použitelných laserů, což je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí u peta...

Cruenta†Ultionem likes this.
  5. TRIXT

TRIXT User

____BAZINGA____: To záleží na tom, co od PETa očekáváš. Pokud ti jde o sběr, je level 9 výrazně výhodnější než 15, pokud o podporu útoku, je to obráceně.

6. Nuimi

Nuimi User

Myslíte že by bylo možno je tam přidat, nebo mám expit a expit??

7. |Oromë|

|Oromë| User

Nuimi My do hry nic nepridavame a ani ju nemozeme upravovat, nato ma BP svojich zamestnancov. Zatial sa budes musiet spokojit s momentalnym vzhladom PET a ked tak zvysovat jej lvl.

-baghira2- likes this.
  8. PaiMei

PaiMei User

Zdravím,
    rozhodl jsem se, že posílím peta pro boj a koupím protokoly laserů na lvl3. Každý z nich přidává 4% k poškození lasery peta. Zajímá mě, zda 10 protokolů bude přidávat 40% nebo se to násobí postupně každým protokolem.
    A pokud má někdo zkušenost, zda je lepší kombinovat s protokoly přesnosti laserů.
    Díky za odpověď.

9. TRIXT

TRIXT User

Ano, procenta se sčítají a teprve pak se DMG povýší o dané procento, tedy v daném případě to bude 40%.

10. Alagesias

Alagesias User

Zdravím,
    chtěl bych se zeptat, jestli mechanismus C-GM2 odráží útoky, které jdou na loď nebo na PETa?

Předem děkuji za odpovědi!

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

CGM-02

Kombinovaný Ochranný režim (Level: 1/2/3)
    Effect: přidá Insta-štít tvému P.E.Tu s pravděpodobností odražení poškození 65%/75%/85%
    Životnost: neomezeno

Obranný režim s extra ochranou pro tvého P.E.T.
    Kombinuje známý obranný režim s novým instantním štítem.
    Pozor tento režim zvýší spotřebu paliva o 35%

12. PaiMei

PaiMei User

Děkuji za odpověď, ještě k té druhé otázce, vyplatí se kombinovat s protokoly přesnosti? Jestli má někdo zkušenost z praxe. Jinak výbava lf4.

13. Foяmi

Foяmi User

Přesnost se podle mě nevyplatí. Já sám mám 12 protokolů poškození a kdybych místo několika dal přesnost, tak dmg bude nižší, jelikož procenta, která přidá protokol přesnosti jsou zanedbatelná.

Moje otázka: DMG kamikaze se zvýšit nedá, ale co její dosah pomocí radarových protokolů?

Last edited: Sep 23, 2015
    PaiMei likes this.
  14. Instalací radarového protokolu zvýšíš dosah radaru. Dále bude zvýšena efektivita mechanismů lokalizace a sběru, o kamikaze ani řadka;)

15. Foяmi

Foяmi User

Díkes.

16. Alagesias

Alagesias User

Zdravím,
    právě jsem sebral speciální box a dostal jsem z něj PET Mechanismus, ale bohužel jen lv 1, chtěl bych se tedy zeptat, jestli můžu získat i Mechanismus s vyšším levlem? A ještě jestli se z boxu daji získat protokoly?

Předem děkuji za odpovědi!

17. |Oromë|

|Oromë| User

18. Alagesias

Alagesias User

Takže se zeptam ještě jednou: Může mi padnout mechanismus i s vyšším levlem?

19. =Marvin=

=Marvin= Guest

20. Alagesias

Alagesias User

Ať čtu jak čtu, nemůžu tam nikde najít, jaký lvl mechanismů může padnout?