Diskuze: Profil Pilota

Discussion in 'Diskuze o hře / zpětná vazba' started by Leon, Nov 22, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. =Marvin=

=Marvin= Guest

pidlo takto bych teď postupoval, o 25% větší štíty se vždy hodí, nejen pro boj s NPC ale i na případný útěk před lovci. ;)

2. |Oromë|

|Oromë| User

pidlo uhybne manevre niesu zle ale urcite sa nehodia na zaciatok, je mnoho lepsich vyskumov

energia stitu je zaklad, na 5 stupni ti prida 25% stitu co ti velmi pomoze
    ak mas 5 bodov, nahraj este 3 na full energiu stitu
    skus neskor simulator ktory ti hodil kolega, je to uzitocna vec

3. Ahoj, ráda bych se zeptala, co dál je podle vás nejlepší - resp. do čeho investovat další SB, mám jich 25 nyní - z toho 24 už rozdělených (hrubé střely+bublina) a nějak nevím, do čeho dál? :) Děkuju.

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

NÜMΣRÖ_ÜNÖ™ záleží na tom co ve hře nejčastěji děláš, pokud střílíš NPC, mohou se ti hodit Raketovy vyzkum a Lov vetrelcu, pro zvyseni DMG. Pokud lovis nebo chces mit lepsi sanci na utek, Uhybne manevry a Laserova optika jsou take uzitecne. Pokud sbiras boxiky, nebo chces ziskavat vice cti, BZ, pak se zamer na vyzkumy ktere ti to umozni.

5. Dobrý deň . Chcel by som sa spýtať prečo mi na mape ,,nefunguje bublina" keď mám HUSTOTA ŠTÍTU 5 z 5 . Skúsil som relog veľa krát ale stále nič. Nejde mi to už asi 2 tyždne. Ďakujem za radu ?

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

SVK-leonardo333 nelétáš náhodou s nízkou grafikou lodí, s tou se efekt Hustoty štítu nezobrazuje.

7. aha Ďakujem za odpoveď .

8. zdravím,
    mám dotaz, sčítá se hvězdná ekonomie s vlečným paprskem II? A kolik SB potřebuju na vlečný paprsek II? Mě vyšlo 16, tak nevím, jestli to jde ještě rychleji. Díky

9. =Marvin=

=Marvin= Guest

kibubumaster mne pro vlečný paprsek II- vychází minimum 20 SB. Jinak kompletní hvězdná ekonomie zvyšuje zisk uridia z bonusových boxů , kompletní vlečný paprsek celkovou kořist, to by bylo jako sčítat jablka s hruškami. :) Bonusy se násobí, čili pokud v bez jakýchkoliv bonusů bereš z boxíků 100 Uridia, s kompletní hvězdnou ekonomií (+12% uridia z boxů) a vlečným paprskem (+20% zisk z bonus boxů) to bude 100*1,12*1,2= 134 Uridia.

10. =Marvin= díky, a jak jsi přišel na 20SB? svaření I 2 body, logistika 2 body, hvězdná ekonomie I 2 body, sváření II 3 body, hustota štítů 5 bodů, celkem 14 bodů, ještě míň, než jsem předtím psal :D , ale zdá se mi to nějak málo :D .

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

kibubumaster 14 ano, ale nebudeš mít ani jeden bod ve vlečném paprsku. ;) Takže +5 SB, a vyjde ti minimum bodů pro vlečný paprsek II. Mne vyšlo 20, protože jsem šel jinou cestou, 1 SB jsem dal do logistiky, a 2 do Mechaniky štítu. Ale tedy tou cestou kterou jsi popsal ty, to vychází 19, čili ještě dokonce o bod méně. :)

12. pidlo

pidlo User

kolik ee se dá nazbírat z jedný bedny na pvp s pp bodama na zběr,
    A pak + s petem. bez peta a s petem. bez dablu někdo žíká že 4 někdo 5 někdo 3
    jak to je?

13. PET může 5ee, hráč 4.

14. Likan.

Likan. User

Hráč max. 2 a pet max. 3 :) To čo napísal Imperátor platí iba s dvojnásobkom a PP na zber.

pidlo and Imperátor[CZ1] like this.
  15. Otázka: v tom generátore bodov je napísané, že pri 5/5 Laserová optika sa budú ukazovať modré čísla, je to aktuálne? (pýtam sa pretože v dokumentácií to nieje)

16. *pursuer*

*pursuer* User

Pᗣᗧ•••Nαrcis••- Aky generator bodov mas na mysli?Ten simulator?Ja mam plny pocet bodov v laserovej optike,ale neukazuju sa modre cisla,takze v dokumentacii nic doplnovat ani netreba potom.

17. Ano myslel som simulator, v tom pripade je chyba v nom tak vdaka za odpoved.

18. *pursuer*

*pursuer* User

Pre istotu som este pozrel par videi (fightov) a z tych par stovak vystrelov by urcite aspon jeden mal byt taky,ako sa uvadza v tom simulatore,ale vsetky ukazovatele skod boli cervenou farbou.No mozes pockat na dalsie nazory,ci to potvrdia.