Diskuze: Profil Pilota

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Leon, 22/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Ahojte, vratil som sa po dlhšej dobe ku hre a vzhladom na nove lasery a v podstate všetko som checkoval svoj skill tree - profil schopnosti a mal som to dosť zamerane na pvp. keďže potrebujem farmiť na BL mapach a podobne na prometheusy a atd tak som sa rozhodol profil prekopať. Prosim o radu ako najlepšie utratiť 40 studijnich bodov hlavne do pve. vymaxoval som prvy modry riadok okrem druhej ikony Robotika (tam mam 2/5). fialový riadok som dal len do Vesmirna etika 1 (kvoli Lov votrelcom) a červeny riadok som naklikal Raketovy vyzkum 5/5, lov votrelcov 5/5, laserova optika 5/5. to by malo byť 39 bodov. ten jeden už dam buď smerom k pvp alebo niekam inam. Je to takto pre full farm pve spravne? ďakujem za odpovede a diskusiu.

Naposledy upraveno: 28/6/26 v(e) 11:20 AM