Diskuze: Skupiny

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Belgam, 8/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Druhej den dostávám pozvánku do skupiny od jednoho "hráče", kterýho jsem podle mě nikdy na mapě nepotkal. Pokusil jsem se ho včera zablokovat, ale pozvánky chodí dál. Vadí mi to, ale zakázat všechna pozvání nechci a nepotřebuju. Jedinej důvod, kterej mě napadá, že mi chce nějak šlohnout účet a to se mi nelíbí.

Občas mě takhle obtěžujou lovci přenosnejch titulů, ale aktuálně žádnej nedržím.

Frajerovi to tutově lítá samo, ban už to mělo a mění to jména jak ponožky, s tím se kamarádit nechci. Co s tím?

2. Delta-7925H, ahoj. Kdysi tady vyhlásil TL Zafod (před Korbenem, Marvinem a Vibe) soutěž pro ty co si říkají "hacker" a dovolil jim ukrást jeho účet. Pokud neodsouhlasíš změnu hesla v emailu a nemáš stejné heslo ve hře a emailu, dokáže to jen pár lidí, které ovšem zas tahle hra absolutně nezajímá :D. Nikdo to nedokázal. Takže tak. Jo, a kdyby i jo, je to trestný čin (loupnout email), a policie to už umí najít lumpíka :D.

Naposledy upraveno: 6/11/24 v(e) 4:22 PM
    Delta-7925H tohle ocenil(a).