Diskuze: Upgrade předmětů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Belgam, 8/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. čo sa podľa vás oplatí skor upgradovať lf4 či štíty

-baghira2- tohle ocenil(a).
  2. Korben

Korben User

Podľa toho, či chceš útočiť, alebo sa chceš brániť?

mighty-Panthro a -baghira2- tohle ocenili.
  3. všeobecne na boj, respektíve s čím dám zabrať, alebo rovno puknem silnejšieho napríklad

4. Foяmi

Foяmi User

Já upgradoval dřív štíty než LF4. Doporučil bych to.

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Také bych doporučil upgradovat raději dříve štíty než LF4, díky tomu že DMG strašně kolísá se plně upgradované LF4 ani moc neprojeví, je to spíš už taková třešnička.
    Na druhou stranu full upgrade štítu zvyšuje jeho sílu o 1500 (15%) a když se k tomu přičtou boostery, kameny, design, formace, je to docela slušný bonus který při boji může zase o něco prodloužit životnost lodě. :)

6. oukej tak sa teda dotoho pustím, už mi treba len tie upgrady na komplet full.. díki za radu

7. Badmaniak

Badmaniak User

Já teda mám upgradované vše a štíty vůbec (kromě pěti co mám z Hitaca). Kdo doopravdy loví, tak štíty moc ani nevyužije. Teda určitě ne tolik jako LF4 a letouny. Zvlášť když hráč loví bez štítů.

8. Badmaniak ten, kdo loví bez štítů pro mě není lovec. Jde okamžitě dolů. Pokud samozřejmě neloví flaxy. Jinak souhlasím s tím, že nejdříve je lepší upgradovat letouny, pak lf4 a až nakonec štíty.

9. Korben

Korben User

Sandy_Rivers, To je nezmysel. Tak isto nemám v jednej konfigurácii pri love štít.

10. Sentiero

Sentiero User

Korben ty jsi nám nějak zpychl :D

I přestože máš pravdu, tak zní to pěkně ješitně :D :p

Sandy_Rivers je to tak -lovit bez štítů je úplně běžný a dokonce lepší. Ten kdo loví se štítama toho moc neuloví -buď má nízký dmg, takže se před ním všichni stihnou portnout a nebo je pomalejší takže mu všichni utečou. Ale samozřejmě méně mu klesá hp, ovšem k čemu to je, když mu všichni utečou a z lovu není nic :)

11. Sentiero tak já neříkám, že musíš mít konfu plnou štítů :D Ale i těch pár štítů v letounech, kor když máš doubly, tak ti přidá dost. A dmg to zas až tolik nesebere. Navíc, teď když chceš, tak na 1v1 na normální mapě utečeš komukoliv. Stačí třeba Spectrum + kruh.

Lepší je to prostě nakombinovat na rychlou konfu, popř. na těžkou dát třeba 2 štíty (pokud se jedná o gola). Pokud o vegu, tak nakombinovat v letounech obě konfy u letounů. Ale holt každý má svůj styl a názor. Podle mě je prostě konfa bez štítů blbost :D

Ale uznávám, že na lovení na starých / vyskakování z masku to může být dobrý :D Ale touhle diskuzí už se dostáváme do OT.

12. Korben

Korben User

To v žiadnom prípade. :)
    Nieje, by si sa čudoval, koľko hráčov sa pri napadnutí bráni tým, že sa mi snažia zobrať štít a koľko sa ich snaží zdrhnúť. Pri love ide o moment prekvapenia a nie o 1v1 okrem toho ak používam motýľa, tak mi je štít zbytočný.

Čo občas čítam chat, tak sa len pousmejem nad tým, ako mnoho hráčov neznesie zostrel a hádajú sa na chate. Čítať tam vetu"To si frajer keď si na mňa vyskočil z masku, keď som bol načatý od NPC" a podobne. No lovec ide na lov a nie na duel. Lovec má výhodu prekvapenia, preto to je lov.
    Ten kto farmy, musí dávať pozor na lovcov a musí počítať s tým že lovec vyskočí práve v najnevhodnejšej chvíli, no a toto nedokáže mnoho ulovených prekúsnuť. Len málo hráčov pozoruje minimapu a potom sa čudujú. ;) A vo vo votom to je. :)

Avšak ako bolo spomenuté, tak sme tu už fakt dosť mimo témy a tak sa vrátime naspäť k upgrade.

Osobne by som doporučoval robiť upgrade letounu, LF4 a štítov až na koniec.

13. ja to mela jednoduchy. Upgradovala jsem letouny a pak lf4, protoze nikdo netusil, jestli neprijde i novej stit :D Inu, neprisel. Tedy je cas delat i je. Ale nechala bych je taky az naposled.. drony a lasery jsou dulezitejsi.

14. já na upy z vysoka kašlu :D stojí to miliony U a máš z toho minimum užitku :D

15. assaskocze

assaskocze User

Tak hodně uri to stojí, ale vyplatí se ti to..
    Sandy_Rivers Když jdeš na lov tak mužeš mít jednu konfu bez štítu full dmg + rychlost, ale druhou konfu zase "těžkou" loď štíty a pár štítů v letounech a na lovu budeš dělat že ty co utíkají tak jedeš na motýlovi rychlou konfu a když jde bojovat tak ho hituješ a při malých HP hodíš na pomalou a dáš kraba..
    Prostě je mnoho různých taktik a mužeš spoléhat na pravidlo - Buď kořist ulovíš bez boje, nebo budeš bojovat - Buď ho sundáš v boji,nebo utečeš a nebo budeš muset přežít jednou smrt..
    Jde hlavně o taktiku a takové věci..
    A jak psal tu už někdo prostě nejde o 1v1 ale o to překvapení..
    A hlavně když vyskočíš a on chce bojovat a ty dáš EMP tak asi 95% lidí při farmení NPC nikdy neni připravena na boj že má na slotech empy, ish a munku..
    PS: Říkám 95%
    a omlouvám se adminům jestli je toto OT nebo mimo pravidla (ta barva)

16. Když při lovu na někoho vyskočím z masku, můžou nastat dvě situace. Buď potencionální oběť začne zdrhat - pak potřebuju rychlost a DMG, abych ho sundal před portem. Takže žádné štíty. Nebo začne bojovat. No a pak ho buď sundám i tak, s přepínáním konf, ISH, EMP, zmrazovačky, nebo sundá on mě. Budiž mu to přáno, byl lepší, je to riziko podnikání. :)

A co se týče upgradů - letouny určitě. Co se týče laserů a štítů, DMG se hodí vždycky, ovšem vzhledem ke kolísání nemusí být to navýšení u LF4 moc vidět. Zato štíty jsou jasně dané. Ale - jako vždy - záleží na preferencích jednotlivce.

17. Badmaniak

Badmaniak User

Když upgradnete letouny a LF4 o hodně najednou, tak to poznat je, třeba těch 5% co se dá utáhnout na jednu slevovou hodinku. A to není problém 6 levlů letouny, 6 levlů LF4 a už máte o 5% větší dmg.

Sandy_rivers: Taky mám jede nš tít v letounech, full rychlost a zbytek full damage. Sabování občas, plus schopnost aegis. Ale na to mi stačí ten upgraduntej jeden co mám z hitaca. ;)
    Určitě já osobně štíty upgradovat asi nebudu, vše ostatní mám a ty štíty možná časem, ale aztím mi to nijak neschází.

18. Dobrý den,chci se zeptat,kdy zas bude,nebo jestli jsou,tak kdy,hodinová sleva na upgrady,děkuji za odpověď :)

19. -baghira2-

-baghira2- User

hodinová sleva na upgrady. To je jednou za 2 týdny. Zatím to bylo pouze v pátek od 19:00 po 20:00h.
    Či se to změnilo? Tak zatím o tom ještě nevím. Musíš si to však odpozorovat. Když v 1 pátek není, pak
    na ten druhej určitě bude. Pokud to nezměnili. To je vše, co o tom dosud vím.

20. *SATKO*

*SATKO* User

a hla ,dali ho dnes-nuž volakde treba to nahrabane uridko minúť,mne to celkom vzhovuje.A to bude este asi MHH