Diskuze: Upgrade předmětů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Belgam, 8/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Fortys221

Fortys221 User

Zdravím,
    chcem sa opýtať dnes som si upgradoval letouny na LVL-3.
    A vôbec mi nestúpol štít tak čo je na tom?

-baghira2- tohle ocenil(a).
  2. Tak vylepšuj dalej a štít ti stupne 3 je ešte nič

-baghira2- a Fortys221 tohle ocenili.
  3. -Kaperko-

-Kaperko- User

3 je nic ale stupnut musi aj tak o 2%, mozno si si len nevsimol kolko stitu si mal predtym.. ak si si 100% isty ze ti ho nezvysilo, tak treba vyhadzat hangar (ozubene kolecko vedla konfiguracii), relognut a potom znova vybavit lod.

mighty-Panthro, -baghira2- a Fortys221 tohle ocenili.
  4. Fortys221

Fortys221 User

Viem že je to nič ale aspoň a pár stovák to malo stúpnuť :) oke skúsim tvoju radu vďaka.

Už to hodilo hore o 8k. Vďaka.

5. $šmudla$

$šmudla$ User

Ahoj, chtěl bych se zeptat co upgradovat jako první a co postupně dál upgradovat? :)

6. Borat

Borat User

$šmudla$ tak ako prvé by som išiel upgradovať iris, apis, zeus, potom raketomet, štity a ako posledné lf4. LF3 nikdy neupgraduj.

$šmudla$ tohle ocenil(a).
  7. $šmudla$

$šmudla$ User

Oplati se upgradovat raketomet? O kolik % to dava vice dmg? Jinak dekuju za radu :)

8. Borat

Borat User

$šmudla$ áno oplatí sa. Na lvl 16 dáva o 6% viac dmg a je to aj vidieť.

assaskocze a -baghira2- tohle ocenili.
  9. Badmaniak

Badmaniak User

Zdar, přišel už někdo na to, jak je to s těmi upgrady? Mě to neustále strhává plnou cenu u všeho :(
    Jedno ukazuje novou cenu, jedno starou cenu, ale v bilanci je furt stará. Tedy ta 6-8krát větší při 5%.

Slyšel jsem, že má pomoct smazat cookies a cache, mazal jsem několikrát a nic. :)
    Tak jestli se to někomu povedlo nějak? Protože fakt nechápu, že někomu to jde vpoho a někomu ne, i když když jde o bilanci jde o hodnoty na serveru a ne někde v mém prohlížeči při zobrazení z nějaké staré cache. :)

mighty-Panthro a -baghira2- tohle ocenili.
  10. Borat

Borat User

Badmaniak niekde ukazuje staré ceny a strhne nové niekde opačne zase a niekde to je správne. Všetko toto je hlásené ako chyba a len čakať na opravu treba.

11. Badmaniak

Badmaniak User

Achjo, já se ptal na něco jiného. Slyšel jsem, že se to někomu podařilo vyčistit nějak tak, že fungovaly nové. Tak jsem se jen ptal.

A navíc, mě to všude strhává staré, ať to ukazuje novou či starou. Nemůžu upgradovat s novou nic. Teda pokud to mají všichni stejně a ne každý úplně jinak. Což fakt nechápu, jak je možné.

12. Korben

Korben User

Badmaniak, Nemyslím že by čistenie cache tomu pomohlo, keďže som jeden taký účet kontroloval.

13. Warden

Warden User

Badmaniak: Momentálně to vidím následovně. Upgrady na moduly laserů, raket a pláště strhávají správné ceny (nevždy je ale zobrazují). Deflektor a boostery strhávají původní ceny (občas ale zobrazují nové ceny). Tabulky připravujeme, je to ale časově náročné.

P.S: Ověřeno prozatím na dvou účtech na CZ1.

14. Badmaniak

Badmaniak User

Diky moc. Me zmatlo ze jsem udelal asi 6 pokusu a nic.
    Laser jsem asi fakt nezkousel. Strhlo to spravne jak pises. Podle historie jsem zkousel jen boostery a deflektor.
    Tak proto ta nejasnost.
    No tak aspon se vrhnu na rakety a lasery. Sem myslel ze nemuzu za levno delat nic. Jeste ze vas mam.

15. Warden

Warden User

Badmaniak: Prozatím ti sem můžu dát upgrady laserů, raketometů, opravárenského modulu a boosterů. Prozatím dle mých testů fungují jen lasery a raketomety. Opravárenský modul a bostery DMG a cti zobrazují správné ceny, ale strhávájí staré ceny! Booster zkušeností zobrazuje i strhává staré ceny.

16. Badmaniak

Badmaniak User

Díky. Tak nějak už sem si ceny i odhadnul, ale konkrétně to bude lepší.

Co bych ale rád zmínil je, že jsem několikrát upgradnul, úspěšně a přesto se upgrade neprojevil. Dokonce mám pocit, že mi i celý modul ZMIZEL!

Jako příklad mohu uvést toto:

17. Warden

Warden User

Badmaniak: Toto jsem při svých pokusech nezaznamenal. Ani po obnově stránky se to nenapravilo?

P.S: A ještě tabulka pro plášť a deflektor, ale deflektor se bohužel upgraduje za staré ceny.

Naposledy upraveno: 5/8/17
  18. Badmaniak

Badmaniak User

Ne, dělal jsem to už odpoledne, ale čas jsem měl vescreenovat až teď. Je to i jiný PC.
    Stejně tak se mi to stalo s dvěmi plášti, mám fajfku, ale jak vidíš, mám jen jeden na dvojce a ten již mám tak dva roky. :)

-
    No tak ty ceny jsou luxusní, čekal jsem dvojnásobek oproti modulům.

19. Warden

Warden User

Badmaniak: A podíval jsi se do hangáru do invetáře? Protože pokud jsi ten modul strčil do stanice a tu zničili a ty jsi ten modul neopravil, pak se ti nenabídne v upgradech. Nelze upgradovat zničené moduly.

20. Badmaniak

Badmaniak User

Ne, to určitě není tím. Nebyl tam ihned potom, ani po opravení všech (pro jistotu) nebyl žádný na 3, jak psal upgrade.
    Znovu už se mi to nestalo asi, ale dvakrát se mi to stalo určitě, jedno jak je vidět na screenu.
    Zaprvé ten modul nebyl ani ve stanici, zadruhé chyběl v upgradlých hned po upgradu. Jak je vidět ze screenu, není tam žádný trojkový.