Diskuze: Upgrade předmětů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Belgam, 8/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. =Marvin=

=Marvin= Guest

lukskywalker415 maximální upgrade laseru zvyšuje DMG o 6%, takže lf4 na 16 levelu bude mít maximální DMG 212. O kolik se ti pak celkově zvýší DMG záleží i na levelu a upgradu letounu, Havocích, boosterech, kamenech, atd.

2. Veľmi by ma zaujimalo koľko hračov má kompletne všetko vyupgradovane na maximálny level :D

-baghira2- tohle ocenil(a).
  3. =Marvin=

=Marvin= Guest

4. |Oromë|

|Oromë| User

»Wε•αяε•Łεgεŋđ« Povedal by som, ze dost male % hracov ma vsetko na 16 lvl.

Tiez nemam lasery na 16lvl, je to zbytocne drahe a efekt je minimalny. + V minulosti ked prebehlo mazanie upgradov u podvodnikov si vacsina previnilcov upgrady uz neobnovovala kedze nato nemali Ucko.

5. Polas

Polas User

drahé to je když nevyužiješ slevy, se slevami je to o hodně levnější přes polovinu ale musí se čekat na akci upgrade,a mýt našetřeno dost urídka.

6. Citát zmazaný.
    Máš recht, podľa mna sa oplatí upgrade V PRVOM RADE irisky potom lf4 a štíty, potom ostatné ked už nevieš čo z urkom :D

Naposledy upraveno moderátorem: 4/11/15
  7. Korben

Korben User

mighty-Panthro a -baghira2- tohle ocenili.
  8. PaiMei

PaiMei User

Tak třeba já mám upgrady letounů, raketometu a pár štítů na lvl16 a lf4 upgraduju postupně jak je čas a urko. Jsem na lvl11 u všech a ten efekt je viditelný maximálně pro oko znalce.

I když využiješ slevy a premko a akci, je to drahé. Spočítej si třeba, kolik tě bude stát 45lf4 na lvl16. Jsi na milionech urka.

mighty-Panthro a -baghira2- tohle ocenili.
  9. Polas

Polas User

no já nepočítám 45 lf-4 ale mě stačí 35 lf-4, no 420 dmg to přidá to je dost si myslím jak dvě lf-4 :) jasně kdo není ultra elitní tak nebude upgredovat lf-4,každý jde jinou cestou kam nacpe své těžce vydělané urídko.

10. síce sa celkom uplati ked stavaš bojové základne upgradovať čestovy anskovy booster

11. |Oromë|

|Oromë| User

Polas Samozrejme vyhoda v boji to je, no skutocne minimalna, tych 6% dmg na 16 lvl skoro o nicom nerozhoduje, mne to teda rozhodne za tie miliony ucka nestoji. Samozrejme aj pri zlave 55% je to stale zbytocne vela U za tak maly efekt.

A osobne som uz davno UFE a lasery ani neplanujem robit, nepotrebujem to. Aj bez znich mozem konkurovat defakto uplnej spicke, rozhoduje hlavne rychlost a sikovnost v duely.

12. Citace smazaná
    to je pravda ide hlavne o schopnosti v duely, ak obe strany vedia dobre hrať tak tie upgrady si myslím pomôžu omnoho hlavne na štítoch.. to je môj názor

13. |Oromë|

|Oromë| User

»Wε•αяε•Łεgεŋđ« Necituj predchadzajuce prispevky a vazne je nutne pisat kazdy post inou farbou? Uz som tu videl od teba tusim cervenu, oranzovu, zltu a modru.

A ja som pisal hlavne o upgrade LF4, samozrejme upgrade stitov a stihaciek poskytuje vyznamny bonus.

14. =Marvin=

=Marvin= Guest

»Wε•αяε•Łεgεŋđ« naposledy, pořádně si přečti Jak správně přispívat na forum a necituj předchozí příspěvky (pro psaní bez citace piš rovnou dolů na stránku)! Nebudeme to pořád dokola opakovat, příště už budou následovat body.
    csc.jpg
    Jinak je pravda že upgrady se hodí dělat především na letouny a štíty, tam je rozdíl dost výrazný, no upgrady laserů bych osobně nechal až úplně naposledy ze všech vylepšení které se dají ve hře budovat, až už v podstatě není do čeho pořádně dávat uri.

15. Oukej ospravedlnujem sa už som to prečital budem to dodržiavať

16. Zdravím, je tu někdo, kdo hraje na Skandinávii? Nevíte náhodou kdy bude hodinka upgrade?

17. warper

warper User

Zdravím chcel by som sa opýtať...
    Pred pár dňami som za uridium upgratoval moje irisky ( momentálne mám 7 stíhačiek na leveli 3 a jednu na leveli 2 ) v hangari mi aj piše že, level upgratu je 3 alebo 2 pri tej poslednej ale vobec mi nepripisalo žiadny bonus k štítom ani poškodeniu... mal som presne zapísaný údaj koľko mám štítu a po upgrate sa vobec nezdvihol.... na stíhackách mam generátory Bo2 takže dotávam štít aj zo stíhačiek ale po upgrade sa vôbec nezdvihol... je možné že, sa jedná o bug alebo niečo robím zle prípadne som niečo zle pochopil o upgradoch?

18. |Oromë|

|Oromë| User

warper Otestuj to takto, vyhadz celu vybavu z lode, vloz iba 2 stity BO2 do 1 irisky na 3 lvli a zapis si hodnotu stitu. Potom urob to iste s iriskou na 2 lvl a tiez si to zapis.

Porovnaj hodnoty a napis nam ich sem, tam jasne uvidime ci bonus funguje alebo nie.

19. warper

warper User

Tak som to skusil ako si hovoril... iris na lvli 2 ma s 2 BO2 (neupgratovanými ) stit 46 662 a iris na lvl 3 s 2 BO2 (neupgratovanými ) ma stit 47 124... upgrate teda funguje a asi som zle zapísal cisla... dakujem za pomoc problem vyrieseny nakolko ziadny problem ani nebol ( diakritiku neriesim pisem to len na rychlo )

20. |Oromë|

|Oromë| User

warper Obcas sa to stane, su to strasne male % stitu a hrac si niekedy stupnutie nemusi vsimnut.

Takto vidime, ze malinky bonus tam je, potom je to v poriadku. ;)