Dizajn Spectrum

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Andseyne, 11/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Andseyne

Andseyne User

Ahoj,

Chcem sa spýtať či dizajn spectrum aj znižuje dmg ked sa použije jeho špecialna schopnosť lebo je napísane v obchode že:

Tento design dodá tvoje lodi Goliath Battlecruiser úplne nový look! Použi ho a využívaj súčasne aj schopnosť "rozkladný štít": Takto výrazne znížiš účinok laserových útokov z tvojho okolia! S touto špeciálnou vlastnosťou prídu k ujme i tvoje vlastné lasery, ale design ti zároveň ponúka o 10% väčšiu sílu štítu.

Vyznačil som časť vety ktora naznačuje že ten design znižuje dmg, aspoň tak si to vysvetlujem, mohol by to prosím niekto overiť?

2. jaritko

jaritko User

Andseyne tohle ocenil(a).
  3. Andseyne

Andseyne User

Aha, dakujem

tak teraz neviem ktorý vybrať

4. Foяmi

Foяmi User

Ano, k újmě přijde i DMG způsobované tvými vlastními lasery.
    Nepamatuji si to přesně, ale mám pocit, že DMG způsobované nepřátelskými lasery se sníží o 80% a tvé jen o 50%.

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Foяmi v tabulce vyse kterou sem vlozil jaritko se presne pise o vsech vlastnostech schopnosti skill desingu. ;)

Andseyne i pres snizeni DMG pri aktivovane schopnosti je Spectrum velmi dobry desing na Golika. Pri uteku mnohokrat dokaze zachranit kuzi pred lovci, a hodi se i na PvP souboje. Navic ma staly bonus ke stitum, coz take neni k zahozeni.
    Ja osobne mam ze skill desingu rad Diminisher, jeho schopnost se hodi pokud narazis pri souboji na hrace s velkym mnozstvim stitu, tam potom posilene DMG o 50% dost pomuze. To same pak plati i pro NPC s velkymi stity.
    Kazdy skill desing ma sva pro a proti a vyuziti v ruznych situacich. Jde jen o to v jakych situacich se nejcasteji ocitas, a podle toho vybrat desing, ktery ti je co nejvice ulehci.

6. Andseyne

Andseyne User

Dakujem vam za rady, určite ste mi pomohli možete uzatvoriť. :)

7. |Oromë|

|Oromë| User

Andseyne Na pvp sa hodia hlavne spectrum a sentinel, preto ich aj pouziva vacsina hracov v JPA, pripadne este diminisher je uzitocny proti hracom. Venom sa na hracov moc nehodi, staci 1 emp a jeho schopnost je prec.

Na NPC je najvhodnejsi diminisher a aj venom nie je zly, tam si singularita najde vyuzitie. Solace maximalne do velkej skupiny, inak nema skoro ziadne vyuzitie.

Je uz len na tebe, ktory si vyberies(alebo ber vsetky a nemusis riesit podobnu dilemu). ;)

Na ziadost autora uzamykam. LOCK

Andseyne tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.