DMG

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Zabacik, 18/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zabacik

Zabacik User

Zdravím, stále nemůžu docílit lepšího DMG, jakýkoliv hráč bere více než já. Když se zeptám hráče, který má pomalu 2x lepší DMG co má za výbavu chce se mi brečet. Stále na to nadávu a hledám chybu, ale nemůžu ji najít. I bratr, který nemá žádný upgrade a má méně lf4 kope zhruba asi o 1 000 či 2000 míň (myslím x4). Tak kde je ta chyba, za tu dobu jsem narazil asi na jednoho hráče, který měl horší výbavu a kopal méně, ale ostatní kopou víc než já s horší výbavou.. Není někde chyba v mém účtu? Když napíšu na podporu a vyplním kolonku PROBLÉM VE HŘE, tak mě pošlou tady na fórum. Nechápu proč, ale já ten problém ve hře mám! Tak doufám, že se mi nějaký ten admin, moderátor či kdo tu je ozve. Díky za pochopení. Snad jsem to napsal tam, kde to má být.
    Lovu zdar!

2. Nemáš mínusovú česť?Alebo neviem či nejaká formácia neznižuje dmg proti hráčom.
    Napíš konfig

3. ked mas pri tvojom mene tercik tak to ti moze znizovat dmg lebo si odstreloval vlastnich/kradol boxy a dalo ti to minusovu cest
    alebo ked mas formaciu X ta tiez znizuje menej dmg

4. Zabacik

Zabacik User

Nemám minusovou čest, formaci mám základní nebo motýla,mám 25 lf4+8 lf3

5. Irisy a Apis/Zeus?Na akom lvli ?Profil pilota?PET?
    No x1 by si mal davat okolo +-6500 na ranu.Kolko uberas?

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zabacik DMG může ovlivňovat, spoustu věcí, i hráč s lf3 může s boostery ubírat více než hráč s lf4 bez boostrů.. Vůbec jsi nenapsal co všechno u tebe DMG ovlivňuje, ani kolik si vlastně představuješ že máš ubírat. No pro orientační výpočet maximálního DMG můžeš použít excelovskou tabulku ve FAQ Maximální DMG.

7. Korben

Korben User

Zabacik Čo ti bráni v tom, aby si si svoju DMG prepočítal ?

Little_Tali tohle ocenil(a).
  8. »OLDBOY«

»OLDBOY« User

Já mám dlouhodobě taky takový problém... S mojí výbavou si prostě nemůžu pomoct, ale zdá se mi, že mi to kope málo.
    Pokud můžu, napíšu sem aktualní stav v lodi co mám a DMG kolik mi to střílí x4 do NPC. Pokud se to bude chtít někomu spočítat, jestli to je tak správně budu moc vděčný. Já to počítání a násobení tady v DO sem naprosto ztacený...
    Takže:
    Lod Goliath - Sentinel
    1. konfigurace
    Lod - 11xLF4, upgrade - 2x11 lvl, 1x10 lvl, 8xbez upgrade
    4xLF3 - upgrade - 4x13 lvl
    Letouny - Apis, Zeus, 8xIris, design full hercul, full upgrade 16lvl, efekt poškození 10% / 35%
    Letouny - 16xLF4, upgrade - 13x16 lvl, 1x12lvl, 1x11lvl
    Letouny - formace standartní
    Booster - dmg poškození 10%
    Seprom - 60%
    Můj dmg od 35500 - 47600 max, víc sem si nevšimnul, bez raket, bez raketometu
    Můj dmg se zapnutým cpu AIM02 zaměřování od 36000 - 46600 co jsem si všimnul
    Dmg se ale nejvíc pohybuje kolem čísel 40000 - 42000
    Profil pilota plný - kvantová optika1 - 2 / 2, laserová optika - 5 / 5, kvantová optika2 - 3 / 3
    Testováno na CZ1, 1-5 na Boss Lordakium

Pokud to někdo spočítá, dejte vědět, jestli mi to střílí, tak jak má, nebo nee. Předem děkuji.

Naposledy upraveno: 18/8/15
  9. assaskocze

assaskocze User

A máte seprom ?.. Jen že tu nikde nebyla zmínka o sepromu... Já mám 7 lf4 full iris a s vrtackou bez boosteru davam se seprem 90k :)
    Tak nevím jako když tu píšete jaké máte vybavení lepší než já.. A zapomněl jsem že tich 90k je jako mix x4 a x6 :) né samotné x4 a nebo x6

10. »OLDBOY«

»OLDBOY« User

Ano seprom mám, upraveno v mém postu. RSB nemám, nemuzu testnou.

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

»OLDBOY« tak s údaji které jsi napsal se už dá něco ověřit. No osobně mi tvoje maximální DMG s tím co jsi vložil vychází přibližně 11.800 municí x1, čili hodnota zdá se sedí. Pocit že máš malou DMG vychází nejspíše z toho že ne vždy se všechny lasery trefí, čili málokdy dáš maximální možné poškození. Z toho co jsem vypozoroval, tak DMG, pokud nemáš žádné předměty které zvyšují přesnost střel, kolísá přibližně mezi maximem a třemi čtvrtinami maxima, tj. asi 25% odchylka.
    Btw. Kvantová optika zvyšuje poškození pouze proti hráčům, kdybys střílel nepřítele, mělo by tvé DMG být ještě o 12% vyšší. ;)

12. »OLDBOY«

»OLDBOY« User

Můžu s tím stejným testnout i do hráče a pak to sem ještě hodím. A co říkáš na DMG se zapnutým CPU na přesnosnost. Nevím, jak moc by to mělo ovlivnit zásahy, ale mě to připadne úplně stejné. CPU mám jen v první konfiguraci, kterou testuju, tak nevím, jestli musí být v obou, aby to fungovalo.
    Pocit, že mám malé DMG mám proto, že zdánlivě slabší lodě mi berou bílou 65000-85000 a na dotaz, jakou má výbavu mi písne, že má jen 15LF4 a základní booster+seprom. To mě znervoznuje...
    Tou x1 mi to tak cca. střílí, to by sedělo.

edit...
    Takže proveden test i na hráče znepřátelené firmy
    Vše zůstalo stejné, jen formace letounů byla Srdce
    DMG x4... 39000 - 50000
    DMG x4 i s CPU zaměřování... 39000 - 51000
    Nemůžu si pomoct, ale zdá se mi to málo a to kolísání je strašný. Ještě při tom CPU mi to 3x po sobě psalo MIMO, tak nevím, jestli vůbec funguje...

Naposledy upraveno: 19/8/15
  13. -Neptun-

-Neptun- User

Take dost hracu keca co maji ve strelach napise ze ma promerko a nakonec ma seprak s dablama :D Nejdou proti tobe na vrtacce?Ta to dmgcko zdvihne o dost.Jinak ten rozdil dmg me take stve protoze na sepraku s vrtacku a bustrem davam dmg cca 60-70k x4 a kolikrat sa me stane ze kdyz enom zmenim mapu tak su rad kdyz mam dmg 50k.Po relogu take dobre ale prijde me to divne.

14. »OLDBOY«

»OLDBOY« User

Nene, vrtačkou to není, to je problém delšího trvání a to "sbíječky" ještě nebyly :D
    Možná mám jen nějakou nemocnou lodičku, měl bych prodat golíka a koupit nového, asi uz je ten muj moc starý....D

15. |Oromë|

|Oromë| User

»OLDBOY« Tak za prve, cpu zameriavanie nema ziadny vplyv na vysku dmg, iba ti pojde menej striel mimo.

Poratal som to a zhruba by si mal mat dmg do NPC max. hodnotu 47678.26 a do hracov 53000. 53000 -5% srdce= 50700

Tvoja dmg sedi skoro na milimeter presne k tvojej vybave.

Nebude to chorou lodickou, jednoducho lietas na sentinelovy, cize lodny dizajn 0% dmg, lietas na herculoch, cize bez havocov a zase mensi dmg. Tiez si nepouzil ziadnu formaciu a zase dmg ide dole...

Pouzi double boostre, enforcer, havocy a vrtacku a dmg sa dostane na hodnotu 70k.

16. »OLDBOY«

»OLDBOY« User

|Oromë|dík za propočet a sem rád, že mi to teda sedí... bude se mi lépe spát...:D
    No a rady ohledně designu, havoc, boosteru, formace radeji nebudu komentovat "nehraju to první týden":D Slo mi vážně o propočet zcela základní dmg, to ostaní + k základnímu dmg, už asi dokážu spočítat.
    Takže ještě jednou díky, že sis s tím dal práci...;)

17. |Oromë|

|Oromë| User

»OLDBOY« Ja som narazal len na to, ze mas v konfach vela veci zameranych na obranu a nie na dmg, chybajuce havocy, stitovy dizajn a srdce... to vsetko su veci kde posilujes obranu, no nie dmg.

18. »OLDBOY«

»OLDBOY« User

Já to chápu, šlo mi o propočet teto "základní" dmg.
    Útočnou konfiguraci si dokážu udělat, to už si potom vypočítám. Však sem ti poděkoval, myslel jsem to vážně... Už se tím netrap :D

19. |Oromë|

|Oromë| User

»OLDBOY« No urcite sa netrapim, neboj. ;)

Uz aj ja som si neraz povedal, sakra ako je mozne, ze ten irisak ma taku dmg a ja na full ucte utekam... Ono dnes je strasne vela veci co to ovplyvnuje, nestaci mat full ucet, clovek potrebuje aj specialnu municiu(rsb,emp a vsetky tie blbosti), ta totiz skoro vzdy rozhoduje a kto je lepsie zasobeny vacsinou aj vyhra.

Mas teda este nieco k teme?

20. »OLDBOY«

»OLDBOY« User

Já už nic...dík.
    btw... od nás z klanu vyhrál v loterii 30x lf4 na lvl16 a jeho učet na to nevypadá a dostal bych ted od nej pěkně na... Vím, že to, jak vypadá lod nemusí znamenat nic o její síle... do vybavy nevidíme :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.