DMG

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Zabacik, 27/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zabacik

Zabacik User

Zdar draci, jak je možné, že když odpoledne nastartuji svůj účet, koupím formaci VRTAČKA, beru x1 minimálně 15k a maximálně jsem často celkem kopl za 17k. Když jsem to po 2 hodinách o5 nastartoval, bral jsem maximálně 15,8k. Tak se ptám, kde ten DMG zmizel. Připomínám, že jak odpoledne, tak po těch 2 hodinách jsem neměl žádný booster či nějak upravenou konfiguraci. První dojmy, dobře jsem nakoupil, ale teď už tak dobrá koupě to nebyla. Snad mi to někdo objasní, ale toho se asi nedočkám.
    Lovu zdar

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zabacik nazdar draku, a co tvoje výbava?

3. Zabacik

Zabacik User

Výbava nám může být jedno, ptal jsem se proč jsem kopal tolik a později méně. Jinak má výbava je asi taková: 25 lf4 (2x12lv, 2x13lv, 1x11lv, 8x4lv, 5x3lvl, zbytek bez upgrade), zbytek lf3 (8lvl), 8irisu (1x16lv, 7x8lvl), apis (16lvl), raketomet (16lvl), full havok. Profil pilota: Lov vetřelců naplno, Laserová optika 3sb, Kvantová optika I naplno, Kvantová optika II naplno, Raketový výzkum 3sb. Tak taková je má výbava. Dík, že ses ozval.
    Lovu zdar

4. |Oromë|

|Oromë| User

Boostre, formacie, suroviny, dizajn, infekcia, PP a neviem co vsetko ovplyvnuje dmg. Ako mame vediet co si vtedy mal a nemal v lodi?

Mohol ti napr. padnut na hodku booster a nemusel si to zaregistrovat alebo ti dosli suroviny, zmenil si dizajn a neviem co vsetko, to si musis sledovat sam.

Kolega sa ta pytal na vybavu pretoze ta limituje tvoj dmg, mozes si vyratat kolko by si realne mal maximalne brat.

5. Zabacik

Zabacik User

Booster jsem neměl žádný, kontroloval jsem si to. Jedině mám double boxy. Design Enforce, formace VRTAČKA jak jsem již zmiňoval. Seprom v laserech a raketách. Bez infekce jsem byl. Vyskytoval jsem se na mapách 2-6, 2-5. V lodi jsem měl až po strop nejlepší mou výbavu - 15štítů, 8lf3 (upgrade 8lvl), 7lf4 (6xbez upgrade, 1x3lvl). V letounech zbytek lf4 a na letounech havoky.

6. Nikdy se netrefíš všema laserama, je možné, že se jednou trefily skoro všechny a potom už méně... Tak či tak, proč proboha upgraduješ LF-3ky? :eek:

7. Zabacik

Zabacik User

lf3 už neupgraduji :) netrefím, ale jak jsem již zmiňoval, tak odpoledne jsem se kopal v rozmezí 15k až 17k a poté jsem kopal od 12k až po 15,8k což byl strop a často jsem kopl za těch 12k, 13k...

°ŁoŁo° tohle ocenil(a).
  8. PaiMei

PaiMei User

Možná se zeptám zbytečně, ale nebyl jsi ve skupině s někým, kdo měl distribuční booster na DMG a kdo se pohyboval kolem tebe? Ještě Orome nezmínil stanici.

9. TRIXT

TRIXT User

Zabacik: Jestli to byla dobrá koupě nebo ne posuzuj tak, že si odstřílíš vzorek bez formace vrtačka municí x1 (nebo pro lepší rozlišení x4) a ihned pak použiješ vrtačku a opět otestuješ DMG. Nemá smysl posuzovat ráno a večer. Posuzuj DMG s a bez vrtačky v dané chvíli.

10. Zabacik

Zabacik User

Jenže v podstatě už se základní formací beru méně než jsem brával, tak co chceš slyšet? Už i vegou kopu pod 10k se základní formací, což jsem nikdy nekopal.

11. TRIXT

TRIXT User

Zabacik: V tom případě nehledej problém ve vrtačce, ale v tvé lodi. Co mě napadá:

- spadl ti level letounů neb jsi je opravil
    - došly ti šutry
    - pukl ti jeden letoun
    - místo sepromu používáš promerium
    - upravoval jsi konfy
    - stílíš teď na lehké a předtím na těžké
    - máš jiný design
    - předělával jsi profil
    - o boosterch se raději nebudu zmiňovat
    - střílel jsi na mapě kde jste dřív měli stanici s dmg boosterem
    - sundal jsi havoky a dal místo nich herkuly
    - atd.

Ne, neber mě vážně, některé ty možnosti jsou hodně přitažené za vlasy. ;) Určitě se ale něco u tebe muselo změnit. Pokud máš pocit výrazné změny tak něco pravděpodobně přehlížíš. Co to bude, to fakt nevím.

12. Zabacik

Zabacik User

Ani jedno co jsi zmínil. Já tu chybu nemůžu hold najít, zkoušel jsem i znovu vybavit gola, poslat další seprom, změnit design a pořád nic. Netuším co s tím....

13. Korben

Korben User

Zabacik, Spočítaj si podľa výbavy, ake máš mať DMG v základe. To čo si uberal, mohlo byť ovplyvnené aj raketami.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  14. Sentiero

Sentiero User

Zabacik Ještě mě napadlo- máš lf-4 s největšími levely upgrade v letounech s upgrade 16?

15. Pred par mesiacmi sme si vsimli podobnu vec v klane a spojkach a dialo sa nam to ked sa warpla lod alebo si niekde skocil. Dokial sme neurobili relog citelne sme davali menej. Neviem ci to uz bolo odstranene ale skus si to vsimnut, mozno to bol tvoj problem.

16. Zabacik

Zabacik User

Mám ty největší upgrade lf4 v letounech. Teď jsem ještě upgradoval letouny. Relog, skok na jinou mapu ani varp mi nepomohl na můj starý DMG...

17. Korben

Korben User

Zabacik, Spočítal si si aké by si mal mať DMG?

Little_Tali tohle ocenil(a).
  18. Zabacik takže tvůj maximální DMG by měl být s Vrtačkou 16.189, tzn, DMG kterého bys měl dosahovat by se měl v této konfiguraci nejčastěji pohybovat kolem 12.141-15.379 (75%-95% maximálního - to je odpozorováno, nijak nepotvrzeno).

19. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Žabačik sprav si Kalibrator na 5-ku...a potom budeš možno podotýkam možno kopať viac..Npc budeš uberať určite brat viac ale na lode možno nie..iba vtedy by si viac bral keby nemal nepriatel Úhybné manévre ;) Keď budeš mat Kalibrátor na 5-ke budeš uberat viac pretože ti lasery neukážu na Npc že mimo ;)

20. Foяmi

Foяmi User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.