DMG

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Zabacik, 27/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. SuNNy1475 ale autorovi nejde o to, jak dál zvýšit svůj DMG - jemu jde o to, že v rozmezí několika málo hodin se jeho DMG radikálně snížil, aniž by provedl jakoukoliv změnu.

Btw. kopat víc nebude, jen se mu tak často neukáže MIMO...doporučuju pečlivě přečíst Dokumentace profilu pilota

2. |Oromë|

|Oromë| User

Foяmi V minulosti som to zaregistroval a pricina su kamene v laseroch. Niekedy po warpe prestane reagovat bonus na dmg napr. z promerka.

Preto kazdemu odporucam relog, hlavne po upgrade velkeho mnozstva promerka alebo sepromu.

3. Zabacik

Zabacik User

Tak dnes jsem si restartoval profil a beru úplně to samé co jsem bral s profilem pilota. Tak snad mi to někdo opraví :) popř. můj profil pilota jsem zmínil už v této konverzaci.
    Lovu zdar

4. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Fojami :) vtedy keď bral je šanca ze tráfal všetkými lasermi... a to znamená že keby ma kalibrátor na 5-ke tak by možno podotýkam možno uberal tých 18k takže je tam nejaká percentuálna úspešnost... ;) a áno je to tým warpom :) pomôže relog...ale skús aj to moje riešenie a uvidime potom ;) :D

5. sufuzky

sufuzky User

Prečítaj si poriadne odkaz od : ►ρяοvοкατεця◄†vяц† . Kedby ho mal na 5 tak by uberal to iste isté čiže stálé tých 15k alebo kolko uberá... Ide tam o to ak si nepochopil: príklad. bez toho by si trafil len 15 s 20 salv a NIE LASEROV. S kalibrátorom sa len znižuje neprestnosť salv čiže by si už miesto 15 trafil 17 napríklad z 20. A dmg budeš mať navždi medzi 95-75 max. hodnotou ako tu bolo písane proste s tým nič neurobíš. **Salva-lasérova strela ktoré vypáliš každú sekundu.**

Naposledy upraveno: 12/9/15
  6. Polas

Polas User

ahoj ohledně dmg mě se stává také že se my sníží a vždy my to vyřeší ccleaner, -+ 18000 dávám a když se my to pohybuje kolem 15000 tak čistím počítač nevím čím to je asi když přehazuji konfy jinak nevím.

7. lamiX

lamiX User

Tak CCleaner rozhodně DMG neovlivní :D To je věc serveru, ne tvého počítače

8. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Tak pardon za nepravdivé tvrdenie..bola to len teoria ;) :)

Téma dlouho neaktivní, uzamykám LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.