Do čeho Investovat U?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem timoti123, 12/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. timoti123

timoti123 User

Ahoj!Mám v plánu si koupit o MHH 990k U,a chtěl bych nějaké rady co si koupit atd.Můj lvl 16,moje výbava:Full lf3-1lf4,full iris,pet lvl10, v PP 12 sb a hotová alfa.Chtěl bych si udělat ještě pár sb hustotu štítu a kvantovou optiku 2,a pak nějaké ty brány-moc se mi nelíbí když mám nad hodností je kruh Alfy.Byl bych rád,za nějaké ty dobré rady.

2. granko

granko User

No ja osobne som veľký fanda GG, takze ak by som mal "zvyšné" urídium a netrebalo by mi až tak veľa častí brán, tak by som nejaké GG dorobil. Ak ale radšej chceš tú hustotu štítov, tak nakúp logdisky, aj keď tam neviem či nebude výhodnejšie kúpiť rovno logdisky ako kúpiť urídium a tak za neho logdisky.

3. timoti123

timoti123 User

Ano,logdisky taky určitě koupím až bude ta akce.

4. granko

granko User

Práve som rozmýšľal, že oni sa dajú kúpiť len ak je akcia, tak nato mysli, prípadne kúp menej U a počkaj na logdisky ;) Inak podľa mňa tie GG sú vcelku dobrá investícia.

5. timoti123

timoti123 User

Ty gg budu stavět 100%,a hlavně bych si chtěl pár krát udělat tu zetu.Těch 50 ligdisku se hodí.

6. granko

granko User

No tak myslím, že odpoveď si dostal už :) Nakoniec, ak máš Peta, tak aj ten niečo stojí. Ešte ak by si stále mal veľa U aj po GG a logdiskoch, tak upgrade-uj lasery ;)

7. Kristo

Kristo User

Základ je PP, pak si můžeš stavět brány do ale luja a když opravdu chceš dělat brány, tak stav Zetu !!

Nevím jak to vidíš Ty ale sám sis napsal otázku i si odpověděl #1

8. timoti123

timoti123 User

Upgrade laserů?Do toho peta si asi koupím sběrač a sběrač surovin 3,kamikadzi 3 už mám,a nějaké ty protokoly,myslím že i nějaká ta formace by nebyla špatná.

9. granko

granko User

Nemusíš nutne lasery. Najskôr by som urobil PP a až tak sa venoval ďalším veciam. Ďalšou možnosťou je aj kúpiť kľúče od pirátskych bední, zháňať LF4 a až na tých urobiť upgrade.

10. timoti123

timoti123 User

No už jsem si pročítal jiná podobná vlákna :),a v PP co bych měl mít všechno za schopnosti?

11. -xghost-

-xghost- User

Pokud nejsi chronický sbírač, nejdřív modrou větev (vše krom toho na rychlejší opravování) - citelně zlepší tvou výdrž a pak postupně plnit užitečné věci z červené větve (kvantová opt. I, II, laserová opt., raketový výzkum; lov na vetřelce je taky dobrý, ale chce 2b ve vesmir. etice - ne moc dobrá) - středně zlepší tvůj útok.

Pokud jsi chronický sbírač, pak tu fialovou - s tím moc neporadím - nejsem chronický sbírač :)

12. PaiMei

PaiMei User

Ohledně upgradů, lf3 se nevyplatí, budou ti přibývat lf4 a pak ti budou lf3 k ničemu. Letouny, raketomet určitě ano. Jinak logdisky na alespoň základní profil 24SB. A brány. Zeta je samozřejmě co se odměny týká nejlepší. Pokud jedeš na hodnost a čest, tak se vyplatí dokolečka alfy, bety, gamy. Urko se ti vrátí skoro všechno a milion urka lze tak protočit na desítkách bran.

13. =Marvin=

=Marvin= Guest

Stacily autorovi odpovedi nebo ma jeste dalsi otazky k tematu?
    Pripadne jeste poradim, pokud chces investovat realne penize, docela se vyplati prikoupit jeste balicek Sleva, tydenni stoji 50 korun.
    Btw. u akci jako je nakup logdisku, je vzdy treba uvazovat zda se vyplati vhci nakupu za uridium. Treba 600 logdisku pri akci stoji 740 kc, pritom za U koupene pri MHH jich poridis vice za stejne penize. ;) Jinak ruzne nabidky jsme zpracovali i do FAQ - Platební systém.

14. timoti123

timoti123 User

Ano stačily mi odpovědi,všem děkuji za tyto rady :) můžete zavřít.

15. =Marvin=

=Marvin= Guest

Povazuji tedy za zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.