Doplňky-CPU, atd.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem tompopo1, 26/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tompopo1

tompopo1 User

Zdravím,

včera jsem vydražil v aukci několik CPU, ale moc s tím nemám zkušenosti. Došlo mi, že se to nejspíš dává do doplňků, takže jsem to do nich dal, ale ani jedno CPU mi nefunguje. Nejspíš jsem jen něco udělal špatně, nemyslím si že je to nějaký technický problém, ale rád bych se zeptal co s tím. Konkrétně mám CPU slotů 2, CPU radaru, CPU auto-opravy, CPU skoku 2, Rozšíření nákladního prostoru a opravovacího robota, ale myslím že až na robota nic nefunguje. Zkoušel jsem restartovat hru, ale ani to nepomohlo. Předem děkuji za odpovědi a rady.

2. Korben

Korben User

Čo presne ti na tom nefunguje ?

Little_Tali tohle ocenil(a).
  3. tompopo1

tompopo1 User

Nerozšířil se mi nákladní prostor, nevidím možnost galaktického skoku tam, kde by měla být (nevidím ji vůbec) a nevidím diplomatický status ikdyž mám CPU radaru.

4. sufuzky

sufuzky User

Nemáš tie doplnki len v jednej konfigurácii? A druhu maš bez doplnkov vyzbrojenu. Skus zmanať konfiguracie a znovu ich vyzbrojiť .

5. Korben

Korben User

Skús na hernej mape stlačiť C , ak sa ti možnosti zobrazia, tak máš nastavenú len jednu konfiguráciu.
    Klikni na následujúci odkaz a čítaj. Hangar guide v.2

6. tompopo1

tompopo1 User

Aha, pomohlo to, děkuji :)

7. Korben

Korben User

Vyriešené, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.