Doplňující informace k pozadí map

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Johny.Ka, 9/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Chcete mít možnost vlastní volby jestli létat z pozadím nebo z černou obrazovkou?

1. Ano

97.5%
  2. Ne

2.5%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Johny.Ka

Johny.Ka User

Jelikož jste uzavřeli téma Pozadí map s tím,že to není chyba ,ale bez důležité informace a tou je vyjádřila česká podpora nesouhlas většiny hráčů z nemožnosti vlastního výběru vypnou si pozadí map do BP?A pokud ano odpověděl jim skvělý vývojařský tým BP na to něco?Děkuji za odpověď Johny

2. FLEXI

FLEXI User

osobně je pro mě to pozadí pěkný tahač očí. bolí mě z toho akoráte hlava. když už máme možnost vidět letouny jen své nebo hráčů bylo by fajn mít i možnost si nastavit pozadí. za mě jednoznačně ANO- chci mít možnost nastavení.

.-tobik-. a .DAVIS. tohle ocenili.
  3. RedBull™

RedBull™ User

Mne to dosť ťahá oči a ďalej mi to dosť znepríjemnuje hru ako napr. neskoré načítavanie po skočení portom, skočení pomocou CPU a ano, je to kvoli pozadí pretože bez neho som s tým nemal problém - Za mňa ANO - Chcem mať možnosť nastavenia

4. Belgam

Belgam Guest

5. RedBull™

RedBull™ User

Dle hráču to problémy robí a tiež si myslím, že BP by skôr mali zaujímať hráči ako nejaké vymyslené alebo nevymyslené problémy ..
    Môj názor je, že ak to hráčom robí problémy, tak by sa to malo zmeniť

6. .*MORT*.

.*MORT*. User

Já taky hlasuji pro ANO. Dělá mi to menší potíže s hraním nemluvě o pronikavé záři barev pozadí. Myslím si že dřívější nastavení bylo mnohem lepší v ohledu možnosti volby každého hráče zvlášť, nyní jsme zaškatulkovaní do jednoho pytle.

RedBull™ tohle ocenil(a).
  7. Johny.Ka

Johny.Ka User

Nejde o stabilitu hry,ale o hratelnost některé mapy bijí do očí a když tu chci být delší dobu v kuse tak mi to dává zabrat .A nejsem sám .Tohle by BP zajímat mělo.A dali jste jim vědět náš názor ano nebo ne?

8. |Oromë|

|Oromë| User

Naposledy upraveno: 9/11/15
    *Firefox1* tohle ocenil(a).
  9. hra nyní ztratila smysl,hrozně z ní bolí oči,nejsou vidět červení na mapě a v některých usecích mapy nevidím prakticky nic víc než záři slunce,doufám,že stím BP něco udělá,pokud ne tak ztratí další miliony hráču,osobně jsem celou dobu lítal na černý,už jen proto,že mě z těch barev bolela časem silně hlava

10. Absolutně nechápu proč byla provedena tato změna... Pozadí mi dělá zle na oči, špatně jdou vidět boxy!

11. Belgam

Belgam Guest

To ze vas boli oci, znamena ze mate vypnout hru a ne porad koukat na monitor. Jinak tema na to kam psat zde je zminene. Toto tema uzamknuto.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.