Dostal jsem ban za slovo blbec

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Gordon3k, 4/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Gordon3k

Gordon3k User

Dobrý den,

dnes jsem si šel zahrát DO, stím že si půjdu vydělat kredity. Jeden hráč mi nabídl pomoct a tak jsem mu řekl o svém problému, Že jsem blbec a koupil jsem si vengeaci bez toho aniž bych měl vybavení. Poté jsem dostal BAN za vůlgaritu, nebo neslušné chování, napsal jsem pouze blbec a bylo to směřovano na mne ne na někoho druhého. Potřebuji ve hře komunikovat. Tímto bych chtěl požádat o unban. Mé ID je
    164885280

Děkuji.

Naposledy upraveno: 4/6/15
  2. jisap123

jisap123 User

Žádost o unban (nebo co to má být) se řeší v sekci Chat
    Jak správně přispívat na fórum!

Jinak jak má systém poznat, zda-li je to směřováno na tebe, nebo na někoho jiného? Systém i admin to bere jako urážku a neřeší na koho to bylo.

3. Gordon3k

Gordon3k User

Děkuji ti za odpověď, nyní jsem se dozvěděl, že ban již nemám.
    Považuji za vyřešené, můžete LOCK

4. Sentiero

Sentiero User

Gordon3k řekla bych, že jsi dostal kick. Tzn. že systém tě z chatu vykopl (vyhodil), v tomto případě stačí relog a chat ti opět naběhne

5. jisap123

jisap123 User

Gordon3k: Jinak za toto se banuje většinou na krátký čas a ban se řeší až od 48 hodin a to většinou nedávají za takovéto "menší" prohřešky.

6. Gordon3k

Gordon3k User

Dobře, vše je vyřešeno, čekám jen na LOCK.

7. jisap123

jisap123 User

Nemusíš čekat na LOCK :D Modi sami uznají za vhodné, kdy téma uzavřou.

8. Korben

Korben User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.