Dotaz co koupit.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem RobPol, 1/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. RobPol

RobPol User

Zdravim,
    mám 122.k Učka, a nevím kam ho investovat nejlépe.
    Nevím zdali koupit Diamant a zbytek hodit do SB, nebo klíče, jen SB, dokoupit LF-3 do lodě.
    Prosím poradte.
    Výbavu mám: Gollík, lvl 15, 14 SB, full Iris, Full BO2, full pohon, v irisech full LF-3 ( v lodích 13.x lf-2), pet lvl 7.
    Předem děkuji za radu.

2. Lf3 v lodi + v letounech, to je zaklad. Ale spise bych je drazil, pokud chces muzes nejake koupit. ;) Diamant se vyplati kdyz mas stit celkem vysoky, napr. 300k +. S tim bych tolik nespechal, to radsi dokoupit nejake lf3 + logdisky a popripade nejake klice. ;)

3. RobPol

RobPol User

No štít mám 320.k + ted booster, takže 420.k :D

4. RobPol, je to na tobe, pokud litas s golikem a neplanujes poridit aegise a strilis NPC, tak se diamant hodí.

5. -xghost-

-xghost- User

Trochu se poohlédni dozdu. Takových témat je tu teď fakt hafo. Stručně: Chce to co nejdřív dodělat full loď (LF-3) - to jde koupit za kredit v aukci, pokud máš dost. Uri pak šetřit na klíče k bednám a logdisky. Pokud nemáš dost kreditů, není na škodu i nějakou tu LF-3 za uri. Každopádně hlavně bedly a LD.

6. RobPol

RobPol User

Děkuji za rady

7. Kubino

Kubino Guest

Má autor ešte nejaké otázky?

8. Rád bych ti poradil , aby jsi lf3 rozhodně nekupoval . Je to zbytečná investice , jelikož se daji dražit za poměrně levno v aukcíc a není zas taková malá šance , že ti budou padat z beden :) Já osobně mám pozbíráno něco málo pod 1000 beden , ale určitě kolem 15 mi jich padlo . Vem si že pokud nemáš zas tak dobrou výbavu , tak i odpad čemu říkají full hráči , se ti hodí , když ti padne :)

9. 555m555

555m555 User

bohužel 122k u je málo na cokoli významného krom toho diamantu,nevíme jaký máš tak denní zisky uridia,na čem děláš uridium-jestli npc/boxy..,mužeš sbírat bedny-při troše štěstí najdeš lasery,postavíš apis-ale za 122k jich moc nesebereš,..jesli děláš npc,tak kup radši kamikazi 3lvl a pak diamant-nebo opačně,..tak bych to udělal já:)

10. hummel

hummel User

kamikadze nekupuj ak nemáš premko, s diamantom by som ti radil počkať ak si rozumný tak si štity dokážeš dopĺňať aj pri strielani npc respektíve točení npc. podla toho akú máš výbavu by som ti radil käpiť kľúče a zbierať ich cez akciu zeus celý deň... lf3 určite nekupuj ale draž v aukcí... no a ak by sa ti nepozdávalo to z bedňami tak stavaj buď kapy alebo zety... logdisky by som tiež moc nekupoval nakoľko keď prejdeš jednu zetu tak tam máš 50 a pokiaľ budeš full havoc tak sa ti nazbierajú... :)D

11. 555m555

555m555 User

no pokud nemá premim pak nema určitě ani jiné slevy a za to nekoupí ani sto klíčů tudíž těžk bude celý den sbírat zlaté bedny o zeus akci

12. ja osobne bych za to koupil spearku a jeste by ti zbylo na 2. hangar a nebo zelene kliče u speary je to dobra investice

13. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.