Dotaz k návrhům

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem BlackSpaceDevilCZ, 24/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den,

nikde jsem nenalezl diskuzi ohledně nápadů tady na fóru, tak bych se chtěl jen zeptat , jestli nevíte, zda se některý ze zde prezentovaných návrhů (nápadů) tady na fóru dostal do ,,vyšších pater" až k třeba k BP.

Díky za odpověď.

2. Esnyron

Esnyron User

Sice nejsem zrovna kompetentní osoba ale drtivá většina návrhů neprojde i když se dostanou až k BP. Uvědom si že jsme jen jedno forum jedné země, těch návrhů jsou stovky z celého světa a 90% z toho jsou doslova hlouposti, nebo by na tom BP nevydělalo, popřípadě se vyskytne návrh který už podal někdo jiný, v jiné variantě atd. Co se týká uskutečnění, mám odhad tak 5% s tím že si daný návrh BP samo ještě upraví podle sebe.
    Hrál jsem jinou hru od BP a za 5 let, prošli snad 4 návrhy a asi 5 jich bylo jako akce s pozměněnými věcmi (ale bylo poznat o jaký návrh hráče se jednalo)

BlackSpaceDevilCZ tohle ocenil(a).
  3. Díky za reakci ! ,

protože od doby co jsem začal hrát a viděl jsem, jak úžasně vypadal vzhled laserů (kvantové optiky II), tak to bylo to první,na co jsem se zaměřil, bohužel v době kdy se mi to povedlo (2012), tak už ten design změnili a dodnes mě mrzí, že se tam nedá nějak vrátit (jako sekundární možnost) ://

edit:

Jen pro srovnání: ten hrubozrnný ne úplně povedený look je tu už 13 let a ten luxusní kvantový tu byl sotva 1,5 roku

Naposledy upraveno: 27/5/25
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.