Dotaz ohledně jazyka hry

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Woody_Fighter, 17/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den mám otázku ohledně jazyka ve hře když jsem na CZ2 serveru můžu si dát celou hru do angličtiny ? děkuji za odpověď

2. to je škoda ja bych to zavedl i na normalní servery

3. Kubino

Kubino Guest

Ine ako globálne serveri sú národné, t.j. očakáva sa, že tam bude hrať určitý národ a preto sa jazyk meniť nedá.

Ešte niečo k téme?

4. Jupiter33

Jupiter33 User

podle mě to nejde když hraješ na českým serveru tak se tam musí mluvit česky když chceš do angličtiny
    musíš globál nebo americký nebo anglický server

5. Zmena jazyku nejde zmeniť lebo to je Globálny Server ( Takže by tam maly hrať Češy a Slováci ) ale niekedy tam hraju aj iný Poľci ... ale keď chceš po anglicky zmeň si server Pozor začneš od začiatku . Alebo ostaň na tom servery na ktorom si.

Jupiter33 tohle ocenil(a).
  6. Korben

Korben User

{~Tino~Lion~} Zruš ten obrázok v podpise a urob si niečo čo nebude zaberať toľko miesta a nebude obsahovať produkt inej firmy.

Mimochodom, jazyk chatu nejde zmeniť preto , že sa jedná o národný server a nie globálny. Na globálnych serveroch sa jazyk chatu dá zmeniť.

7. Jediné, co se mi snad podařilo změnit na tureckém, maďarském serveru do češtiny je, že by mi teď měly chodit maily v češtině. Ještě, že vím, co která tlačítka ve hře znamenají :D

8. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.