Dotaz ohledně koupě druhé lodě

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »†«Șþøøġ컆«»CZ«™, 2/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím

Mám pár otázek a nevěděl jsem kam to zařadit:

1 - Když si koupím do hangáru druhou loď a chci obsadit druhý hangár tak mě to píše že mi moji první loď prodají a nejlepší věci mi dají do lodi jak mám tedy prosím udělat aby jsem mohl mít obsazený oba dva hangary a nemusel prodávat ani jednu lod?

2 - když si koupím citadelu příjdu tím aji o Goliho aji s dizajnama?

3 - Dá se někde sehnat seznam nebo odkaz na web kde jsou vypsané kdy a jaké akce se budou na DO konat (kdy v kolik a co )

Děkuji za odpověd

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

»†«Șþøøġ컆«»CZ«™

1. V přehledu hangárovu musíš přepnout na prázdnou hangárovou halu do které chceš loď vložit. Poté už stačí jen vybrat loď v zásobníku a umístit ji kliknutím na tlačítko Obsadit. Případně lze novou loď umístit i do již obsazeného hangáru, ale tím se zároveň prodá stávající loď v daném hangáru.

2. Po zakoupení se loď automaticky umístí do zásobníku lodí, odkud ji můžeš obsadit do vybrané hangárové haly. Jinak když prodáš loď, pro kterou vlastníš designy, tak ty nezmizí, zůstávají. Jakmile si loď pro kterou je design určen znovu koupíš, budeš je moci na loď nasadit znovu.

3. Rozpis akcí najdeš po přihlášení na účet na liště akcí vpravo. Co se týče speciálních akcí, o těch se v předstihu píše buď tady na fóru v sekci Oficiální oznámení, případně detaily k nim v sekci Popisy/Glosář.

3. Moc děkuji za odpovědi a přeji pěkný zbytek večera

Sentiero tohle ocenil(a).
  4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.