Dotaz pro všechny

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Gordon3k, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Gordon3k

Gordon3k User

Zdravím,
    už delší dobu sleduji videa z DarkOrbitu na YouTube.V skoro každém videu je zmýnka o Bigpointu a to je ta, že Bigpoint se hodně změnil, že jim jde více o peníze než o hráče a že se zhoršila grafika hry atp.
    Proto jsem založil toto téma abych se zeptal nejen Vás administrátoři/moderátoři, ale taky nás normálních hráčů. Byl bych rád, aby každý kdo začne číst tento dotaz, aby napsali svůj názor. S radostí začnu já.
    ========
    MŮJ NÁZOR
    ========
    Darkorbit jsem začal hrát ve 8 letech, v té době ještě bylo to šestiúhelnikové menu, teď jak se menu změnilo na čtverec, tak je to o hodně lepší. Co se týče 3D, tak jsem sním nad míru spokojen, méně se hrá seká a vypadá to celkově lépe. Co se týče Teamu, jsem rád že je tu ten kdo tady je, protože umí poradit. Celkově bych chtěl poděkovat za to že se Darkorbit vylepšuje s lepšími novinkami.

-Gordon3k

2. sufuzky

sufuzky User

To že pozeráš YT neznamená že tam je všetko pravda (tiež tam niekedy zájdem a polovicu sú tam klamstvá) a keď niekto píše že hra sa zmenila tak mi povec čo sa v svete nezmenilo dajme tomu za posledných 5 rokov? Zobuď sa svet stále napreduje všetko sa mení zdokonaľuje...

3. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Proste všetko sa bude "upgradeovať" dopredu...je otázka času kým spravia na DO 5D :D (To bol priklad)..
    Všetko sa posúva dopredu ;)
    Ja som veril kedysi videám na youtube..ake Korben mi dokázal že nesmiem všetkému veriť čo je na videách ;)
    Nik nevie čo bude v nasledujúcich rokov v DO nové :)
    Iba vývojáry :D

Naposledy upraveno: 31/8/15
  4. a co si jako myslíte hoši ? je to hra a vývojáři jí ženou kupředu,vymýšlí nové a nové věci,je to jen byznys,je to jejich práce,oni za to mají prachy a každý se nějak musí uživit a proč nedat do onlinovky nové věci co se dají koupit za real keš ? ve všem se točí peníze a v DO taky,už jen za premium platíš :) velký plus mají začátečníci,mají mapu kde je nemuže nidko sundat,mají nové hangáry,mají lf-2 za kredit,mají aucke kde pořídíš elitní vybavení za pár šupáku,my jsme začínali na mp-1 nebo lf-1,dražení irisu nás stálo mnoho milionu kreditu,které se ani nevracely po prohrané aukci :D hra jde kupředu a podle mě je to jen dobře

5. Drift1

Drift1 User

Já začínal ještě v době kdy nebyly LF4,designy na letouny apod. a pěkně si vychutnával všechny novinky...doba jde dopředu stejně tak nenechavost,podvody a touha po penězích u lidí..každý chce co nejvíc za nic...tady je vidět že něco udělají a patřičně tomu i cena odpovídá...kdo na to nemá tak nekupuje nebo kritzuje..to jsou dva tábory...kdo chce tak si koupí více či méně to jsou taky dva tábory..a další dva jsou ty co to získávají postupně jako já tím že si koupěj aspoň premium a občas si něco dopřejí//sunar a plenky něco stojí :D// a pak ti druzí které jsme potkávaly na mapách,neměli šanci ulovit jediné npc nebo neutekly před nezničitelnými barbary conany...na tomto Dark orbit upadl ale postupně se zvedá díky lidem co to vzali do rukou jak se patří...firma co převzala aktivity tak dává víc než by možná chtěla...jinak si nevím vysvětlit ty lákavé slevy,akce a vše co za poslední pulrok proběhlo nemluvě o tom co se chystá....každý kdo si ušetří místo cigaret,chlastu a jiných neřestí aspoň 500 kč neprohloupí když je dobře využije.Nové zobrazení 3D je skvělé..čekal jsem že to zničí grafikou typu Battlestar Gallactica ale ne...je to tak jemné že kdyby to bylo auto leštím mu kapotu každý den..čímkoli...akce na uvedení UBA byla dobrá a dalo se pořídit dost uridia z ukolu,klíču,GG a jiných věcí získat zadarmo..stačilo tomu věnovat aspoň 5 minut..jdou na to dobře a čekám že to bude jen lepší...jediné co mě ale štve že jsou stále hráči co získaly vše ,,barbarsky,, i v první dvacítcea jen se smějí ostatní do ksichtu...stále jsem za ten návrh odpočtu všech npc z výpočtu hodnosti a stále jsem za to aby se těm hráčum kteří byli tzv. hodní sebrala nej výbava aby to nahrábly tak jak se má..

Naposledy upraveno: 31/8/15
  6. TRIXT

TRIXT User

I já si myslím, že BP se změnil, ale trochu jinak, než naznačuje autor tématu. Mnohem více se snaží prosadit fér hru, pořádá více akcí a na těh akcích jsou pro piloty úžasné odměny, snaží se do hry dávat novinky, které by zaujaly i ty co si myslí, že už jim ve hře o nic nejde, hodně pomáhá začátečníkům (např. dnes se nestane, že po vylítnutí končíš s hrou, protože tě někdo sestřeli a ty nemáš na opravu) a je toho víc. Vím, že ne všechny novinky jsou úžasné, a navíc každý hráč je vnímá jinak, ale obecně platí, že nový BP pracuje dle mě mnohem lépe než ten původní. ;)

7. RobPol

RobPol User

Souhlasím s TRIXEM, BP se změnilo, ale k lepšímu, také jsem začínal kdysi dávno myslím na GE1, to nebyly LF-4, designy, ani aegy, bedny, atd... a hra byla jiná, moc jsem ji nechápal, byl jsem rád že mám gollíka :D , nyní je hra snazší, přehlednější, celkově přepracovaná, ale nejdůležitější je, že se snaží, snaží se přidávat nové příspěvky, akce, slevy, úkoly, atd...
    Kdysi byly úkoly jen na Vánoce, Velikonoce, a podobné svátky, nyní ? Neustále je nějaká akce na pir. bedny, obyč. bedny, speciální úkoly, samozřejmě s pár dnami volna, ale hlavní je, že jsou.
    Nyní se lépe, snaššeji hraje, a hra je hlavně ZÁBAVNĚJŠÍ.
    Tedy dle mého názoru, ANO BP se změnilo, ALE K LEPŠÍMU.
    A zato jsem asi všichni rádi :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.