[Dotaz]Startovní mise

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by FuryMe00, Jul 10, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FuryMe00

FuryMe00 User

Zdravím,

Mám dotaz ohledně Devolarium Attack ze startovních misí.
    Teď když jsou prázdniny, tak lidé jezdí na dovolenou atp... Samozřejmě jedu i já a tak bych chtěl v DarkOrbit před odjezdem plnit normální úkoly. Jde mi ale o to že musím dokončit sérii Startovních misí a teď jsem se zasekl u mise: "Preventivní úder". U této mise je odměna 14-ti denní prémium účet, ale jelikož jedu na dovolenou, tak bych chtěl tento úkol dočasně "přeskočit". Pokud bych tuto misi dokončil, dostal bych prémiový status a ten by mi nesmyslně vypršel :( Není tu možnost nějak tento úkol přeskočit a udělat jej později?

Za rychlý ohlas budu velmi rád. S pozdravem, Michal.

2. ddavidd11

ddavidd11 User

no tak ten ukol nedělej a udělej ho až přijedeš z dovolené

3. Úkol přeskočit nejde. Nezbývá ti nic jiného než ho buďto udělat a nebo nedělat a tím pádem nedělat ani jiné mise a čekat až přijedeš zpátky z dovolené.

4. FuryMe00

FuryMe00 User

Škoda :(

Můžete LOCK

5. |Oromë|

|Oromë| User

FuryMe00 Preskakovat sa to neda, jedine moznost je ta, ze nebudes hrat a nechas si tutorial otvoreny dokym nedojdes z dovolenky.

Zodpovedane, LOCK

Thread Status:
Not open for further replies.