Dotaz - ubírání štítů způsobené střelbou NPC

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem luky.ch96, 16/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. luky.ch96

luky.ch96 User

Zdravím,

mám takový dotaz.

Měl jsem si loď LEONOV a v ní 6x štít BO2
    Potom jsem si koupil GOLIATH a tam 12x BO2, 1x AO1, 1x AO2

A otázka zní:
    Jak je možné, že s lodí LEONOV jsem utrpěl menší škody s bojem s NPC, než s GOLIATH? Rozdíl je poloviční. Nějak to nechápu

Děkuji za odpověď :)

2. granko

granko User

Leonov má na domovských mapách (x-1;x-4) dosť veľké bonusy. Kde si pozoroval túto zmenu (mapa)? Mohla sa stať aj nejaká chyba v zobraovaní (zalagoval flash player a podobne)

3. luky.ch96

luky.ch96 User

Právě na x-1;x-4
    A jaké konkrétní bonusy má?

EDIT: Ale stejně je goliath podle popisu silnější... to nechápu

4. granko

granko User

Leonov - tam v rozširujúcich parametroch to máš všetko napísané :)
    Ako som písal vyššie, mohlo sa stať, že ti trošku blbol FP, prípadne si skontroluj konfigurácie, či si ich neprepol a v jednej si mal štíty a v druhej nie ;)

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

luky.ch96 nechápu, jak myslíš že s lodí Leonov jsi dostával menší škody než s Goliathem, případně co přesně popisuješ? Škody od NPC dostáváš stále stejné. Jediné co se mohlo změnit je rozdílná síla střelby a štítů, když jsi přešel z Leonova na Goliath. Loď Leonov má na domovských mapách určité výhody, přesně vypsané je najdeš když si klikneš na odkaz který sem vložil granko.

6. luky.ch96

luky.ch96 User

Už vidím :)
    Škody: 200% normálu (pouze v lodi)
    Síla štítu: 200% normálu (pouze v lodi)

A ještě jedna otázka:
    Vyplatí se tedy LEONOV, nebo GOLIATH?

7. granko

granko User

Podľa mňa, ak lietaš zatiaľ na domovských mapách, určite ostaň pri Leonove. Je to super loď a pokiaľ nemáš výbavu na Golíka (štíty, lasery, pohony) si ľahučký terč pre ostatných protivníkov. Loď z teba neurobí lepšieho hráča, sú to skúsenosti a výbava, ktoré rozhodujú ;)

EDIT: naozaj si ale skontroluj te konfigurácie (hangár--> výstroj) či máš štíty a lasery vo všetkých kofiguráciách. Mohol si aj omylom prepnúť konfiguráciu, v ktorej si nemal žiadne štíty a potom ti to pripadalo, že ti NPC uberá viac, pri tom si mal len menej štítu :p

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

luky.ch96 hlavní výhoda leonova je v tom že na domovských mapách má 2-násobné DMG, které se vztahuje i na rakety. Jinak pokud nemáš dostatečnou výbavu do Goliatha (všechny lf3, nejlepší štíty, pohony), je podle mne lepší zůstat v začátcích na Leonovu, a až později přejít na vyšší lodě.

9. luky.ch96

luky.ch96 User

Máte pravdu... děkuji za odpovědi.
    Tímto je zodpovězen můj dotaz. Můžete to LOCKnout :)

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovězeno a uzavřeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.