dotaz z test serveru

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem small-fighter, 16/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dobrej předevčírem jsem se učastníl hry na test serveru a všiml sem si v novinkách že se budou vracet dvě lodě yamato a defcom každa budu mit vic laserů a jednu schopnost yamato cestovní režim a defcom ultra maskování. bude to i na cz2 serverech nebo je to pro nějaky cizí respektivě globální servery?? dik za odpověd

2. Foяmi

Foяmi User

Mělo by to být na všech serverech.

3. to doufam protože tyhle dvě lodě sou fakt pro mě vzpomínka protože hraju už vic jak 5let a pamatuju si začatky kdy sem s těmahle loděma začínal a budu rád je vlastnit ale počítam že už nebudou stát kredity jako dřív + mám další dotaz když už yamato mam budu ho mit taky vylepšený se schopností nebo mi zustane čistě tak jak sem ho před lety koupil(yamato ani defcoma na hl učtu nemam)

4. |Oromë|

|Oromë| User

small-fighter Lode budu vsade, nikde sa nepise len o globalkach.

Neviem to naisto, no podla mna sa vsetky stare lode upravia na nove, aj tie co uz maju hraci v hangaroch.

5. dik za odpověd už nic dal nepotřebuji mužeš to locknout

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovězeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.