Dotaz

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ___ĐΛЯKΞ___ÇZ, 4/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Zůstane loď kompletní nebo ne

Anketa uzavřena 11/6/15.
  1. ANO, zůstane

0 hlasy(ů)
    0.0%
  2. NE, zruší se

100.0%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj prosím vás potřebuju poradit když si chci zalítat na jiném světě než je skandinávie a přepnu se třeba na česko 2 zůstane můj účet tak jak je v celku?? nebo to budu muset hrát od začátku? protože kdo si mi říkal že když se přepnu na jiný svět účet zůstane kompletní i na jiném světě a jiní zase že mi to všechno smaže a musím od začátku. KDyžtak díky za odpovědi

2. jisap123

jisap123 User

Ne, pokud přepneš na jiný server, budeš muset odznova (samozřejmě že na původním serveru ti vše zůstane). Je to i logické... na jiných serverech je jiný počet "konkurentů" v dražbách a celkově... jsou tam jiné podmínky pro hraní a navíc jsou tam i jiné desingy (Třeba Německu má svůj).

3. áha no jde o to že to chci všechno přesunout jestli je nějaká možnost aby mi třeba admin vyhověl když bych ho o to požádal

4. jisap123

jisap123 User

Ne to nejde. Bylo by to nefér vůči ostatním a kdyby to BP dovoloval, nezaměstnával by tím adminy. Už tak mají práce až až.

5. áha ok díky za stručnou odpověď :) jsem rád že aspoň někde se dají najít normální lidé kteří normálně odpoví na dotaz :)

6. jisap123

jisap123 User

Není zač, rádo se stalo :) Jinak na českém fóru najdeš hodně lidí, co ti dokážou normálně a stručně odpovědět.

7. Korben

Korben User

Ja ešte odporúčam povinné čítanie. Jak správně přispívat na forum

Názov témy nenapovedá nič o jej obsahu. Tak že si prečítaj odkaz ktorý som ti vložil. ;)

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.