Dotaz

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem PenguinAkaNasranyPes, 16/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Admini mě furt upozorňují ať když chci něco dopsat ke svém příspěvku mám dát edit. Jak když mám dotaz zamknutý, protože se dál k tématu nechtějí vyjadřovat poradí někdo? Pokud bývalí příspěvky vadí, v klidu a rád je smažu když se dozvím jak :) Dále: 2) znova to hádzanie do jedného vreca. Ono vieš aj ty sa dáš tými emotívnymi výlevmi veľmi ľahko zaškatuľkovať ale aj napriek tomu to nerobím, poprosím to isté od teba// Já vás neškatulkuji, to člověk tu nemůže mít myšlenku? Názor? Mě je jedno kdo z vás sedí za monitorem, jestli vám je 15 nebo 30.
    3) odpoveď som ti dal, dané slovo ako také sa nemusí riešiť, môže sa kontext, vplyv na okolie a podobne. To je hádam vysvetlené a zodpovedané. Preto si môžeš podať žiadosť o unban vzhľadom na slovo v nicku. To, že si ale potom nevydržal s nervami a napísal si si s podporou čo napísal je už vec druhá ale to ide mimo mňa so mnou si si nepísal.// Ano, vysvětleno. Děkuji
    PenguinAkaNasranyPes byl jsi moderatorkou pozadan o zmenu nicku, kdyz jsi psal na chat.

Udelal jsi to a napsal jsi moderatorce ze to udelas?

Ne neudelal, dale jsi si delal z toho srandu.// Vážně? Jak poznáš, že jsem si z toho dělal srandu? Podle stylistiky? Úžasné! Na jakou sloučeninu myslím? K věci, já si z toho srandu nedělal. Slušně jsem se ptal kde je ta chyba i tu jste dali najevo, že žádné vulgární slovo v nicku nebylo. Neměla trpělivost a zabanovala mě. Proč tady nevidím fotku chatu? Jak můžeš mít tato tvrzení když je nemáš podložené?
    Ban mas opravneny a konani moderatorky bylo v poradku. Pokud i nadale tu budes davat nepravdive info, muzes dostat ban i na herni ucet.// Takto se zbavujete hráčů kteří vám nejsou pohodlný protože nejste schopni řešit dannou situaci a děláte ukvapené názory? V tom případě ale tady nemáte co dělat, pokud taháte emoce do hry a za to vyhrožujete a banujete, ne? A proč dostávám lock. Diskuzní koutek je o diskuzi a vždy mi jen zamknete post, což k diskuzi nějak nejde, proč je tomu tak? Díky za odpovědi. PS: Na tu fotku kde jsou vidět mé emoce podle "aury" se těším ! :)

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  2. Kubino

Kubino Guest

PenguinAkaNasranyPes prečítaj si Jak správně přispívat na forum, názor témy nevypovedá nič o jej obsahu.

Btw. emócie sú viditeľné aj na tvojej strane, strašne kritizuješ kolegov pritom ty robíš to isté a to nevidíš. Týmto ale dosiahneš maximálne ban na fórum, vysvetlil som ti to ohľadom banu a že si si povedal s podporou čo si si povedal a máš ban už za niečo iné, rieš si to s nimi nie na fóre.

Ono fórum na určité pravidlá a aj keď to dáš do diskuzného kútika ale téma porušuje pravidlá je zamknutá bez nejakej diskusie.

Táto téma rovnako porušuje pravidlá viď prvý riadok tohto postu. Ja som ti témy nezamykal a snažil sa s tebou vieš konštruktívnu diskusiu avšak stále píšeš to isté dokola a nechápeš, že silnými rečami či nátlakom tuna nič nevyriešiš, občas si treba vedieť kusnúť do jazyka ;)

Téma porušuje pravidlá fóra kvôli názvu.

LOCK

3. Korben

Korben User

Tak že takto, na tento nick dostávaš na fóre ban. Prispievať na fórum budeš musieť z iného účtu a hlavne tam bude aj slušný nick. Ja som tolerantný človek , ale aj to má svoje hranice. ak sa niekto nevie vpratať do kože, tak za to ja nemôže. Fórum slúži pre hru a nie na nejaké výlevy , nejakého nakakaného psa.
    KONIEC.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.